Kızlar spor salonuna gitmeye karar verdim koşu bandı için sırf.Haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum gittiğim günlerde koşu yapıcam.
izinden önceki kilom:75.8
şimdiki kilom:76.2
75.8/76.2/-0.4/-%0.26
takım ortalamasını olumsuz yönde etkilediğim için üzgünüm bilgisayar gidince kilo almıştım 1.2 kilo fazlam vardı bu hafta 800 gramını verebilmişim
kesinlikle doğru bir karar, destekliyorum!
aradaki farkı net göreceksin Nazcım..diğer aleti almış mıydın..
800 gr çok iyi canım ya ramazanı en az hasarla atlatmak da başarı ben de pek veremedim :/ bayramdan sonra toparlıcaz inşallah
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün mercimek yemeği
3.öğün 1 bardak süt
4.öğün tonbalık - mercimek yemeği
5.öğün prinç pilavı - ciğer
6.öğün avuç içi kadar pide - nutella
20 dakika bisiklet HIIT
20 dakika zıplıyarak HIIT (nabzım 190 u buluyor korka korka yaptım vallahi şimdi kalbim sıkışıcak diye)
kızlar bugün sabah 10.00 dan beri evde hummalı bir temizlik vardı.
etraf o kadar dağılmış ki, Gülşen ablamız temizlik ve ütü yaptı, ben de yayıntıyı topladım ama çok yoruldumuzun zamandan beri bu kadar dağıldığımız hatırlamıyorum evde
buraya da bugün o yüzden uğrayamadım, hatta blogumu bile yazamadım bugün, internete yeni giriyorum..
o kadar yorgunluğa rağmen yine de akşamın dokuzunda çıkıp bir saat yürüyüş yaptım,süper iyi geldi
herkese iyi geceler diliyorum
yarın görüşmek üzere
izinden önceki kilom:75.8
şimdiki kilom:76.2
75.8/76.2/-0.4/-%0.26
takım ortalamasını olumsuz yönde etkilediğim için üzgünüm bilgisayar gidince kilo almıştım 1.2 kilo fazlam vardı bu hafta 800 gramını verebilmişim
sahur : koca bir tabak makarna üzerine tavuk sote ve az yoğurt
4-5 dilim karpuz ve bol su
iftar : 1 tabak domates çorbası, 2 zeytin 2 hurma
yarım dilim pide
3 dilim karpuz
1 fincan az şekerli sütlü türk kahvesi ve küçük bir parça gofret
Pınarcım bahse girerim henüz bir çocuğun yok
evet çok tatlılar ama bir o kadar da yorucular, insan arada kendine vakit ayırmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?