Çok teşekkür ederim şimdi yapıp içeceğimUyuyana kadar biraz yumuşasın. Kiloları verdik ya bu hafta bir rahatladık hafta sonu saldık Pazar günü gezi nasıldı?
Bugün ve yarın mesaj sayma sırası Ayşe sendeymiş canım duyurulur
sen benim dün yediklerimi görseydin..bu birşey değil
ama yarından itibaren toparlamaya başlarım..
bir de reglim yaklaştı, feci acıkıyorum, allah yardımcım olsun
Gamzecim burada uyguladığımız özel bir diyet listesi yok her şeyden azar azar yemeye çalışıyoruz. Kızartmalardan, hamur işlerinden, şerbetli tatlılardan vs. tüketmemeye çalışıyoruz. Çok canımız çekerse tadımlık tüketiyoruzYaşın genç o yüzden endişeliyim birazcık hani büyüme hormonların etkilenirse diye. Diyetisyene gitme imkanın var mı? Bana sorarsan sen çok hafif bir diyet uygula, yavaş yavaş gitsin kiloların sorun değil. Protein alımına çok çok dikkat et, süt, yumurta, yoğurt, tavuk, balık yemeye özen göster olur mu
Menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, 3 zeytin, 2 bardak ballı limonlu su,acılı kahvaltı sosu(kendimiz yaptık ceviz falan yok sade domates,biber fln)
öğle:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 hamburger köftesi(bitti sonunda), 1 kepçe mercimek çorbası
ara: 4 badem
akşam: yarım dilim tam buğday ekmeği, 1 kepçe çorba, 1 tabak türlü, keten tohumlu yoğurt
evet evet ben de aynen, feci saldım Melike..cipsler, gofretler..feciydi..
Melike dün öyle bir yere gittik ve öyle bir gün geçirdim ki, cennette sandım kendimi..
Biz Antalya'da bu konuda çok şanslıyız, yarım-bir saat yol yapıp muhteşem yerler görebiliyorsun..çok güzel fotoğraflar da çektim..
bugün fotoları bilgisayara yükleyip, yarın blogta yayınlayacağım..
bu hafta reglim bitsin, en yakın zamanda Kaş planım var..orası da ayrı bir cennet..
Nazcım, meyve suyu yerine meyve yesene daha iyi..ya da ayran içebilirsin, beni tıkıyor, belki sana da iyi gelir
iyiyiz Nazcım sen nasılsın..
bilgisayarın düzeldi mi?
Sağol Naz sen nasılsın? Erken yapılmış bilgisayarın sevindim
Sıfır ekmek :81: protein ağırlıkta güzel olmuş Naz hadi bakalım bu hafta kaç kg vereceksin
evet evet ben de aynen, feci saldım Melike..cipsler, gofretler..feciydi..
Melike dün öyle bir yere gittik ve öyle bir gün geçirdim ki, cennette sandım kendimi..
Biz Antalya'da bu konuda çok şanslıyız, yarım-bir saat yol yapıp muhteşem yerler görebiliyorsun..çok güzel fotoğraflar da çektim..
bugün fotoları bilgisayara yükleyip, yarın blogta yayınlayacağım..
bu hafta reglim bitsin, en yakın zamanda Kaş planım var..orası da ayrı bir cennet..
tamam.O zaman hemen kendimi tanıtayım.Ben Gamze.15 yaşındayım.Kendimi bildim bileli kiloluyum.İlki başararak bu yaz 7 kilo verdim ve 73 oldum.Hedefim 55.Umutsuzluğa çok düşüyorum bu anlarda gerçekten de size çok ihtiyacım olacak.Yaşım 15 daha kilolu olmak için küçüğüm ama bahanem ailemin de kilolu olması.Ne yediğime dikkat ederek saatleri düzenleyerek doğumgünümde (8 Aralık) 60 kilo olmak istiyorum.
Menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, 3 zeytin, 2 bardak ballı limonlu su,acılı kahvaltı sosu(kendimiz yaptık ceviz falan yok sade domates,biber fln)
öğle:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 hamburger köftesi(bitti sonunda), 1 kepçe mercimek çorbası
akşam: yarım dilim tam buğday ekmeği, 1 kepçe çorba, 1 tabak türlü, keten tohumlu yoğurt
Gayet güzel bana göre canım.Bir şey sorucam tam buğday ekmeğinimi daha çok seviyorsun çavdarımı ?
He birde kırılmış açık ceviz-fındık-badem aldım. Her gün 2 badem 2 ceviz 2 fındık yemeye karar verdim.
Ayrıca beslenmemde glisemik indekse çok dikkat ediyorum sadece ağırlık çalıştığım günlerde antremandan hemen sonra meyve suyu içicem.
her hafta hedef 1 kg fazlasında gözüm yok azı olmasın ama
sabah : 1 dilim ekmekten yapılmış tost üzerine krem peynir ve salça sürdüm 1 zeytin 1 parça peynir ve 1 bardak şekersiz çay
öğlen : yarım paket kadar çubuk kraker ve 3-4 tane tofita stone
ara : 1 biber dolması
1 fincan az şekerli sütlü türk kahvesi ve 1 adet ece çikolata
akşam : zeytinyağı gezdirilmiş rokalı, dereotlu, maydonozlu mevsim salata
2 parça fırında pişmiş soslu tavuk incik
1 biber dolması
2 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa limonlu yeşil çay
20 dk leslie planlıyorum
Menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?