Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yolunda yolunda...regl oldun ya haftaya iyi olucam inşallah...benim biraz zor geçiyo bu günlerim...

valla fıstık sarmayı saymazsak hiç te kötü bir mönü değil

yolunda yolunda...regl oldun ya haftaya iyi olucam inşallah...benim biraz zor geçiyo bu günlerim...

benim de çok ağrılı geçiyordu ilk kez bu ay değişik birşey yaptım, ağrılarım azaldı: regl olduğum hergün -özellikle ilk 3 gün- yürüyüş yaptım, feci rahatladım. Akşamları da melissa, papatya gibi çaylar içtim, iyi geldi. Haberin olsun..geçmiş olsun

kızlar bugünkü icraatım:

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
1 dilim peynir
4 dilim karpuz
2 dlim kepekli ekmek

kuşluk
1 nektarin

öğle
2 kepçe mercimek çorbası
3 ızgara köfte
yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

ikindi
yemedim

akşam
5-6 kaşık/1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
4 kaşık dolusu yoğurt

gece
3 dilim karpuz

sağol da ben o papatyayı içersem ertesi günüm çok berbat geçiyo sersem gibi...

çok güzel bir menü olmuş...afiyet olsun..

hafif olmus kaptancıım

cok cok güzel afiyet olsun canımcım :)

hadi yaa, tüh bana çok iyi geliyor..Allah sabır versin

sağol canım...veriyo bi şekilde...yatıp dinlenebilsem bu kadar olmuyo ağrım ama mümkün değil...bayramdan sonra kız kardeşim gelicek...iyice dinlenicem inşallah...en azından bu kadar yorulmam..ayaklanması yetmedi veledin bide koltuklara tırmanmaya çalışıyo şimdi...her sabah yeni bir numarayla uyanıyoruz...bakalım yarın neler göstericek...

yaa o ne tatlıdır simdi ama ..

Naz nerelerdesin şekerim bu gece göremedim seni sana bir iyi bir kötü haberim var
iyi haber 45 dk leslie + 30 dk yürüyüş yaptım
kötü haber 1 kornet yedim 124 cal imiş

Naz nerelerdesin şekerim bu gece göremedim seni sana bir iyi bir kötü haberim var
iyi haber 45 dk leslie + 30 dk yürüyüş yaptım
kötü haber 1 kornet yedim 124 cal imiş

geldim canım önemli olan kalorisi değil o gıdaların tatlım tabi kaloride yüksek fakat önemli olan glisemik indexi çok yüksek gıdalar ve onları yediğimizde kan şekeri aniden yükseliyor sonra tekrar düşüyor ve vücut kendini halsiz hissedip senin açlık hissetmeni sağlıyor.Aynı anda yağ yakımıda duruyor

Üzülme güzel spor yapmışsın erimiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…