Merhaba cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler'e yazmıştım ben.yilike adlı kullanıcı 8. takım'a gelebilirsin yazmış.Ben de gelmek istiyorum.Belli bir menü falan var mı ? Takıma katılmak için ya da takıma katıldığımı belli etmek için ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, 3 zeytin, 2 bardak ballı limonlu su,acılı kahvaltı sosu(kendimiz yaptık ceviz falan yok sade domates,biber fln)
öğle:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 hamburger köftesi(bitti sonunda), 1 kepçe mercimek çorbası
ara: 4 badem
akşam: yarım dilim tam buğday ekmeği, 1 kepçe çorba, 1 tabak türlü, keten tohumlu yoğurt
sabah : 1 dilim ekmekten yapılmış tost üzerine krem peynir ve salça sürdüm 1 zeytin 1 parça peynir ve 1 bardak şekersiz çay
öğlen : yarım paket kadar çubuk kraker ve 3-4 tane tofita stone
ara : 1 biber dolması
1 fincan az şekerli sütlü türk kahvesi ve 1 adet ece çikolata
akşam : zeytinyağı gezdirilmiş rokalı, dereotlu, maydonozlu mevsim salata
2 parça fırında pişmiş soslu tavuk incik
1 biber dolması
2 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa limonlu yeşil çay
20 dk leslie planlıyorum
Selam kızlaaar
nasılsını?
Ben bugün iki ay aradan sonra okuluma başladım özlemişim okulumu ençokta çocuklarımı özledim aslında ama onlarla karşılaşmamıza daha onbeş günvar(
ay geçmişte yazılanlara bak, oğlanı yıka, arada dergi oku derken yediklerimi yazmayı unuttum
sabah
2 dilim diyet etimek
1 dilim peynir
domates, salatalık
şekersiz çay
kuşluk
1 incir
öğlen
4 yemek kaşığı dolusu tavuklu pilav (sebze yemem gerekirdi ama mevlütteydim)
1 bardak ayran
ikindi
şekersiz türk kahvesi
2 dilim madlen çikolata
akşam
1 girit kabağı dolması (hani koyu yeşil, şu el bombası gibi olan)
1 kırmızı biber dolması
4 kaşık yoğurt
gece
birazdan yağsız tarçınlı süt ve
1 meyve (henüz karar veremedim, armut, şeftali ya da elma yiyeceğim)
Menüm
sabah:
1simit
1 nektarin
öğle:
1tabak mkarna
yanına acı biber turşusu
kızlar ben çoook fazla acı yemeye başladım bi zararı varmı
2kaşık yoğurt
akşam:
1dilim ekmek
1dilim peynir
1dilim kavun
dondurma
Biliyorum çoook karbonhidrat ağırlıklı kötü bi menü oldu
merhaba gamze ben melike takım kaptanıyım. Eloisee ise yardımcı kaptanımız. Sana da hemen kurallarımızı yazıyorum daha çok gençmişsin ben şişko geçen gençlik yıllarıma acıyorum 23 yaşındayım bu arada
1)pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. Isteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.
2)haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. Mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(naz) cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.
3)mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.
4)cuma günleri 13.00e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha cuma zayıflama yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor. 2 hafta boyunca takım içi listede yer alıyorsunuz.
eğer kabul ediyorum dersen aramıza hoşgeldin
Eki Görüntüle 502703
kızlar ekteki gibi zaten 2 kedim var... abim evelsi gece arkadaşının bahçesinde annein emzirmediği yavru varmış. almış kedi biberonu çocuk sütü toz olan getirdi. 2 gündür yani evdeyken onla uğraşıyorum. bir haftalık falan. miyavlayıp duruyor kucağa alsan da susmuyorşu 15 günü atlatabilsek geri götürecekte ben zaten iş dolayısıyla yoğundum artık daha da az gireceğim şimdiden söyleyeyim :)
2 sinde msj sayım 2
3 ünde msj sayım 1
bence menü cok güzelkahvaltılık acı soslara da bayırılırım ben macir arkadasım lutenitsa getirirdi onun içinde közlenmiş patlıcan da oluyo bir patlıcan asığı olarak bayılırdım olsada yesek
oğlum bilgisayarımı düşürdü stop....tamire gitti stop....perşembe gelecekmiş stop....giremiyorum stop....(((((((((((((
her şey çok iyi hepsine şimdilik uyarım ama okullar açılınca cuma tartılamayabilirim hatta büyük bir ihtimalle tartılamayacağım çünkü ben yurtta kalacağım ve cuma günleri 1 e kadar evde olmam mümkün değil sanırım takımdan çıkmam gerekecek.
Selam kızlar bugünkü menüm
1.öğün - 1 kase nesfit
2.öğün - 1 tam 4 yumurta beyazı
3.öğün - 5 ceviz
4.öğün - 2 tane biber dolması
5.öğün - tavuk sote - meyve suyu
6.öğün - tavuk sote - yoğurt
7.öğün - 1 tane şeftali
8.öğün - tavuk sote - yoğurt
Güzel gözüküyor menün yumurta sarılarını kim yedi bana yollasaydın çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?