[sıze=3]iki gündür evde durumlar berbat...eşimle aramız çok kötü...moralimde haliyle çok bozuk...reglimde gecikti...sıcaktan heralde...ya da moral bozukluğundan...bana dua edin ne olur kızlar..işler yoluna girsin.....[/sıze]:2::2:
Kaptanım kaptanım seni buralarda görmek ne güzel:=)))
sudem seni gördüğüme çok sevindim naber ne var ne yok
iyiyim melikeciiiim sen nasılsın ya ramazan geldi bi duruldu kilolar tartıldım az önce canım sıkıldısporda yapıyorum yaaa öyle abartıda yemiyorum aslında bi yerlerde yanlış varda nerelerde bulamadım ama işin garibi ben buaralar kendimi gerçekten zayıf hissediyorum aldığım her kıyafet bi beden küçük etrafımdan çook olumlu tepkiler alıyorum ama tartı küs yanı bana küs uyuz tartı
İyi uykular kızlar menümü yazayım
sahur:2 parça pide,sucuk,menemen,peynir,bal,tereyağ,çay,kaşar peyniri
iftar:1 tabak ev mantısı,1 bardak limonata,5 dilim kavun
ara:1 kornet, yarım haşlanmış mısır
8 ağustos mesaj sayım listesi
cimcime81 10
eloisee 10
symrne 9
umutlayasasen 8
papatya89 8
pinibo 5
nazperver 2
yilike 1
zazaa 0
melikemm sahur vakti daha çok bizimle olucak artık !
nazpervere gelince canım paylaşımlarını az buluyorum sen de haklı olabilirsin herkesin aynı vakitte online olmaması konusunda ama sadece menünü yazıp çıkmanı gercekten yetersiz buluyorum paylaşılan diğer menülere yorumlarını yapmalısın, yeni bir üye olduğun için küçük bir uyarı buna dikkat et olur mu tatlım..
bu ne yaw ac durmussun sanki kuzum sen..
ooo nazcımm bu ne bölee bunlar 3000 kalorimi simdi yaw...şu tulumbaalr fazlamı olmus kuzum genel düşününce..
Kızlar tartıldım bugün
geçen haftaki kilom 94
Bu hafta 94.6
Diyetisyenimi aradım çok hoşuna gitti geçen hafta 1 kilo almıştım şimdi 600 gr. Metabolizmam hızlanıyor tekrar :):):)
çok güzel bir durum yemek artıyor ama kg alman azalıyoristediğim kg ya inip benim de metobolizmamı hızlandırma olaylarına girmem gerekecek
ramazan geldi kilo verimim durdu kızlar ya
66.3 yaaa tık oynamamış:=(
5 kilocuğun kaldı Gülşah hiç bir şey =))
Dilek çok güzel kilo vermişsin naz o ne güzel bir menüdürkız yiyosun ve vicdan azabı duymuyosun biz burda kıvranıyoz geçicek bugünlerin sorcam sana ben:)
mesaj sayım 6 etti iyi geceler
ama gittikçe kg vermem azalıyorolsun yavaşta olsa en geç iki aya inşallah bırakmazsın dikkat etmeyi istediğim kg da olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?