aslında dünkü menümden hiiiç bahsetmek istemezdim ama yazıcam kızın bana bunu hakediyorum büyüyü bozucam bu gidişle, ama yok bugün baya dikkat ediyorum eski formuma kavuşucam gibi...
Görev yerime geldik annemle ve tabı yiyecek hiçbir şey yok hemen alışverişe cıktık yorgunlugumuzu attıktan sonra işte ne olduysa ondan sonra oldu
sabah : 2 dilim kızarmış ekmek, salata, zeytin peynir, ve ekmeğe biraz da nutella sürdüm şekersiz çay
öğlen : dürüm menüyağlı yağlı dürüm ki yufkası da kalın oluyor tabi, patates kızartması ketçap mayonezi cabası
ara : olarak da bir mini magnum yedim
eve gelince 1er kupa yeşil çay içtik tabi ama
akşam : cacık ve 1 kırmızı biber dolması
of of
Merhaba cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler'e yazmıştım ben.yilike adlı kullanıcı 8. takım'a gelebilirsin yazmış.Ben de gelmek istiyorum.Belli bir menü falan var mı ? Takıma katılmak için ya da takıma katıldığımı belli etmek için ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gelmişsin takıma canım yapman gereken şu adını söylemek ve bizle tanışmak ve keyifle kilo vermekBen Naz 19 yaşındayım
HOŞGELDİN
tamam.O zaman hemen kendimi tanıtayım.Ben Gamze.15 yaşındayım.Kendimi bildim bileli kiloluyum.İlki başararak bu yaz 7 kilo verdim ve 73 oldum.Hedefim 55.Umutsuzluğa çok düşüyorum bu anlarda gerçekten de size çok ihtiyacım olacak.Yaşım 15 daha kilolu olmak için küçüğüm ama bahanem ailemin de kilolu olması.Ne yediğime dikkat ederek saatleri düzenleyerek doğumgünümde (8 Aralık) 60 kilo olmak istiyorum.
Önünde 4 ay var 13 kiloyu çok rahat verebilirsin diye düşünüyorum.Benim ailemde kilolu benimde bahanem oydu genetik diyip hiç umursamıyordum kader utansın diyordum :) Sonra bir gün kilo vericem dedin 117 den 93 e kadar gelebildim yani isteyince oluyor.İnşallah senin şuanki kilolarına kadar gelebilicem.
Boyun kaç acaba Gamze ?
Önünde 4 ay var 13 kiloyu çok rahat verebilirsin diye düşünüyorum.Benim ailemde kilolu benimde bahanem oydu genetik diyip hiç umursamıyordum kader utansın diyordum :) Sonra bir gün kilo vericem dedin 117 den 93 e kadar gelebildim yani isteyince oluyor.İnşallah senin şuanki kilolarına kadar gelebilicem.
Boyun kaç acaba Gamze ?
Gamze uyguladığımız 2-3 kural var yilike yani Melike geldiğinde sana bu kuralları yazar.Tanıştığımıza memnun oldum canım.
aslında dünkü menümden hiiiç bahsetmek istemezdim ama yazıcam kızın bana bunu hakediyorum büyüyü bozucam bu gidişle, ama yok bugün baya dikkat ediyorum eski formuma kavuşucam gibi...
Görev yerime geldik annemle ve tabı yiyecek hiçbir şey yok hemen alışverişe cıktık yorgunlugumuzu attıktan sonra işte ne olduysa ondan sonra oldu
sabah : 2 dilim kızarmış ekmek, salata, zeytin peynir, ve ekmeğe biraz da nutella sürdüm şekersiz çay
öğlen : dürüm menüyağlı yağlı dürüm ki yufkası da kalın oluyor tabi, patates kızartması ketçap mayonezi cabası
ara : olarak da bir mini magnum yedim
eve gelince 1er kupa yeşil çay içtik tabi ama
akşam : cacık ve 1 kırmızı biber dolması
of of
Ben de okula gittim geldim boğazım yine kızarmış acımaya başladı offHalsizim yatmak istiyorum nefret ediyorum hastalıktan
Moralin bozulmasın bende dün çok yedim bugün toparladım artık cumaya kadar kaçamak yapmayacağız Bestem :18: İyiyim bende işte bugün okullu oldum sınıfları doldurdum
Selam kızlar nasılsınız
Bugünkü menüm
1.öğün - 1 kase nesfit
2.öğün - 1 kase nesfit
3.öğün - 1 bardak meyve suyu
4.öğün - 150 gr tavuk göğsü
5.öğün - 100 gr yağsız kırmızı et
6.öğün - 150 gr tavuk göğsü
7.öğün - 1 bardak süt
8.öğün - 200 gr tavuk göğsü
Merhaba cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler'e yazmıştım ben.yilike adlı kullanıcı 8. takım'a gelebilirsin yazmış.Ben de gelmek istiyorum.Belli bir menü falan var mı ? Takıma katılmak için ya da takıma katıldığımı belli etmek için ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
tamam.O zaman hemen kendimi tanıtayım.Ben Gamze.15 yaşındayım.Kendimi bildim bileli kiloluyum.İlki başararak bu yaz 7 kilo verdim ve 73 oldum.Hedefim 55.Umutsuzluğa çok düşüyorum bu anlarda gerçekten de size çok ihtiyacım olacak.Yaşım 15 daha kilolu olmak için küçüğüm ama bahanem ailemin de kilolu olması.Ne yediğime dikkat ederek saatleri düzenleyerek doğumgünümde (8 Aralık) 60 kilo olmak istiyorum.
Geçmiş olsun kuzum
Melikecim selam,
En güzel reçete: çok sıcak olmayan bir ıhlamur/adaçayı falan yapacaksın bollll limonlu.
Bir de erken uyumaya bak, uykusuz kalırsan daha kötü olursun
geçmiş olsun şimdiden..
Bugünkü menüm
1.öğün - 1 kase nesfit
2.öğün - 1 kase nesfit
3.öğün - 1 bardak meyve suyu
4.öğün - 150 gr tavuk göğsü
5.öğün - 100 gr yağsız kırmızı et
6.öğün - 150 gr tavuk göğsü
7.öğün - 1 bardak süt
8.öğün - 200 gr tavuk göğsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?