Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar selammm

3 Eylül 2012 mesaj sayıları aşağıdaki gibidir:

cimcime81 2 mesaj
nazperver 1 mesaj
yilike 22 mesaj
eloisee 13 mesaj
zazaa 20 mesaj
galatea 4 mesaj
symrne 21 mesaj
umutlayasasen 10 mesaj

sabah: domates salatalık peynir maydanoz 3 siyah zeytin bir dilim ekmek
ara:1 az sekerli türk kahvesi
öğlen: 1 lor peynirli fırın börek, 1 tabak arpa sehriye corbası
ara: 6-7 badem
aksam: 1 közlenmiş patlıcan 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
ara:1 elma
ara:1 bardak tarcınlu süt

30 dk yürüyüş 2.5 lt su

Son düzenleme:
kızlar bu sabah regl oldum..
haftasonu macerasından olsa gerek (kanyonun buz gibi sularına ayaklarımı soktum), sabahtan beri inanılmaz ağrım vardı, yeni düzeldim sayılır..
ağrım rahatlasın diye bugün spora da gittim 70 dakika bantta tempolu yürüdüm 10 dakika da bacak hareketlerimi yaptım..o sırada iyiydim ama eve gelince fena bir ağrı girdi kasıklarıma, ilaç kullandım, şimdi daha iyiyim..

bugün yediklerim de bu psikolojide oldu doğal olarak..
her reglde kendimi profiterolle avuturum ancak bu kez o kadar şekerli geldi ki, sanırım tatlının tadını unutmaya başlıyorum, bu iyi birşey Sütlaçın tadı daha az şekerliydi ve bu benim -yani az şekerli olması- daha çok hoşuma gitti..meyveler bana daha leziz geliyor sanırım artık..diğerleri ağır gelmeye başladı..

evet yediklerime gelince
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
4 dilim karpuz

kuşluk
1 küçük boy yerli muz

öğlen
5 ızgara köfte
domates, salatalık
2 dilim keten tohumlu ekmek

ikindi
1 porsiyon (200 gr) profiterol

akşam
1 porsiyon (200 gr) fırın sütlaç

gece
birazdan anneme kahveye gideceğim. yeşil çay, kahve içmeyi planlıyorum.
acıkırsam meyve yiyeceğim, yeterince gündüz yedim zaten..

ben neredeyse her yemeğime pul biber atarım Sudecim
metabolizmayı en az yeşil çay kadar canlandırır, korkma bir zararı yok

Melike'ye de bahsettim, biz de közlenmiş patlıcan koyarız..macir olmasına şaşırmadım, benim dedemler de Selanik'ten İzmir'e göç etmişler

biz giriti pirinçle değilde sebzeyle doldururz bayıldğm bir lezzet acıktım mı ne pirinçse birazcık fazla geldi bi gün için hem öğle hem aksam ama geri kalan hersey güzel

evet gündüz mevlütte pilav ikram ettler, eh yemeğimi de sabahtan yapmıştım..hesapta bu kadar pirinç yoktu..kaldı ki pek tüketmem de..
neyse şu regl bitsin toparlarız, şu an -özellikle de bugün- pek makul düşünemiyorum

Nazcım afiyet olsun, ceviz süper olmuş..
benim de bu aralar ceviz, badem ve kuru kayısı/kuru incir yiyesim var..

Burcu gayet güzel diyet yapıyorsun, bravo sana!

Çook güzel olmuş

Geçmiş olsun sıcak tutmaya çalış ayaklarını yine ağrımasın. Keşke akşam yemek yeseydin 2 öğün tatlı olmasaydı diyeceğim maalesef ama anlıyorum insanın canı sadece tatlı istiyor

Menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, kahvaltılık sos
öğle: peynirli yumurtalı sandviç, 1 bardak şekersiz çay
ara: 5 badem
ara: yarım armut
akşam: 1 tabak bulgur pilavı, keten tohumlu yoğurt
30 dk leslie yaptım 1 kupa yeşil çay içeceğim şimdi
Artık her gün okula gideceğim, yemekhanede yiyemiyorum, kantinde hep kalorili yiyecekler var. Sandviçten başka ne yapabilirim?Aklıma bir şey gelmiyor.

Eline sağlık Ayşe mesaj sayısını yazmayanları sayma canım boşuna uğraştırmayalım seni Takımdaki herkesin sorumluluğu bu tek tek saymak gerçekten zor sıra size gelince anlayacaksınız kızlar

Perşembe günü sabahtan tartılırsın o kilonu listeye yazarız. Yurtta kalınca her gün internete girebilecek misin bilmiyorum tabi Gamzecim sen biliyorsun nasıl olacağını uyarsa sana da bekleriz
maalesef yurtta nete belki girebilirim ama tartılamam ama yine de hepiniz çok iyisiniz belki bir daha ki yaza ( gerçi bir yandan da o zamana kadar zayıflamak için dua ediyorum ) görüşürüz.

Bu sefer ben davet edeyim 8. takıma buyurun :)

merhaba melike umarım doğru yere yazıyorumdur
gamze için yazdığın kuralları okudum bir sıkıntı olmazsa uyabileceğimi düşünüyorum
yeni üyeler buraya mı yazıyor yoksa deneme için başka bir alan var mı bilmiyorum
kendinize iyi bakın grş

selam kızlar bugün biraz geciktim hemen menümü paylaşayım..

sabah kahvaltıdan önce bir bardak su

sabah : 2 dilim kızarmış ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm 2 zeytin ve şekersiz çay

ara : 2 tane tutku bisküvi

öğlen : 2 kepçe salçalı makarna 2 kaşık yoğurt ve acılı sirkeli biber

ara : 4-5 dilim karpuz
1 şeftali

akşam : 2 parça fırında pişmiş soslu tavuk incik, 2 kaşık salçalı makarna ve 1 küçük biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve sirkeli biber

bol su ve 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

afiyet olsun canım menün güzel olmuş, yemekhanede yiyebilsen keşke ev yemeği koy yanına canım ama yiyebilecek ortamın olur mu

gayet güzel tatlım afiyet olsun..

geçmiş olsun tatlım regl zamanı oluyo böyle tatlıları fazla kaçırmalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…