Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gayet hafif sadece hazır köfteler dikkatimi çekti kaptanım çok sağlıksız buluyorum onları ben.

evet ben de sevmiyorum hazır köfteleri..
evde kendim yapmayı tercih ediyorum..
bir de bizim mahalle kasabımız var, adamlar kıyma fiyatına yakın kasap köfte yapıyorlar, yediğim en lezzetli köftelerden biri..

Çok güzel Ayşecim herzamanki gibi artık menülere yorum yapma gereği bile duymuyorum

Gayet hafif olmuş

bende kızartma sewmiyorum allahtan köftede balıkta hamr kızartmada sewmem kokusu bile ağır gelio ama patatesle patlıcanın yeri ayrı tabi

kahveye de bademede bayılırım cok sahane bi ödül olmus

Bundan sonra kırmızı olmıcak inşallah canım

Ye canım ye hakkındır ye

Gayet hafif 6 öğünde çok güzel

Keşke keki yemeseymişsin..gayet güzelmiş mönün..
turşu vücutta su tutar ama 2 kornişondan bişey olmaz

öğlen bişi yemeyince çok acıktım....hem az yağlı yapmıştım hemde çok ince 1 dilim yedim...emzirince süt olsun diye kaçıyo bazen..

Gayet güzel menün canım iyi yolculuklar bu arada bol bol gez

Kızlar ben çıkıyorum yarın gelemem pazartesi bilgisayar yaptırılcak en geç salı gelirim

Kaç dk dayanabildin Şulee? Ben kof çıktım 15 dk en ideali benim için. 30 dk denedim geçen gün o gün bugündür sporu bıraktım

tam 22 dk:))yarın eşim evde yapamam ama p.tesi sonuna kadar yapıcam...onun için şöyle bi formül geliştirdim...her harekettem 10 tane yaparak hepsini yapıcam...yavaş yavaş arttırıcam..bence sende öyle dene melikem...

nazcım 22 dl jillian 45 dk yürüyüş kydedermisin bebeeemmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…