beste kuşum eminim yeni saçların daha çok yakışmıştır sana....
değişiklik her zaman iyidir, dinç kılar insanı
alışamazsan da sıkma canını, kökü sende, uzar gider
güle güle kullan Bestecim
Menüler hakkındaki yorumları yarın yaparım şuan yorgunum biraz.Melike nasılsın bu arada
Kızlar spor salonuna gitmeye karar verdim koşu bandı için sırf.Haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum gittiğim günlerde koşu yapıcam.
iyiyim nazcım evde şu an hummalı bir çalışma var bayram temizliği yapıyoruz evin genç kızı olarak cam silmek bana düştü
sen nasılsın
Spor spor canım kendini öğle motive et =)) kolay gelsin
Ben iyiyim canım ya sipariş ettiğim nabız saati 1 saat önce geldi ama çözemedim ayarlamayı hala uğraşıyorum
izinden önceki kilom:75.8
şimdiki kilom:76.2
75.8/76.2/-0.4/-%0.26
takım ortalamasını olumsuz yönde etkilediğim için üzgünüm bilgisayar gidince kilo almıştım 1.2 kilo fazlam vardı bu hafta 800 gramını verebilmişim
sahur: avuç içinden az büyük pide, 1 dilim ekmek, peynir, 3 dilim salam, menemen, şekersiz çay
iftar: 1 tabak mercimek çorbası, 2 kaşık barbunya, 4-5 kaşık makarna, 3 hurma, 4-5 dilim kavun karpuz
izinden önceki kilom:75.8
şimdiki kilom:76.2
75.8/76.2/-0.4/-%0.26
takım ortalamasını olumsuz yönde etkilediğim için üzgünüm bilgisayar gidince kilo almıştım 1.2 kilo fazlam vardı bu hafta 800 gramını verebilmişim
sağol canım...veriyo bi şekilde...yatıp dinlenebilsem bu kadar olmuyo ağrım ama mümkün değil...bayramdan sonra kız kardeşim gelicek...iyice dinlenicem inşallah...en azından bu kadar yorulmam..ayaklanması yetmedi veledin bide koltuklara tırmanmaya çalışıyo şimdi...her sabah yeni bir numarayla uyanıyoruz...bakalım yarın neler göstericek...
yaa o ne tatlıdır simdi ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?