melikem nasılsınn gördüm burdasınamma kafiyeli oldu
ben görmeden çıkmışım bestem özür dilerimiyiyim sen nasılsın bana şiir mi yazdın
bgn menü 1 kase mercimek corba
1 tane tavuk baget ve kanat azcık patates içinde..
yanında 1 kutu ice tea light
1 parca ekmek...
kızlar !!! ben bugün kendimle ilgili çooook radikal bir değişiklik yaptım
saçlarım neredeyse belime kadar uzamıştı artık bakımsız görünmeye başlamışlardı, hayatımda da yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum ya hani, saçlarımın da bunda payı olsun istedim ve biraz da kilo vermiş olmanın verdiği öz güvenle kuaförde buldum kendimi...boyunu omuzlarımın bittiği yere kadar kısalttım ve çenemden aşağı hafif katlar verdirdim, uzuun zamandır saçlarımı uzun kullandığım için bir tuhaf oldumama istediğim de bir şeydi umarım en kısa zamanda alışırım yeni saçlarıma..
Kızlar nasılsınız şuan fıstık sarma yiyorum
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün bulgur pilavı
3.öğün çavdar ekmeği ile tost
4.öğün 1 bardak süt
5.öğün çorba 1 kase
6.öğün iskender sadece etlerini yedim ve avuç içi kadar börek
7.öğün 2 tane fıstık sarma
Sporum 10 dakika kürek-35 dakika bisiklet sabit hızda
şeyy aslında ben sf yı yenilemeden bakmışım ve seni gördüğümü sanmışımpeki beğendin mi şiirimi
bu arada da menümü paylaşayım
sabah : 1 bardak su
2 dilim kızarmış pide üzerine krema peyniri sürdüm
2 zeytin ve biraz salata
1 çay kaşığı nutella ve şekersiz çay
öğlen : mc chicken menü diet kolalı
ara : 5 hurma
aşam : 1 kepçe hellim peynirli domates çorbası
biraz sirkeli biber
1 kepçe taze fasülye
1 kaşık kadar tavuk sote ve az yoğurt
yemekten sonra 3-4 dilim karpuz yedim şuan çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay içiyorum ve biraz sonra az şekerli sütlü türk kahvesi içeceğim
biliyorum öğlen yemeği biraz sırıtıyo ama sonrasında gezmediğim yer kalmadı hepsini yaktım ve akşam sofrasına oturduğumda çok açtım kendimi tuttum ve telafi etmek için hafif yemeye çalıştım
Naz bugün için bana 1,5 saat tempolu yürüyüş yazabilirsin halim olursa bir de leslie yapmak istiyorum
güzel olmuştur güzel ben kestirdiğimde ellerimi saçımdan alamıyorum sürekli oynuyorum sanki bi canlanıyor saçlarım seninki de öyle olur şimdi parlak durur şimdi
yani bayramda tatiltmm güzel olmuş böyle ama gene de çok yemeyelim
evet evet o tatlıları,şekerleri yerken sonra nasıl eriteceğimizi de düşünelim
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün bulgur pilavı
3.öğün çavdar ekmeği ile tost
4.öğün 1 bardak süt
5.öğün çorba 1 kase
6.öğün iskender sadece etlerini yedim ve avuç içi kadar börek
7.öğün 2 tane fıstık sarma
Sporum 10 dakika kürek-35 dakika bisiklet sabit hızda
kızlar !!! ben bugün kendimle ilgili çooook radikal bir değişiklik yaptım
saçlarım neredeyse belime kadar uzamıştı artık bakımsız görünmeye başlamışlardı, hayatımda da yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum ya hani, saçlarımın da bunda payı olsun istedim ve biraz da kilo vermiş olmanın verdiği öz güvenle kuaförde buldum kendimi...boyunu omuzlarımın bittiği yere kadar kısalttım ve çenemden aşağı hafif katlar verdirdim, uzuun zamandır saçlarımı uzun kullandığım için bir tuhaf oldumama istediğim de bir şeydi umarım en kısa zamanda alışırım yeni saçlarıma..
bu arada da menümü paylaşayım
sabah : 1 bardak su
2 dilim kızarmış pide üzerine krema peyniri sürdüm
2 zeytin ve biraz salata
1 çay kaşığı nutella ve şekersiz çay
öğlen : mc chicken menü diet kolalı
ara : 5 hurma
aşam : 1 kepçe hellim peynirli domates çorbası
biraz sirkeli biber
1 kepçe taze fasülye
1 kaşık kadar tavuk sote ve az yoğurt
yemekten sonra 3-4 dilim karpuz yedim şuan çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay içiyorum ve biraz sonra az şekerli sütlü türk kahvesi içeceğim
biliyorum öğlen yemeği biraz sırıtıyo ama sonrasında gezmediğim yer kalmadı hepsini yaktım ve akşam sofrasına oturduğumda çok açtım kendimi tuttum ve telafi etmek için hafif yemeye çalıştım
Naz bugün için bana 1,5 saat tempolu yürüyüş yazabilirsin halim olursa bir de leslie yapmak istiyorum
ben geldiiimmm...napisunuz.....
sahur: çeyrek pide, peynir, birazcık patates ve biber kızartması, salatalık, 2 çay kaşığı bal, şekersiz çay
iftar: 1 tabak mercimek çorbası, 1 biber dolması, 4 kaşık makarna, yoğurt, 4 dilim kavun
ara:1 incir, yeşil çay
sporumu sonra yazacağım nazcım daha leslie yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?