Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, 3 zeytin, 2 bardak ballı limonlu su,acılı kahvaltı sosu(kendimiz yaptık ceviz falan yok sade domates,biber fln)
öğle:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 hamburger köftesi(bitti sonunda), 1 kepçe mercimek çorbası
ara: 4 badem
akşam: yarım dilim tam buğday ekmeği, 1 kepçe çorba, 1 tabak türlü, keten tohumlu yoğurt

Gamzecim burada uyguladığımız özel bir diyet listesi yok her şeyden azar azar yemeye çalışıyoruz. Kızartmalardan, hamur işlerinden, şerbetli tatlılardan vs. tüketmemeye çalışıyoruz. Çok canımız çekerse tadımlık tüketiyoruz Yaşın genç o yüzden endişeliyim birazcık hani hormonların etkilenirse diye. Diyetisyene gitme imkanın varsa git, daha sağlıklı olur. Bana sorarsan sen çok hafif bir diyet uygula, yavaş yavaş gitsin kiloların sorun değil. Protein alımına çok çok dikkat et, süt, yumurta, yoğurt, tavuk, balık yemeye özen göster

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim şimdi yapıp içeceğim Uyuyana kadar biraz yumuşasın. Kiloları verdik ya bu hafta bir rahatladık hafta sonu saldık Pazar günü gezi nasıldı?

evet evet ben de aynen, feci saldım Melike..cipsler, gofretler..feciydi..
Melike dün öyle bir yere gittik ve öyle bir gün geçirdim ki, cennette sandım kendimi..
Biz Antalya'da bu konuda çok şanslıyız, yarım-bir saat yol yapıp muhteşem yerler görebiliyorsun..çok güzel fotoğraflar da çektim..
bugün fotoları bilgisayara yükleyip, yarın blogta yayınlayacağım..
bu hafta reglim bitsin, en yakın zamanda Kaş planım var..orası da ayrı bir cennet..

sen benim dün yediklerimi görseydin..bu birşey değil
ama yarından itibaren toparlamaya başlarım..
bir de reglim yaklaştı, feci acıkıyorum, allah yardımcım olsun

grup halinde dağıtmışız neredeyse yahu Ayşecim kesinlikle hemen toparlanmalıyız kendimi o kumaş pantolonun içinde kilolu hissetmek istemiyorum artık.. regl öncesi zor ama kendimize bir şekilde hakim olmalıyız..

düşünceli kaptanım beniim Melike doğru söylüyor Gamze, 20 yaşına kadar beden gelişimi devam ediyor ben de kilolu büyüdüm bana denen hep şuydu 20 yaşına kadar doğru düzgün beslen sonrasında ver kilo vereceksen..tabi ki herşeyin fazlası zarar mutsuzluğunu anlıyorum ama dikkatli davranmalısın bu konuda..Bu arada adım Beste Melikenin yardımcısı oluyorum

muhteşem afiyet olsuun

Oh gezin gezin biz İstanbul'da karşıya geçmek için 2 saat yol gidelim siz hemen gidiverin Neyse fotoğrafları bekliyoruzz

Nazcım, meyve suyu yerine meyve yesene daha iyi..ya da ayran içebilirsin, beni tıkıyor, belki sana da iyi gelir

Canım ağırlık çalışmasından sonra artık 1 bardak meyve suyu içicem insulin hormonunun salgılanması için.Yağsız karbonhidrat olarak sadece onu bulabildim çikolata daha çok hoşuma giderdi ama çikolata keklerde falan yağda çok fazla.

Adet olacağım zamanlar çok şişiyorum yine yaklaştı Ayşe sen geçen ay reglden önce çok spor yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam o işe yaramıştı değil mi şişliğin fazla olmamıştı sanki?

sabah : 1 dilim ekmekten yapılmış tost üzerine krem peynir ve salça sürdüm 1 zeytin 1 parça peynir ve 1 bardak şekersiz çay

öğlen : yarım paket kadar çubuk kraker ve 3-4 tane tofita stone

ara : 1 biber dolması
1 fincan az şekerli sütlü türk kahvesi ve 1 adet ece çikolata

akşam : zeytinyağı gezdirilmiş rokalı, dereotlu, maydonozlu mevsim salata
2 parça fırında pişmiş soslu tavuk incik
1 biber dolması
2 kaşık yoğurt

ara : 1 kupa limonlu yeşil çay

20 dk leslie planlıyorum

oraya gitmeyi ben de çok istiyorum inşallah kısa zamanda giderim :) çok şanslısın canım fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz

Gamzecim az önce yemeğe oturmak üzereydim, yarım kaldı..
Ne demiştik, lütfen bilinçli diyet yap, metabolizmanı mahvetme..
Bak ben yaklaşık 1 yıl diyetisyene gittim, bekleme salonunda 17 yaşında bir kız vardı, onun sorunu seninkinden daha vahimdi...bana verdiği diyetin neredeyse aynısını verdi ama o her öğün 2 dilim esmer ekmek tüketiyordu (dolma, pilav, makarna yediği günler hariç)
Bir de kilo verdiği her hafta bir tatlı ödülü vardı, bana o kdar cömert davranmıyordu:)
Bu linkten benim diyetime bakıp uygulayabilirsin..ben o kadar alıştım ki, hala çoğu zaman bu düzende yiyorum..
Smyrnetalya

Yalnız bir şarta kesinlikle uymalısın: bir öğün protein alıyorsan, diğer öğün kesinlikle sebze tüketmen gerekiyor..
Mesela öğlen dolma+salata yedin, akşam mutlaka sebze+yoğurt yiyeceksin ya da tam tersi..
Bunu uygula+hergün 1 saat tempolu yürü: sonuca kendin bile inanamayacaksın

NOT:tabii sen 3 günde mucize'yi değill, "henüz yaz bitmedi" başlığını okuyacaksın

Son düzenleme:

Gayet güzel bana göre canım.Bir şey sorucam tam buğday ekmeğinimi daha çok seviyorsun çavdarımı ?

He birde kırılmış açık ceviz-fındık-badem aldım. Her gün 2 badem 2 ceviz 2 fındık yemeye karar verdim.
Ayrıca beslenmemde glisemik indekse çok dikkat ediyorum sadece ağırlık çalıştığım günlerde antremandan hemen sonra meyve suyu içicem.

Canım çok tatlı istediğinde fındık ezmesi yiyorum hem lezzetli hem karbonhidrat oranı düşük.Yani glisemik indekside düşük.Bol yağlı

Gayet güzel.Ya şu yeşil çay çok faydalı ama içemiyorum ben

ay o kahvaltı sosunu ben de çok severim
yaz bitince -burada ekim sonundan önce bitmez- biz de yaparız bu sostan, bir de bazen cevizle beraber közlenmiş biber ve patlıcan ekliyoruz içine..
bunun dışında mönün çok güzel olmuş, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…