Gayet hafif sadece hazır köfteler dikkatimi çekti kaptanım çok sağlıksız buluyorum onları ben.
kızlar mönü için geç kaldım..yediklerim
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
domates,salatalık
şekersiz çay
kuşluk
10 fındık+3 kayısı+2 kuru erik
öğle
yağı süzülmüş ton balıklı salata (1 yemek kaşığı zeytinyağı ve limonla hazırlıyorum)
2 kepçe çorba
ikindi
3 adet mısır patlağı (etiform)
akşam
1 tabak taze fasülye (5-6 yemek kaşığı)
1 dilim kepekli ekmek
gece
1 küçük boy yerli muz
ayrıca 2 lt detoks içeceğinden ve 1 lt yakın su içtim..
günaydın kızlar....
dün yazamadım...menüm:
sabah:
7-8 zeytin
domates
2 dilim ekmek
öğlen:
yemedim bişey..kahvaltımı geç yapmıştım...sadece nescafe içtim şekersiz...
ara: ince bir dilim kek...
akşam
5 tane ızgara köfte
2 dilim ekmek
domates
turşu(2 tane kornişon)
Çok güzel Ayşecim herzamanki gibi artık menülere yorum yapma gereği bile duymuyorum
Burcucum normalde diyette 5 ızgara köfte de, oğlum köftelerinden birini yemediği için ben yemek zorunda kaldım
bu arada biz her zaman yağsız tavada köfte yaparız, annemden kalan alışkanlık yıllardır yağda kızarmış köfte yemeyiz biz..bir tek annem İzmir Köfte yaptıysa o ayrı, onda patates te köfte de kızarıp fırına öyle veriliyor ne yazık ki..ama onu da yılda bir yapıyor artık zaten..ağır diye..benim evde zaten kızartma pişmez, fritözüm en üst dolapta, kullanmıyorum.
Kahve Dünyası'nın çikolata kaplı badem drajeleri var ya..işte onun kahve kaplısı..bayılıyorum
Aşağıdaki tabloyu 9. takımda tesadüfen gördüm. Sonuç listelerini hazırlama sırası sizde demeye gitmişken bir baktım bu tablo çok hoşuma gitti neden bizimde olmasın dedim ve işte buyruunTablo konuşuyor zaten ben yazmıyorum
Eki Görüntüle 500591
Şule gerçekten senin kilo vermene sevindim.Devamını bekliyoruz Naz senin kilonda büyük sürpriz oldu kırmızı yazdım seni hep ama kusura bakma tablo böyle
Şu mesaj olayında kimimizin işi çıktı kimimiz gelemedi bir şeyler oldu işte bu hafta hemen hemen herkes bazı günler 5 mesajın altında kaldı önümüzdeki hafta lütfen buna dikkat edelim. Kuralları uygulamak zorundayım, önce uyarı yaparak ardından izinli yazma ve takımdan çıkarma durumu var. O yüzden lütfen ama lütfen kızlar takımımız çok iyi gidiyor, bunu bozmayalımTakımımız bu hafta 2. oldu Gülşah da bireysel derecelerde 2. oldu
tatilden hepinize selamlar kızlar..ben yokken neler olmus neler sayfaları okurken yoruldum inanın..ben yemenin dibine dibine vuruyorum sanırım..erzuruma dönünce veririrm nasılsa diyerekten
annemlerdeyim suanda aksam dügün var ona gidcez..özledim sizlerle vakit gecirmeyi ama nöbetlerimi degil.
herkes kendine iyi beksın az kalorili yemekler diliyorum sizlere..
ayrıca nazcımm kilo tablon süper olmus bu hafta seni cook rahatlattı eminim..devamını bekliyorummmm.
öpüyorum hepinizi..
Whow bu kadar yiyecekler bu yazıyı yazıcak gücü nereden buldun canım
Burcu muydu ismin kusura bakma hafızam kötüdürde.
sabah: 1 haslanmıs yumurta,2 yesil zeytin,1 tatlı kasığı bal, 1 dilin ekmek
ara: yarım pakt etiform
öğle: 1 tabak makarna, salata 1 bardak ayran
ara: 2 incir
akşam: 1 kase dmates corbası salata
ara:1 bardak tarcnlı süt
Keşke keki yemeseymişsin..gayet güzelmiş mönün..
turşu vücutta su tutar ama 2 kornişondan bişey olmaz
kızlar selam,
bugünkü yediklerim:
sabah
1 küçük poğaça (annem gerçekten küçük yapmıştı)
1 dilim diyet etimek
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
kuşluk
1 şeftali
öğle
1 tabak taze fasülye
5 kaşık yoğurt
ikindi
10 fındık
2 taze kayısı
akşam
6 ızgara köfte
1 YK zeytinyağı+limonla yapılmış bol salata
gece
10 adet kahveli badem taneleri (bu muhteşem birşey, bu da benim kilo verme ödülüm olsun)
1 bardak tarçınlı yağsız süt
kızlar bugün sporum yok
ama sağlam sıvı tükettim.
Yarın eşimin fotoğraf kulübü ile birlikte Isparta'ya gideceğiz fotoğraf çekmek için, orada zaten tüm gün yürüyeceğim için bugün bacağımı yormak istemedim.
Saçmasapan menüm
dolap bomboştu marketten aldıklarımla bugünlük idare ettim
tüm gün:
4dilim ekmek
1yumurtalı menemen
peynir
2elma
1armut
2 kaşık çokokrem
Şulecim hedef belirle:5 kilo vereceğim, ödülüm de bu olacak de..inan bana işe yarar..
sevgiler
Kaç dk dayanabildin Şulee? Ben kof çıktım 15 dk en ideali benim için. 30 dk denedim geçen gün o gün bugündür sporu bıraktım
Gayet güzel menün canım iyi yolculuklar bu arada bol bol gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?