Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüler hakkındaki yorumları yarın yaparım şuan yorgunum biraz.Melike nasılsın bu arada

beste kuşum eminim yeni saçların daha çok yakışmıştır sana....

saol şekerim =)

değişiklik her zaman iyidir, dinç kılar insanı
alışamazsan da sıkma canını, kökü sende, uzar gider
güle güle kullan Bestecim

kesinlikle öyle canım iyi geliyor insana değişiklikler, alışmaya çalışıyorum ama evet uzar inşallah anlamadan (=

15 ağutos mesajlar

zazaa 11

symrne 15

eloisee 16

cimcime81 14

pinibo 12

yilike 14

papatya89 5

nazperver 8

umutlayasasen 1

kızlar umarım yanlıs yoktur...sevgiler...

Kızlar spor salonuna gitmeye karar verdim koşu bandı için sırf.Haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum gittiğim günlerde koşu yapıcam.

iyiyim nazcım evde şu an hummalı bir çalışma var bayram temizliği yapıyoruz evin genç kızı olarak cam silmek bana düştü
sen nasılsın

Spor spor canım kendini öğle motive et =)) kolay gelsin

Ben iyiyim canım ya sipariş ettiğim nabız saati 1 saat önce geldi ama çözemedim ayarlamayı hala uğraşıyorum

Spor spor canım kendini öğle motive et =)) kolay gelsin

Ben iyiyim canım ya sipariş ettiğim nabız saati 1 saat önce geldi ama çözemedim ayarlamayı hala uğraşıyorum

sağol canım ayarlarsın sen azcık daha kurcala bulursun :) ben de almak istiyorum nabız saati ama bakalım

ben gideyim nazcım yardım edeyim sonra görüşürüz
bugün bildirim günü oruç tutanlar için iftardan önce tartılmayı unutmayalım

izinden önceki kilom:75.8
şimdiki kilom:76.2
75.8/76.2/-0.4/-%0.26
takım ortalamasını olumsuz yönde etkilediğim için üzgünüm bilgisayar gidince kilo almıştım 1.2 kilo fazlam vardı bu hafta 800 gramını verebilmişim

800 gram gayet güzel canım önceki haftayıda boş ver =)

sahur: avuç içinden az büyük pide, 1 dilim ekmek, peynir, 3 dilim salam, menemen, şekersiz çay
iftar: 1 tabak mercimek çorbası, 2 kaşık barbunya, 4-5 kaşık makarna, 3 hurma, 4-5 dilim kavun karpuz

sahur: avuç içinden az büyük pide, 1 dilim ekmek, peynir, 3 dilim salam, menemen, şekersiz çay
iftar: 1 tabak mercimek çorbası, 2 kaşık barbunya, 4-5 kaşık makarna, 3 hurma, 4-5 dilim kavun karpuz

süper süper menü olmuş canım afiyet olsun =)

sahur : koca bir tabak makarna üzerine tavuk sote ve az yoğurt
4-5 dilim karpuz ve bol su

iftar : 1 tabak domates çorbası, 2 zeytin 2 hurma
yarım dilim pide
3 dilim karpuz
1 fincan az şekerli sütlü türk kahvesi ve küçük bir parça gofret

800 gr çok iyi canım ya ramazanı en az hasarla atlatmak da başarı ben de pek veremedim :/ bayramdan sonra toparlıcaz inşallah

Allah kolaylık versin :)
tabii ayaklanmaya başlayınca işler zor, ben de evde sürekli oğlanın yanındayım, çünkü ne yapacağı belli olmuyor:)
ama n'apalım bir şekilde büyüyecekler, biz de bugünlerini arayacağız, bana öyle gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…