Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

olsun Melikecim, bayramdan sonra rahat verirsiniz.
çünkü ne olursa olsun, oruç hem kilo aldırıyor, hem de metabolizmayı yavaşlatıyor doğal olarak..

kızlar bugünkü icraat

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz ekmek (markette kepekli kalmamış, mecburen beyaz yedik:/)
1 dilim hellim peyniri
domates,salatalık,biber

kuşluk
1 incir

öğle
1 tabak kepekli/domates soslu makarna (2 kaşık yağla domates soslu,sarmısaklı sos yaptık)
3 dilim karpuz

ikindi
yemedim

akşam
4 dilim karpuz
2 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek

gece
az sonra 1 bardak tarçınlı yağsız süt içeceğim

bu arada tüm gün boyunca içtiğim şekersiz yeşil çay, türk kahvesi ve suyu saymıyorum

kızlar bugün sabah 10.00 dan beri evde hummalı bir temizlik vardı.
etraf o kadar dağılmış ki, Gülşen ablamız temizlik ve ütü yaptı, ben de yayıntıyı topladım ama çok yoruldum uzun zamandan beri bu kadar dağıldığımız hatırlamıyorum evde
buraya da bugün o yüzden uğrayamadım, hatta blogumu bile yazamadım bugün, internete yeni giriyorum..
o kadar yorgunluğa rağmen yine de akşamın dokuzunda çıkıp bir saat yürüyüş yaptım,süper iyi geldi
herkese iyi geceler diliyorum
yarın görüşmek üzere

17 ağustos depreminde yakınlarını kaybedenlerin başları sağ olsun...Eğer burada varsa yakınını kaybeden Allah yardımcısı olsun.

Bugünkü menüm

1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün mercimek yemeği
3.öğün 1 bardak süt
4.öğün tonbalık - mercimek yemeği
5.öğün prinç pilavı - ciğer
6.öğün avuç içi kadar pide - nutella

20 dakika bisiklet HIIT
20 dakika zıplıyarak HIIT (nabzım 190 u buluyor korka korka yaptım vallahi şimdi kalbim sıkışıcak diye)

güzel olmus nazcım bgn hersey..

valla bende bgn temizliğe vurdum kendimi...ama benim bir gülşen ablam yokk

ayyy makarna...benimde bgn sahurda niyetim vardı ama eşim istemedi..

Pınarcım bahse girerim henüz bir çocuğun yok
evet çok tatlılar ama bir o kadar da yorucular, insan arada kendine vakit ayırmak istiyor

evet cocugum yok benim henüz..düsünmüyorumda şimdilik eşimde istemiyor..biraz kariyer peşindeyim sanırım yüksek lisansa falan başvurdum öncelikle meslegimda şartlarımı iyileştirmem lazım..malum hemşireyim ve halen geceleri evde olmadıgım zamanlar oluyor..eşimin işi geregi ailelelre uzagız..dogurmak bir dert bakmak daha ayrı dert olacak şu an bize...ama yegenim var o nedenle anlayabiliyorum sizleri..

kızlar bgn iftara davetliydim o nedenle ancak girdim..henüz tartılmadım çünkü az önce sahur yaptım tartılmam anlamsız olacak diye düsünüyorum..ama regl dönemindeym muhtemelen fazla cıkıcam bu hafta gecen haftaya oranla....
iftar menüm:
1 kase mercimek corba
5 kasık patatesli mantar sote
1 tane tavuk baget
1 bardak limonata..
3litre su tükettim bgn..
nazcım birde 2 saat yürüyüş yazarsan seviniirm..bgn arkadaslarla fena yürüdük valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…