Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoşbuldumm nöbet cıkısıydım 3 gibi uyandımm..
markete gittim aksama iftar sonrası misafirim var ona hazırlık yapcam birazdan..

kızlar aclıgın verdigi bir durummu bilmiyorum ama tartıya göre kilom 53.6
gecen haftalarda 54.8 idi

canım zaten aç tartılıp hep açken tartıldığımız kg üzerinden farka bakıyoruz. yoksa tokken aç arasında 1 kg bile oynayabilir. daha çokta oynayabilir. hep açken tartışıyoruz olabildiğince az ağırlıkla

selam kızlar hemen listemizi hazırlamamız lazım ben de anca gelebildim, cimcimenin pinibonun zazaanın ve umutlayasasenın kilo bildirimlerini gördüm melike ve nazperverinde var mı ben mi göremedim ve yüzde alma konusunda yardımınıza ihtiyacım var Naz buradasın sanırım bırlıkte halledelim bu işi

canım yüzde alma konusunda yardım istedim de bak ben bulduklarımı yazıyorum kilo bildirimi yağpanları senden ricam geçmişi yeniden okuyup kacırdıklarım varsa tamamlarmısın baya eksik var çünkü

ben geldim besteee bu hafta listeye girmesem iyi olur yoksa listenizi alt üst ederim hem geçen hafta izinli yazılmıştım haftaya 2'ye böleriz birlikte yapalım listeyi istersen öğrenmiş olursun

Nazperverin kilosu beste

Geçen hafta 60
Bu hafta 58.7

ben geldim besteee bu hafta listeye girmesem iyi olur yoksa listenizi alt üst ederim hem geçen hafta izinli yazılmıştım haftaya 2'ye böleriz birlikte yapalım listeyi istersen öğrenmiş olursun

hayat kurtarıcım tam zamanında geldin =) bak benım bulabıldıkelrım bunlar ve kılosunu bıldırmeyenler var

***8. TAKIM 269. ETAP***
cimcime81105.9 /105.9/0/%0)
eloisee55.8/55.8/0/%0)
papatya8953.8/53.8/0/%0)
pinibo54.8/53.6/1.2/ ???) izinli
umutlayasasen66.3/66.3/0/%0)
yilike///)
zazaa94/94.6/-0.6/%-???)
nazperver61.0///) yeni üye hedef:53
symrne60///) yeni üye hedef:55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…