Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydınn dün çok fazla misafir olduğu için gelemedm dünün meüsünü yazayım

sabah:1 dilim ekmek, 1 dilim kaşar, domates salatalık, 1 tatlı kasığı bal
ara: 1 orta boy milkshake
öğlen:1 tabak fasulye yemeği 2 kasık yoğurt
ara:1 1 paket çikolatalı süt
akşam:1 karnıyarık 2 kasık pilav 1 bardak ayran
ara:1 soda

30 dk yürüyüş 2 lt su
özet:facia

hosgeldin cnmmmm

kızlar ekteki gibi zaten 2 kedim var... abim evelsi gece arkadaşının bahçesinde annein emzirmediği yavru varmış. almış kedi biberonu çocuk sütü toz olan getirdi. 2 gündür yani evdeyken onla uğraşıyorum. bir haftalık falan. miyavlayıp duruyor kucağa alsan da susmuyor şu 15 günü atlatabilsek geri götürecekte ben zaten iş dolayısıyla yoğundum artık daha da az gireceğim şimdiden söyleyeyim :)

bence menü cok güzel kahvaltılık acı soslara da bayırılırım ben macir arkadasım lutenitsa getirirdi onun içinde közlenmiş patlıcan da oluyo bir patlıcan asığı olarak bayılırdım olsada yesek

tofita stone ve ece cikolatayı görmedm cok güzel menü
caım cok seker cekiğinde sıkı şeker yiyorum ben naneli olandan üstünde sıfır seker yazıyo onların yalancısıyım

Selam kızlaaar
nasılsını?
Ben bugün iki ay aradan sonra okuluma başladım özlemişim okulumu ençokta çocuklarımı özledim aslında ama onlarla karşılaşmamıza daha onbeş günvar(

ne güzel bi telas :) ben de yeni mezun oldum bu sene maddi sebeblerle atanmayi beklemeden para kazanmak gerektği için baska sektördeym ama ilerde meslektas oluruz umarım

biz giriti pirinçle değilde sebzeyle doldururz bayıldğm bir lezzet acıktım mı ne pirinçse birazcık fazla geldi bi gün için hem öğle hem aksam ama geri kalan hersey güzel

acının metabolizmayı hızlandırdığı denmiş bu iyi yönü bir kötü yanını da ben söyleyeyim cok fazla iştah acar

her şey çok iyi hepsine şimdilik uyarım ama okullar açılınca cuma tartılamayabilirim hatta büyük bir ihtimalle tartılamayacağım çünkü ben yurtta kalacağım ve cuma günleri 1 e kadar evde olmam mümkün değil sanırım takımdan çıkmam gerekecek.

oğlum bilgisayarımı düşürdü stop....tamire gitti stop....perşembe gelecekmiş stop....giremiyorum stop....(((((((((((((

2 sinde msj sayım 2
3 ünde msj sayım 1

Gülşahcım mesaj sayın 5'in altında çok yoğunsan izinli göstereyim 15 gün sonra dönersin ne dersin?

Ben de patlıcana bayılırım hiç öyle denememiştik eminim güzel olur o zaman çok yedirir işte

Selam kızlar bugünkü menüm

1.öğün - 1 kase nesfit
2.öğün - 1 tam 4 yumurta beyazı
3.öğün - 5 ceviz
4.öğün - 2 tane biber dolması
5.öğün - tavuk sote - meyve suyu
6.öğün - tavuk sote - yoğurt
7.öğün - 1 tane şeftali
8.öğün - tavuk sote - yoğurt

Perşembe günü sabahtan tartılırsın o kilonu listeye yazarız. Yurtta kalınca her gün internete girebilecek misin bilmiyorum tabi Gamzecim sen biliyorsun nasıl olacağını uyarsa sana da bekleriz

Güzel gözüküyor menün yumurta sarılarını kim yedi bana yollasaydın çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…