Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar saat 4 buçuk oldu artık bildirimi yapmam lazım üzgünüm takım kurallarında öğlen 12'de bitmesi gerektiğini belirtmiştim yine de son ana kadar beklemek istedim akşama geleceğinizden eminim ama 4 buçuğa kadar bildirimlerin bitmesi gerekir

*** 8. TAKIM 270. ETAP***
cimcime81105.9/105.9/0/%0)
eloisee55.8/56.4/-0.6/-%1.08)
nazperver58.7/58.7/0/%0)
papatya8952.8/53.0/-0.2/-%0.38) Mezun olmak istiyor
pinibo53.6/54/-0.4/-%0.75)
symrne58.9///) izinli
umutlayasasen66.3/67.4/-1.1/-%1.66)
yilike:75.8/76.2/-0.4/-%0.26) 268. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
zazaa94.6/94.9/-0.3/-%0.32)

8. Takım Ortalaması: %-0.49

Son düzenleme:
yarışmaya girdiğimizden beri haftada kaç kg verdiğimizi hesapladım durumumuz nedir bir görelim istedim nazcım seni hesaplamadım kilo aldığın için.belki bunu görmek bize yardımcı olur ve bundan sonra diyetimize daha çok dikkat ederiz ben 300 gr bile verememişim haftada üzüldüm
cimcime81 241 gram
eloisee 225 gram
nazperver 2150 gram
pinibo 333 gram
symrne 950 gram
umutlayasasen 388 gram
yilike 282 gram

Dilekcim senin karnen bugün yarın hazırlanır bende burada linkini paylaşırım hepimiz görelim özenelim diye :) canım her şey gönlünce olsun tekrar tebrik ederim uğra bize

haftalık kaybımı hesaplayınca üzüldüm naz artık ramazan da bitti döndüğümüzde örnek olacağım size doğru söylüyorsun ben önden siz arkamdan savaşa gidiyoruz gibi hissettim yine

Spor salonu hayalimde suya düştü bayramda kapalı kalıcakmış bende bayramdan sonra kayıt olucam.

Dilekcim senin karnen bugün yarın hazırlanır bende burada linkini paylaşırım hepimiz görelim özenelim diye :) canım her şey gönlünce olsun tekrar tebrik ederim uğra bize

İnşallah bizde mezun olurukta karnemizi görmek için bekleriz yaa. Çok fena kıskanmış durumdayım şuan

Evimde kondisyon bisikleti ve kürek var canım haftada 3 gün gidicem gittiğimdede koşu bandını kullanıcam.

çok sevindim senin için, ama emin ol kondisyon bisikleti ve kürekten daha çok işe yarayacak
bizim hoca hep diyor, "herşeyi bırakın, gelin şu bantta 1 saat yürüyün uygun tempoda" diye, ama biz özellikle kışın çok tembellik edip aldık kiloları işte...yürümek zayıflamak için birebir, kendimden biliyorum

neyse, hayırlısı olsun Nazcım, çok sevindim

hiç de kıskanmadım belki biraz kıskanmış olabilirim
oluruz oluruz karnemin çıktısını alıp duvara asacağım valla

Canım benim bi kilo çizelgem var 7 aylık her hafta yazıyorum kilomu kağıt dolabımın üstünde asılı duruyor =)) Gördükçe motive oluyorum.
İlerde ona bakıp bakıp gülücem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…