Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dilek çok güzel kilo vermişsin naz o ne güzel bir menüdür kız yiyosun ve vicdan azabı duymuyosun biz burda kıvranıyoz geçicek bugünlerin sorcam sana ben:)
mesaj sayım 6 etti iyi geceler

canıım allah yardım etsin bi ana önce düzelsin eviniz mutlu,huzur dolu bi yuva olsub inşallah

Mesaj sayım9
sporu 60 dak
ve bugün hayırlı sabahlar kızlaaarrrr
Herkese kocaman enerji dolu bir günaydıııınnnn

sudem seni gördüğüme çok sevindim naber ne var ne yok

iyiyim melikeciiiim sen nasılsın ya ramazan geldi bi duruldu kilolar tartıldım az önce canım sıkıldısporda yapıyorum yaaa öyle abartıda yemiyorum aslında bi yerlerde yanlış varda nerelerde bulamadımama işin garibi ben buaralar kendimi gerçekten zayıf hissediyorum aldığım her kıyafet bi beden küçük etrafımdan çook olumlu tepkiler alıyorum ama tartı küs yanı bana küs uyuz tartı

bende küsüm tartıyla bu aralar:) az kaldı ramazan bitince düzelirsin bak ne güzel tepkiler almışsın vücudun sıkılaşıyo olabilir kılo almamanda iyi canım bende yatayım iyi geceler

nöbet henüz bitmez ama uykum geldii yaaa...
neyse 1 saat kadar kalmıs..hepinize mutlu bir cuma diliyorum..ben eve gidince kilomu yazamayabilirim ögleden sonra bildiriirm kızlar..

iyi sabahlar simdiden..
mesaj sayım 11

girdiğim saatte kimse olmayınca genelde okuyorum okumadıklarımı menümü yazıp çıkıyorum. evde girmesi zor oluyor bu ara yoğunum.
menülere yorum yapacağımda canım çekecek sonra

bu ne yaw ac durmussun sanki kuzum sen..

yok canım ya aç durmuyorum sıcaktan su su su olayı midemi şişiriyor sanırım. ama son cuma kg bildiririmim değişmemiş 58,7 yani bugün kendime güzel bir yemek ısmarlayabilirim haftasonu gezerek aradaki kaloriyi yakarım diye düşünüyorum :)

şimdi kilom geçen hafta 60 bu hafta 58,7 keşke hep ilk hafta gb haftada 3 kg versem

kızlar günaydın...kilom gram oynamamış...105.9...çok fenalardayım...bide hamileysem diye aklım çıkıyo....ben oğlanı uyutucam...gelirim sonra...öptüm...

uuu buralarda birilerini görmek ne güzel :)
bugün kendime torpil geçip yemek söyledim

sabah 1 gofret
yarım porsiyon yeşil mercimek
yarım porsiyon bulgur
birde mevsim salata

58 i gördüm ya hediye veriyorum kendime haftasonunu atlatayımda inşallah haftaya daha düzgün menüler ekleyeceğim

====Spor listesi kızlarrrrrrrrrrrr====

Umutlayasasen-425 dakika
Zazaa-420 dakika
Symrne-300 dakika
Eloisee-245 dakika
Papatya89-240 dakika
Panibo-150 dakika
Cimcime81-100 dakika
Nazperver-60 dakika

Kızlar tartıldım bugün

geçen haftaki kilom 94
Bu hafta 94.6

Diyetisyenimi aradım çok hoşuna gitti geçen hafta 1 kilo almıştım şimdi 600 gr. Metabolizmam hızlanıyor tekrar :):):)

Kızlar tartıldım bugün

geçen haftaki kilom 94
Bu hafta 94.6

Diyetisyenimi aradım çok hoşuna gitti geçen hafta 1 kilo almıştım şimdi 600 gr. Metabolizmam hızlanıyor tekrar :):):)

çok güzel bir durum yemek artıyor ama kg alman azalıyor istediğim kg ya inip benim de metobolizmamı hızlandırma olaylarına girmem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…