Canım benim bi kilo çizelgem var 7 aylık her hafta yazıyorum kilomu kağıt dolabımın üstünde asılı duruyor =)) Gördükçe motive oluyorum.
İlerde ona bakıp bakıp gülücem inşallah
çok sevindim senin için, ama emin ol kondisyon bisikleti ve kürekten daha çok işe yarayacak
bizim hoca hep diyor, "herşeyi bırakın, gelin şu bantta 1 saat yürüyün uygun tempoda" diye, ama biz özellikle kışın çok tembellik edip aldık kiloları işte...yürümek zayıflamak için birebir, kendimden biliyorum
neyse, hayırlısı olsun Nazcım, çok sevindim
Spor salonu hayalimde suya düştü bayramda kapalı kalıcakmış bende bayramdan sonra kayıt olucam.
Canım benim bi kilo çizelgem var 7 aylık her hafta yazıyorum kilomu kağıt dolabımın üstünde asılı duruyor =)) Gördükçe motive oluyorum.
İlerde ona bakıp bakıp gülücem inşallah
kızlar saat 4 buçuk oldu artık bildirimi yapmam lazım üzgünüm takım kurallarında öğlen 12'de bitmesi gerektiğini belirtmiştim yine de son ana kadar beklemek istedim akşama geleceğinizden eminim ama 4 buçuğa kadar bildirimlerin bitmesi gerekir
kızlar selam,
oğlum sürekli tartının tepesinde tepinip vuruyor, sanırım benim tartı kafayı yedi..sabah tartıldım, beni bir 63, bir 60, bir 59 tarttı.
ben tabii ki 59 a inanmak istiyorum
zaten bu hafta dondurmayı da pek yemedim, abartmadım da, mümkün mertebe hareket te ettim, nasıl kilo vermedim, ona şaşıyorum..
şimdi önümüz bayram, açıkçası diyet falan yapmayı düşünmüyorum.
sanırım bayramdan sonra 3 gün diyetimi uygulayacağım, umarım o değiştirir birşeyleri..
tabii bir de yeni tartı almam lazım..
kızlar takım olarak kilo aldık sonuncu olacağız gibi görünüyor kilo alma grubu gibiyizkomik ama vahim bir durum aslında. sürekli diyette olma, takıma karşı sorumluluk, kilo verememe endişesi sanırım bizi biraz yordu bu bayram tatilinin iyi geleceğini düşünüyorum tatlılar,şekerler,yemekler derken kilo vermek zor olacak gibi en azından kilo almamanızı isteyeceğim sizden 25 ağustosta herkesi burada bekliyorum unutmayın! bu tatilden sonra hepimizin hevesli bir şekilde döneceğine eminim
Hayirli sahurlar :))
Bu hafta son kilo bildirimi yapicam :/
Gecen hafta: 52.8
Bu hafta: 53
200 gr almisim..
evet cocugum yok benim henüz..düsünmüyorumda şimdilik eşimde istemiyor..biraz kariyer peşindeyim sanırımyüksek lisansa falan başvurdum öncelikle meslegimda şartlarımı iyileştirmem lazım..malum hemşireyim ve halen geceleri evde olmadıgım zamanlar oluyor..eşimin işi geregi ailelelre uzagız..dogurmak bir dert bakmak daha ayrı dert olacak şu an bize...ama yegenim var o nedenle anlayabiliyorum sizleri..
Melike sen bayramda buradamısın yani giricekmisin siteye
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün mercimek yemeği
3.öğün 1 bardak süt
4.öğün tonbalık - mercimek yemeği
5.öğün prinç pilavı - ciğer
6.öğün avuç içi kadar pide - nutella
20 dakika bisiklet HIIT
20 dakika zıplıyarak HIIT (nabzım 190 u buluyor korka korka yaptım vallahi şimdi kalbim sıkışıcak diye)
Melike çok özür dilerim, ben kilo bildirim kuralını bilmiyordum, bundan sonra harfiyen uygularım:/
59 canım kilom.Yani ben daha az olduğuna inanmak istiyorum ama yeni bir tartı almadıkça ne olduğum anlaşılmayacak
o zaman seni bu hafta izinli yazmam isabet olmuşyeni tartın çok farklı bir değer gösterirse çok az da olabilir çok fazla da.bana haber ver mutlaka bayram dönüşü görüşürüz o zaman
gözden kaçmış olabilir canım senin buraya her fırsatta uğramaya çalıştığını biliyorum. yalnız bildirim saati geçtiği için seni izinli gösterdim mecbur kaldım bayram dönüşü verdiğin kilo 3'e bölünecek Ayşecim haberin olsun
offf yaa, şu 55 i bir görsem tartıda içim rahat edecek..
şur'da kalmış 4 kg, hala tembellik yapıyorum
neyse bayram sonrası toparlayacağım kendimi..
teşekkür ederim Melike..
tamam Melike, bundan sonra dikkat ederim bildirim saatlerine..
sorun değil, benim derdim burada sizler sayesinde motive olup zayıflamak..hem sohbetimiz de çok keyifli burada..
3'e bölünmesi iyi mi kötü mü bilmiyorum, ama önemli değilben bu hesaplama işlerini pek anlamıyorum, benim derdim evdeki 36 beden beyaz elbiselerime girdiğimde iyi görünmek
sen bence gayet iyi gidiyorsun 4 kg'ı 1 ay içinde vermiş olacaksın menülerin,sporun çok çok güzel nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?