tatlım doydun mu seeennn
o zaman aksam corba salata yiyip öğlenleri et yiyebilirsin cnm
herkese tünaydın
bu sabah damaklarımda apselerle uyandım. muhtemelen diyet yüzünden ama ben normaldede özellikle yediğim vitaminli bişeyler yoktu. sadece diyete başladığımdan beri yediklerimin miktarları fazlaydı
herkese tünaydın
bu sabah damaklarımda apselerle uyandım. muhtemelen diyet yüzünden ama ben normaldede özellikle yediğim vitaminli bişeyler yoktu. sadece diyete başladığımdan beri yediklerimin miktarları fazlaydı
herkese tünaydın
bugün pek bi kötüydü :/ canım yemek yemek istemedi saçma saçma seyler edim :2:
sabah: 1 krep 1 tatlı kasığı bal
ara: şekersiz kahve
öğle:2 kaşık yoğrt 1 salatalık tursusu
ara: 1 kase krem karamel
akşam: 3 incir 1 avuc kabuklu fıstık
ara: 1 bardak süt
30 dk yürüyüş 3 litre de su
kızlar selam,
dün gece çok berbattı, gece uyandım, tuvalete çıkmak için..ki böyle alışkanlıklarım yoktur.
bu yüzden bugün detoks sıvısını tüketmemeye karar verdim ama içtiğim su ve yeşil çaylar 2 lt yi çoktan geçti..
yarın yine detoks sıvısı hazırlayacağım.
B diyetini yarın yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim çünkü sabah kalktığımda tansiyonum 8-6 ydı..A diyeti daha insaflı,ilk gün normaldim ama dün gece resmen halsiz düştüm ve nasıl uyuduğumu bilmiyorum..birara gece uyandığımda midem bulanıyordu..
yalnız şunu öğrenmiş oldum, benim kilo vermem için kesinlikle ekmeği kesmem gerekiyor, ekmeği kestiğim zaman daha iyi kilo veriyorum sanırım..
tabii şu detoks sıvısı da boşaltım vazifesini iyi görüyor, zaten kilo vermek için ana kural bu: kabız olmamak.
gecmiş olsun canım benmde vitamin eksikliğim war supradyn kullanıorum.
B12 vitamini ve demir eksikliğinden olabilir canım çok geçmiş olsun. Ablamdan biliyorum. Yumurta, süt, et, balık, tavuk tüketmeye çalış
teşekkür ederim. bi ara bende kullanıyordum ama 3 ay önce bıraktım. benim iştahımı tetiklediğini hissediyordum. şimdi ona başlasam diyet suya düşer
bugün pek bi kötüydü :/ canım yemek yemek istemedi saçma saçma seyler edim :2:
sabah: 1 krep 1 tatlı kasığı bal
ara: şekersiz kahve
öğle:2 kaşık yoğrt 1 salatalık tursusu
ara: 1 kase krem karamel
akşam: 3 incir 1 avuc kabuklu fıstık
ara: 1 bardak süt
30 dk yürüyüş 3 litre de su
kızlar selam,
dün gece çok berbattı, gece uyandım, tuvalete çıkmak için..ki böyle alışkanlıklarım yoktur.
bu yüzden bugün detoks sıvısını tüketmemeye karar verdim ama içtiğim su ve yeşil çaylar 2 lt yi çoktan geçti..
yarın yine detoks sıvısı hazırlayacağım.
B diyetini yarın yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim çünkü sabah kalktığımda tansiyonum 8-6 ydı..A diyeti daha insaflı,ilk gün normaldim ama dün gece resmen halsiz düştüm ve nasıl uyuduğumu bilmiyorum..birara gece uyandığımda midem bulanıyordu..
yalnız şunu öğrenmiş oldum, benim kilo vermem için kesinlikle ekmeği kesmem gerekiyor, ekmeği kestiğim zaman daha iyi kilo veriyorum sanırım..
tabii şu detoks sıvısı da boşaltım vazifesini iyi görüyor, zaten kilo vermek için ana kural bu: kabız olmamak.
Selam kızlar bugün pek kimse uğrayamamış benim de işlerim vardı dışarıdaydım. Hemen menümü yazayım
sabah: 1.5 dere otlu poğaça, şekersiz çay
öğle: 1 kepçe tel şehriye çorbası, 2 tane tavuk baget, 1 bardak ayran, biraz patates kızartması
ara: 5 tane badem
akşam: yarım dilim çavdar ekmeği, 3 kaşık patlıcan oturtma (Ayşecim sen sormuştun maalesef kızartma annem böyle pişiriyor), 4 kaşık yoğurt
30 dk jillian, 10 dk leslie olmak üzere 40 dk spor yaptım. Jillianı önce yapmam hata oldu çünkü kaslarım o kadar çok ağrıdı ki leslieyi tamamlayamadımakşam hariç diğerlerini yemek zorunda kaldım kısmaya çalıştım elimden geldiği kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?