Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haklısın canımcım bu geçiş dönemleri yaramıyo bana belirsizlik gerginlik o uyum süreci yemeye itiyo beni, inşallah canım çaba harcıyorum düzenimi oturtmak için..

yok tatlım yoook geçicek inşallah bu dönemler bende dondurmaya sardım bugün(bikaçgüne kalmaz işimize de evimize de adapte olucaz inşallah karamsarlık yok

AYŞECİM ANNESİN VE HERGÜN HARİKA MENÜLER ÇIKARIYOSUN TEBRİKLER CANIM

yok tatlım yoook geçicek inşallah bu dönemler bende dondurmaya sardım bugün(bikaçgüne kalmaz işimize de evimize de adapte olucaz inşallah karamsarlık yok

canım benim yazdıkların moral oldu gerçekten ne kadar iyimsersin :) bizim okula 4-5 tane yeni arkadaş gelicek bakalım inşallah huzurlu iyi bir ortamımız olur

canım benim yazdıkların moral oldu gerçekten ne kadar iyimsersin :) bizim okula 4-5 tane yeni arkadaş gelicek bakalım inşallah huzurlu iyi bir ortamımız olur

tatlım ben geçen yıl bir köy okulundan ist.a geldim yani köyden indim şehirerabbim sadece huzu nasip et beni pişman etme dedim ve hep huzur istedim allahtan yaz tatilinde herkes yepyeni bir sude gördüğünü söyledi çok mutlu oldum başlangıçlar herzaman gerer insanı inşallah senin okulunada çooook kafa dengi arkadaşlar gelir su gibi akııııp geçer zaman huzurla tatlım

Menüm
sabah:
1simit
1 nektarin

öğle:
1tabak mkarna
yanına acı biber turşusu
kızlar ben çoook fazla acı yemeye başladım bi zararı varmı
2kaşık yoğurt

akşam:
1dilim ekmek
1dilim peynir
1dilim kavun
dondurma
Biliyorum çoook karbonhidrat ağırlıklı kötü bi menü oldu

Acı metabolizmayı hızlandırır yararlıdır fakat çok fazlası mideye zarar verir belli bir ölçüsünü veremem şu kadar ye diye çünkü herkesin midesi farklı dayanıklıkta fazla abartmadan yersen problem olmaz iyide olur.

El bombası Mevlud olunca mecburen tabi afiyet olsun güzel olmuş

Son düzenleme:
Kaptanım canım yaş pasta çekiyor çok fena kolumu yaş pasta gibi hayal edip ıssırıyorum Galiba çok kötü durumdayım biri görse doktora götürür beni deli diye.

ben de şehre ineceğim günü bekliyorum canım tabi daha vaktim var dediğin gibi dua edicem ben de canım en önemlisi sağlık ve huzur inşallah inşallah huzurla uyum içinde akar geçer zaman =)

Kaptanım canım yaş pasta çekiyor çok fena kolumu yaş pasta gibi hayal edip ıssırıyorum Galiba çok kötü durumdayım biri görse doktora götürür beni deli diye.

Hayırrrrrr Olmazz hele bu saatte Yaptığın sporları düşün emeğine yazık değil mi tarçınlı süt iç ya da 1 kaşık fındık ezmesi ye ama 1 kaşık.

Hayırrrrrr Olmazz hele bu saatte Yaptığın sporları düşün emeğine yazık değil mi tarçınlı süt iç ya da 1 kaşık fındık ezmesi ye ama 1 kaşık.

Dişlerimi fırçaladım istediğim gitti bi nebze inşallah gece rüyamda yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…