Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

16 ağutos mesajlar

zazaa 7

symrne 7

eloisee 8

cimcime81 0

pinibo 7

yilike 8

papatya89 1

nazperver 0

umutlayasasen 0

kızlar kusura bakmayın..oakadar yogunumkii katılamadım bgn size....sevgiler...

ellerine sağlık canım, Allah kolaylık versin canım sen dinlenmene bak =)

günaydın kızlar !! herkes için tatlı telaşeler içinde geçen huzurlu bir gün olsun inşallah =) biz de baklava yapıcaz bugün küçük yeğenime bayramlık da bakıcaz çok süslü kendisi bakalım neler yapıcaz hepinizi öptüm

Bestecim günaydın (azıcık geç oldu ama cevap yazayım dedim )
Ben dünden kalburabastımı yaptım, çikolata, şeker hazırladım, evin alışverişini yaptığım gibi annemin işlerine de koşturdum..bugün artık keyif zamanı kısmetse..gerçi yine çamaşır yıkandı, onları ütüleyip kaldıracağım ama akşama kadar bekleyiversin artık..

Nazcım bana 90 dakika kardiyo yazabilir misin..
Bugün hoca da yanıma geldi, 12 km yapmışım bantta, anlamadım çok terleyince farkettim, çünkü muhabbet o kadar keyifliydi ki göstergeye sadece koşacağım zamanlar hızı yükseltmek için bakıyordum..
Bu arada benim kilom 59 kızlar, yani tartı bozulmamış galiba..hoca "regl döneminde yediklerini geçen hafta anca yakabilmişsindir, yani regl dönemi 60 a çıkıp yeniden 59 a düşmüş olabilirsin" dedi..yani 58 falan değilim

=======SPOR LİSTESİ=======

PINAR = 390 DAKİKA
AYŞE = 360 DAKİKA
NAZ = 255 DAKİKA
BESTE = 195 DAKİKA
MELİKE = 180 DAKİKA
ŞULE = 130 DAKİKA
SUDE = 50 DAKİKA

Kızlar eğer hata varsa özür dilerim bu hafta günü gününe tutmamıştım olabilidiğince dikkatli okudum geçmişi ama bilemiyorum.Bu hafta tutmıcam liste bidahaki hafta günü gününe giricem 0 hata için :)

Bu arada Pınar tebrikler kuzum

Boşver hatayı Nazcım ya, ellerine sağlık, tek tek tüm mesajları inceledin

canım benim ne güzel hemen hemen her işini halletmişsin annene yardım etmen de cok güzel inşallah bana da kısmet olur anneciime yakın olurum da =) kalburabastılar da eminim çok lezzetli olmuştur, bayram çikolatalarını almayı çok seviyorum çeşit çeşit birsürüler antep fıstıklarını hazırladım akşama baklava hazır olucak sarmalar zaten hazır buzlukta pişirilmeyi bekliyorlar..ütü de yarın sabaha artık çok güzel telaşeler bunlar

ellerine sağlık canım benim ne güzel hazırlamışsın boşver hata yoktur Pınar'ı ben de tebrik ediyorum

hayırlı arefeler diliyorum kızlar herkese..mutlu bayramlar şimdiden hepinize..
bu arada bende kendimi tebrik ediyorum.nazcım ellerine saglık tek tek uğrasmıssın..

hahaha,biz de her bayram mutlaka sarma yaparız, annem daha doğrusu..
çok çok kolay gelsin, afiyet olsun şimdiden..

saat 1 olmuş farkında değilim baklavamız hazır sonunda =) ben de bakım işlerine geçsem iyi olacak artık, sağolasın Ayşeciim size de afiyet olsun ..hepinizin bayramı kutlu olsun kızlaar, tatlılara dikkat 2 kilo alıp da dönmeyelim mazallah

canlarım....bugünde gelemedim malum arife günü işlerim çoktu..eşimde evdeydi..inanın eve yeni geldik....bayramdan sonra tam gaz görüşmek üzere...hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...bayramınız mübarek olsun...iyi ki varsınız...sizi çok seviyorum....16:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…