Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

özenmene gerek yok, iste yeter!
inan bana ben de top gibiydim, bir de boyum kısa, tam evlere şenliktim anlayacağın...pantalon giysem yakışmaz, dar elbise, etek giysen sırıtır..çok fena günlerdi..
tayt üzerine bol bluz giymekten bıkmıştım.
delirdiğim birgün soluğu AVM de aldım, sonrasında da 6 ay boyunca sürekli Mango, Zara, Stradivarus gibi mağazalardan çıkmaz oldum; birşey almıyordum ama deniyordum, üzerime yakışmadıkça hırs yapıp yemiyordum..eve dönerken tatlı yerine meyve götürüyordum. Şu aralar bu mağaza turlarına başlayacağım yeniden, ihtiyacım var..
bir de moda dergileri çok aldım, hep beğendiklerime bakıp "şu halimle bunlar olmaz bana" diyordum, onlar da bana çok yardımcı oldu..

bayram dönüşü kısmetse hep beraber zayıflayacağız burada, merak etme

Spor listesini yarın yayınlıyacam kıslar bakalım 1. kim olacak

Beste eğer 1. olmak istiyorsan özelden yaz tatlım

selam kızlar,
menümü paylaşayım

sahurdan önce küçük parça pideye nutella sürdüm ama o sıra bünyem fazla yakıyordu heralde hareket de ettim zaten no prob yani :)

sahur : 2 dilim kızarmış pide üzerine krem peynir sürdüm yanında peynir salata zeytin ve şekersiz açık çay

iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhan çorbası yanında 2 zeytin ve 2 hurma biraz da sirkeli biber
3 köfte ve 1 kepçe kadar karışık sebze kızartması (patates patlıcan kabak domates biber) ve 2 kaşık yoğurt
1 dilime yakın pide
3 dilim karpuz

bol su içiyorum leslie yapıcam artık bu gece 2 mil fln istiyorum

Spor listesini yarın yayınlıyacam kıslar bakalım 1. kim olacak

Beste eğer 1. olmak istiyorsan özelden yaz tatlım

ahh düşünceli arkadaşım beniiim sahi ne dicem benım çarsamba günü olan 1,5 saatlik tempolu yürüyüşümü kaydetmişmiydin sen ??

ahh düşünceli arkadaşım beniiim sahi ne dicem benım çarsamba günü olan 1,5 saatlik tempolu yürüyüşümü kaydetmişmiydin sen ??

Canım bu hafta boşladım günü gününe kayıt etmedim bu gece tek tek sayfaları okuyup kayıt edicem hepsini

bayramüstü nedir bu bayanların trafikteki durumu ! azönce lambalarda salak bir motorsikletli yüzünden istop ettirdim evet güldüğüme bakmayın aslında çok da sinir oldum sağ şeritte tam kalkıcam önüme geldi durmaya çalıştı yan tarafa banketin oraya şaka gibi bende tamponunu indirmeyeyim diye kavrama noktasını kaçırdım sayesinde ve arkasından gelen biiip bipler hey Allahım

kızlar bugünkü zıkkımlandıklarım (yemek demek ayıp olur)

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
2 dilim karpuz
şekersiz çay

kuşluk
şekersiz türk kahvesi

öğle
tam buğday ekmeğine peynirli tost (2 normal dilim)
1 kutu ice tea light

ikindi
2 adet kalburabastı (şerbetsiz) fırından yeni çıkmıştı, nasıl olduğunu kontrol edeyim dedim, fazla güzel olmuş

akşam
6 kaşık barbunya
1 bardak ayran

gece
1 adet kaburabastı (şerbetli)

Allahım bu bayramda sen bana engel ol yarabbim

Naz ben bugün spor yapmadım.
Spor salonu yerine kuaföre gitmeyi tercih ettim, yarın o kadar kalabalık olacak ki, baştan savma iş olmasın diye bugünden gidip rutin bakımımı yaptırdım..
Yarın da kuaför yerine spor salonuna giderim

hahahaha,Antalya'da sadece bayramüstü değil, hergün bu tip manzaralar yaşanabiliyor
özellikle temmuz-ağustos 2 kere dikkat etmek gerek, çünkü sıcak geçiyor milletin başına..hele bir de millet oruçlu şimdi,Allah muhafaza..

aynen öyle canım özellikle oruçluyken gözler felfecir başka türlü kurtarmaz burda da durum farklı değil malesef ama öyle böyle idare edicez başka yolu yok

16 ağutos mesajlar

zazaa 7

symrne 7

eloisee 8

cimcime81 0

pinibo 7

yilike 8

papatya89 1

nazperver 0

umutlayasasen 0

kızlar kusura bakmayın..oakadar yogunumkii katılamadım bgn size....sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…