Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Açıkçası dün okuyamamıştım Şimdi okudum çok şey öğrendim sporumu yaparken bunlara dikkat ederim çok teşekkürler. Özellikle son 2 cümleye bayıldım :) Dondurma konusunda haklısın 2 gündür yemiyorum. Cumaya kadar yemeyeceğim

leslie güzel onu bile bu ara yapamıyorum ama bu dediğinizide merak ettim. link var mı? toplam süresi ne kdr?

30'ar dakikalık videolar bunlar canım. 10 gün boyunca 1. videoyu yapıyorsun. Sonraki 10 gün ise level 2'yi, daha sonraki 10 gün ise level 3'ü yapıyorsun. 1 ay sonunda ciddi bir incelme gözleniyormuş, forumda fotoğrafları var. Yalnız hareketler beni zorladı, leslie'den daha ağır.
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube
Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube

napıyoz bidahakine az yapıyoz eksik kalsın ama artmasın yazık olmuş ama ben olsam bi kısmını buzluğa tıkartım. çıkarır çıkarır yerdim

aslında pastaya 20 kişilik dedim, dev gibi birşey geldi:/
börek, poğaça ise annemin eseri, resmen yetmeyecek gibi yapmış
en çok bunlardan arttı..
çikolatalı kek benim hatam, pasta varken ona ne gerek var?
bir de sorun şu, biz normalde buzlukta bile böyle şeyler bulundurmuyoruz, çünkü bulundurursak yiyoruz..özellikle doğumdan sonra eve hiç böyle şeyler aldığımı bilmem misafir gelmediği müddetçe..

valla canım diş teline lastik takviyesi sağolsun mecburi rejim dönemine girdim

senin blogunu geldimde ne gzl dekorasyonlar var öyle hepsini uygulayasım geliyor

bence iyi olmuş diş teli, böylece yemez, kısa sürede hedefine ulaşırsın
blogu beğenmene çok sevindim, kendimce birşeyler yazıp duruyorum işte..

Oğlunun pastası çok güzel duruyor B menüsüne baktım blogunda gerçekten zorlayıcı ama sen yaparsın

Küçük tabaklarda yemeye başladım. Senin dediğini de deneyeceğim, hem göz hem beyin olursa belki kandırırım kendimi işe yarar

çiğköfte diyetimi bozar mı

saçma bi soru ama akşam evimizde eşim çiğköfte partisi düzenledi. tüm arkadaşlar gelicek. gelenlerin hepside yiyip yiyip kilo almayanlardan.. diyet yapıyorum demeyede utanıyorum
eşime bile söylemedim. bişey demez ama yinede bilsin istemiyorum. başaramazsam daha kötü bi duruma düşücem

Tebrikler mimoza benim de en uzun süren diyetim. Kendimi bildim bileli kiloluydum, burası sayesinde veriyorum Menünü akşama bırakman daha iyi. Topluca görmüş oluruz ona göre yorum yaparız

eloisee 12
yilike 5
symrne 9
zazaa 6
umutlayasasen 0
mimoza_88 3
nazperver 3
merwee :) 1
cimcime81 6
pinibo izinli

kızlar yanlış varsa söyleyin...oğlum rahat vermiyo bu kadar sayabildim....

Ellerine sağlık Şulecim benimki doğru. Mesajları kaydettim listeme 5'ten az olanlar lütfen dikkat edelim olur mu

Son düzenleme:

Burada konuşuldu birkaç gün oluyordur. 8-9 tane mercimek köftesi, ayran ve marul bir öğün için yeterliydi. O zaman sende bu civarlarda yiyebilirsin canım.

Burada konuşuldu birkaç gün oluyordur. 8-9 tane mercimek köftesi, ayran ve marul bir öğün için yeterliydi. O zaman sende bu civarlarda yiyebilirsin canım.

8-9 tane hiç yoktan iyidir dimi ama..
kendimi ikna çabasındayım. nefsime çok zor hakim oluyorum.

bugünkü menümü hemen yazayım gelen olursa tekrar giremem.
kahvaltıdan önce sirkeli ballı kürüm
sabah: 1 dilim ekmek domates salatalık ve biraz peynir
arada iki dilim kek kaçamağı
öğlen yarım tabak makarna ve ekmeksiz bi tabak sebze yemeği
bi tabak yoğurt
arada bi yeşil elma
şimdi form çayım
ve akşama 9 adet çiğ köfte ve marul ayran yicem inş.

sporum sabah 30 dk tamamlanmıştır..

selam kızlar !

yarın akşam misafir gelecek o yüzden alışverişe gittik annemle evi falan bir elden geçiriyoruz bu yüzden spor yapamadım sadece 30 dk tempolu yürüyüş diyebilirim en kısa sürede sporuma aralıksız devam etmek istiyorum..

hemen mesajını sık kullanılanlara ekledim başlasam mı acaba leslie de gzl ama işte bu ara halsizlik cesaret edemiyom

ah o misafirler yok mu bende çoğu oturmaya gitmemeye başladım gidince yeniyor

Menüm
sabah: 2 dilim ekmek, peynir, 1 zeytin, 2 dilim kavun, 1 bardak süt
ara: 1 incir, 1 bardak süt
öğle: 1 dilim peynirli ekmek
ara:1 erik, 1 armut
akşam:1 tabak çorba, 1 tabak kabak yemeği, 1 tabak patlıcanlı bulgur pilavı, yoğurt
15 dk jillian, 45 dk leslie olmak üzere 1 saat spor yaptım
Hadi kızlar menülerinizi görelim. Cumaya 2 gün kaldı daha çok dikkat etmeliyiz. Bu kilolardan kurtulmak istiyor muyuuz

Tuzsuz ayran içmeni tavsiye ederim. Bol bol iç, mideni doldursun. Zaten bulgur sonra şişecektir. Acılı yersen metabolizmanı hızlandırır. Canım çekti yahu Bu arada tartın dijital mi canım? Dijital olması daha iyi oluyor da.

off çok haklısın Melikeciim daha da dikkat etmek lazım cumaya ne kaldı şurda, çok istiyorum bu hafta kilo vermeyi =) menün güzel olmuş canım patlıcanlı bulgur pilavını ben de çok severim afiyet olsun !

sabah kahvaltıdan önce 1 bardak su

sabah : 2 dilim kızarmış köy ekmeği, krem peynir, salata, peynir, zeytin ve şekersiz çay

ara : 2 incir

öğlen : 1 tabak kuskus ve 1 büyük parça peynir

ara : 1 fincan nutellalı sütlü türk kahvesi

akşam : 2 köfte ve biraz karışık sebze kızartması ve 3 kaşık yoğurt

3 dilim karpuz

bol su içiyorum

Hoşgeldinn Ben bu takımın kaptanıyım. İsmim Melike. eloisee de yardımcı kaptanımız. Birkaç kuralımız var sana da hemen yazayım.

1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Sen de hak verirsin ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.
Eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydedeyim Kurallar gözünü korkutmasın, açıklayıcı olsun diye uzun uzun yazdım:101:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…