Amin amin =)) mezun olunca arada uğrarsın dimi özlerim seni
Kızlar nerelerdesiniz kilo bildirimleri nerede
kızlar günaydın...kilom gram oynamamış...105.9...çok fenalardayım...bide hamileysem diye aklım çıkıyo....ben oğlanı uyutucam...gelirim sonra...öptüm...
Evet canım ya aslında o 8. öğün olmamalıydı onu ben ekledım çok canım çektiydi
Kızlar tartıldım bugün
geçen haftaki kilom 94
Bu hafta 94.6
Diyetisyenimi aradım çok hoşuna gitti geçen hafta 1 kilo almıştım şimdi 600 gr. Metabolizmam hızlanıyor tekrar :):):)
Oruçken kilo vermek zor canım ya kilonu sabit tutarsın ramazan bitince tam gaz devam edersin =)
ama gittikçe kg vermem azalıyorolsun yavaşta olsa en geç iki aya inşallah bırakmazsın dikkat etmeyi istediğim kg da olacağım :)
ah seni seni..sana yine bir ceza vermelii...
kızlar aclıgın verdigi bir durummu bilmiyorum ama tartıya göre kilom 53.6
gecen haftalarda 54.8 idi
kızlar aclıgın verdigi bir durummu bilmiyorum ama tartıya göre kilom 53.6
gecen haftalarda 54.8 idi
girdiğim saatte kimse olmayınca genelde okuyorum okumadıklarımı menümü yazıp çıkıyorum. evde girmesi zor oluyor bu ara yoğunum.
menülere yorum yapacağımda canım çekecek sonra
yok canım ya aç durmuyorum sıcaktan su su su olayı midemi şişiriyor sanırım. ama son cuma kg bildiririmim değişmemiş 58,7 yani bugün kendime güzel bir yemek ısmarlayabilirimhaftasonu gezerek aradaki kaloriyi yakarım diye düşünüyorum :)
şimdi kilom geçen hafta 60 bu hafta 58,7 keşke hep ilk hafta gb haftada 3 kg versem
ramazan geldi kilo verimim durdu kızlar ya
66.3 yaaa tık oynamamış:=(
işte sizeeee kilo bildirimimmmmm
geçen hafta:53.8
bu hafta:52.8
ben geldim besteee bu hafta listeye girmesem iyi olur yoksa listenizi alt üst ederimhem geçen hafta izinli yazılmıştım haftaya 2'ye böleriz birlikte yapalım listeyi istersen öğrenmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?