Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arada olur Bestecim hiçmi yemiceksin yağlı şeyle öğle motive et kendini.
Bence gayet güzel bir menü.

Merhaba cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler'e yazmıştım ben.yilike adlı kullanıcı 8. takım'a gelebilirsin yazmış.Ben de gelmek istiyorum.Belli bir menü falan var mı ? Takıma katılmak için ya da takıma katıldığımı belli etmek için ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gelmişsin takıma canım yapman gereken şu adını söylemek ve bizle tanışmak ve keyifle kilo vermek Ben Naz 19 yaşındayım

HOŞGELDİN

Gelmişsin takıma canım yapman gereken şu adını söylemek ve bizle tanışmak ve keyifle kilo vermek Ben Naz 19 yaşındayım

HOŞGELDİN

tamam.O zaman hemen kendimi tanıtayım.Ben Gamze.15 yaşındayım.Kendimi bildim bileli kiloluyum.İlki başararak bu yaz 7 kilo verdim ve 73 oldum.Hedefim 55.Umutsuzluğa çok düşüyorum bu anlarda gerçekten de size çok ihtiyacım olacak.Yaşım 15 daha kilolu olmak için küçüğüm ama bahanem ailemin de kilolu olması.Ne yediğime dikkat ederek saatleri düzenleyerek doğumgünümde (8 Aralık) 60 kilo olmak istiyorum.

Önünde 4 ay var 13 kiloyu çok rahat verebilirsin diye düşünüyorum.Benim ailemde kilolu benimde bahanem oydu genetik diyip hiç umursamıyordum kader utansın diyordum :) Sonra bir gün kilo vericem dedin 117 den 93 e kadar gelebildim yani isteyince oluyor.İnşallah senin şuanki kilolarına kadar gelebilicem.

Boyun kaç acaba Gamze ?

3 ay varmış bu arada şimdi tekrar saydımda

Azmedince gerçekten olabiliyor.Boyum iyi ki uzun (1.70) fazla göstermiyorum kilo mu.

Gamze uyguladığımız 2-3 kural var yilike yani Melike geldiğinde sana bu kuralları yazar.Tanıştığımıza memnun oldum canım.

sen benim dün yediklerimi görseydin..bu birşey değil
ama yarından itibaren toparlamaya başlarım..
bir de reglim yaklaştı, feci acıkıyorum, allah yardımcım olsun

Ben de okula gittim geldim boğazım yine kızarmış acımaya başladı off Halsizim yatmak istiyorum nefret ediyorum hastalıktan

Melikecim selam,

En güzel reçete: çok sıcak olmayan bir ıhlamur/adaçayı falan yapacaksın bollll limonlu.
Bir de erken uyumaya bak, uykusuz kalırsan daha kötü olursun
geçmiş olsun şimdiden..

Nazcım, meyve suyu yerine meyve yesene daha iyi..ya da ayran içebilirsin, beni tıkıyor, belki sana da iyi gelir

Hoşgeldin Galatea!
Ben de Ayşe. Yaşımı söyleme konusunda Naz kadar cesur değilim
Şaka şaka..36 yaşındayım
Dilerim istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun

Sağlıklı beslenip, düzenli yemek programı yapar ve haftanın her günü 1 saat tempolu yürürsen istediğin kadar kilo verirsin
ama lütfen diyet yapacağım diye aç kalıp metabolizmanı mahvetme daha bu yaşta..
umutsuzluğa hi,ç düşme çünkü hedefine çok kolay ulaşabiliecek durumdasın
sevgiler

Merhaba Gamze ben Melike takım kaptanıyım. eloisee ise yardımcı kaptanımız. Sana da hemen kurallarımızı yazıyorum daha çok gençmişsin ben şişko geçen gençlik yıllarıma acıyorum 23 yaşındayım bu arada

1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor. 2 hafta boyunca takım içi listede yer alıyorsunuz.
Eğer kabul ediyorum dersen aramıza hoşgeldin

Son düzenleme:
Melikecim selam,

En güzel reçete: çok sıcak olmayan bir ıhlamur/adaçayı falan yapacaksın bollll limonlu.
Bir de erken uyumaya bak, uykusuz kalırsan daha kötü olursun
geçmiş olsun şimdiden..

Çok teşekkür ederim şimdi yapıp içeceğim Uyuyana kadar biraz yumuşasın. Kiloları verdik ya bu hafta bir rahatladık hafta sonu saldık Pazar günü gezi nasıldı?

Sıfır ekmek :81: protein ağırlıkta güzel olmuş Naz hadi bakalım bu hafta kaç kg vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…