Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

uuu 31 inde amma msj var

mimoza88 6
kırmızıojelikız 12
umutlayasasen 6
symrne 21
nazperver 6
zazaa 20
eloise 17
cimcime81 5
yilike 22
merwee 1

1 eylül msj sonucu

kırmızıojelikız 8
umutlayasasen 9
symrne 21
nazperver 2
zazaa 13
cimcime81 10
yilike 5
merwee 2

Selam kızlar dün gelemedim çünkü yatılı misafir geldi bebek bilgisayarı açtırmadı mesaj sayımı yazıp kaçtım hemen. Dünkü bugünkü yediklerim derken kafam karıştı dünkü menümü yazamıyorum bugün de hiç beğenmedim kendimi yarın bomba gibi devam edeceğim diyetime şimdi spor yapayım birazcıkAşağıda verdiğim linkte bütün takımlar arasında kaçıncı olduğunuza bakabilirsiniz. Meraklılarına duyurulur. Yarın görüşürüz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html

Ben de okula gittim geldim boğazım yine kızarmış acımaya başladı off Halsizim yatmak istiyorum nefret ediyorum hastalıktan

aslında dünkü menümden hiiiç bahsetmek istemezdim ama yazıcam kızın bana bunu hakediyorum büyüyü bozucam bu gidişle, ama yok bugün baya dikkat ediyorum eski formuma kavuşucam gibi...

Görev yerime geldik annemle ve tabı yiyecek hiçbir şey yok hemen alışverişe cıktık yorgunlugumuzu attıktan sonra işte ne olduysa ondan sonra oldu

sabah : 2 dilim kızarmış ekmek, salata, zeytin peynir, ve ekmeğe biraz da nutella sürdüm şekersiz çay

öğlen : dürüm menü yağlı yağlı dürüm ki yufkası da kalın oluyor tabi, patates kızartması ketçap mayonezi cabası

ara : olarak da bir mini magnum yedim

eve gelince 1er kupa yeşil çay içtik tabi ama

akşam : cacık ve 1 kırmızı biber dolması

of of

hoşbulduk canımm :) annemle geldik zaten yerleştim yerleşmesine de kıtlıktan cıkmıs gibi bir yerleşme oldu sen nasılsın görüşmeyeli ?

Moralin bozulmasın bende dün çok yedim bugün toparladım artık cumaya kadar kaçamak yapmayacağız Bestem :18: İyiyim bende işte bugün okullu oldum sınıfları doldurdum

Moralin bozulmasın bende dün çok yedim bugün toparladım artık cumaya kadar kaçamak yapmayacağız Bestem :18: İyiyim bende işte bugün okullu oldum sınıfları doldurdum

kesinlikle canım kaçamak asla yapmamalıyız bundan sonra, of ama of nasıl moralim bozulmasın Melikem ya yanlarım hemen büyüdü göbeğimde buna bağlı olarak, hatta sanki bacaklarım bile bugün kumaş pantolonu giyince çok iri göründüler gözüme...o kadar emek harcadık bu kiloya düşebilmek için....senin de ders dönemin hayırlı olsun canım benim inşallah derslerin başarılı geçer :)

Bugünkü menüm

1.öğün - 1 kase nesfit
2.öğün - 1 kase nesfit
3.öğün - 1 bardak meyve suyu
4.öğün - 150 gr tavuk göğsü
5.öğün - 100 gr yağsız kırmızı et
6.öğün - 150 gr tavuk göğsü
7.öğün - 1 bardak süt
8.öğün - 200 gr tavuk göğsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…