16 ağutos mesajlar
zazaa 7
symrne 7
eloisee 8
cimcime81 0
pinibo 7
yilike 8
papatya89 1
nazperver 0
umutlayasasen 0
kızlar kusura bakmayın..oakadar yogunumkii katılamadım bgn size....sevgiler...
=======SPOR LİSTESİ=======
PINAR = 390 DAKİKA
AYŞE = 360 DAKİKA
NAZ = 255 DAKİKA
BESTE = 195 DAKİKA
MELİKE = 180 DAKİKA
ŞULE = 130 DAKİKA
SUDE = 50 DAKİKA
Kızlar eğer hata varsa özür dilerim bu hafta günü gününe tutmamıştım olabilidiğince dikkatli okudum geçmişi ama bilemiyorum.Bu hafta tutmıcam liste bidahaki hafta günü gününe giricem 0 hata için :)
Bu arada Pınar tebrikler kuzum
Bestecim günaydın (azıcık geç oldu ama cevap yazayım dedim)
Ben dünden kalburabastımı yaptım, çikolata, şeker hazırladım, evin alışverişini yaptığım gibi annemin işlerine de koşturdum..bugün artık keyif zamanı kısmetse..gerçi yine çamaşır yıkandı, onları ütüleyip kaldıracağım ama akşama kadar bekleyiversin artık..
PINAR = 390 DAKİKA
AYŞE = 360 DAKİKA
NAZ = 255 DAKİKA
BESTE = 195 DAKİKA
MELİKE = 180 DAKİKA
ŞULE = 130 DAKİKA
SUDE = 50 DAKİKA
Kızlar eğer hata varsa özür dilerim bu hafta günü gününe tutmamıştım olabilidiğince dikkatli okudum geçmişi ama bilemiyorum.Bu hafta tutmıcam liste bidahaki hafta günü gününe giricem 0 hata için :)
PINAR = 390 DAKİKA
AYŞE = 360 DAKİKA
NAZ = 255 DAKİKA
BESTE = 195 DAKİKA
MELİKE = 180 DAKİKA
ŞULE = 130 DAKİKA
SUDE = 50 DAKİKA
canım benim ne güzel hemen hemen her işini halletmişsin annene yardım etmen de cok güzel inşallah bana da kısmet olur anneciime yakın olurum da =) kalburabastılar da eminim çok lezzetli olmuştur, bayram çikolatalarını almayı çok seviyorum çeşit çeşit birsürülerantep fıstıklarını hazırladım akşama baklava hazır olucak sarmalar zaten hazır buzlukta pişirilmeyi bekliyorlar..ütü de yarın sabaha artık çok güzel telaşeler bunlar
günaydın Naz naber
Ramazan Bayramınız mübarek olsun...mutlu, huzurlu bayramlar...
GÜNAYDIN CANIM SEN NASILSIN
Bayramınız mübarek olsun hepinizin...
Ramazan Bayramınız mübarek olsun...mutlu, huzurlu bayramlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?