Geçmiş olsun sıcak tutmaya çalış ayaklarını yine ağrımasın. Keşke akşam yemek yeseydin 2 öğün tatlı olmasaydı diyeceğim maalesef ama anlıyorum insanın canı sadece tatlı istiyor
evet gündüz mevlütte pilav ikram ettler, eh yemeğimi de sabahtan yapmıştım..hesapta bu kadar pirinç yoktu..kaldı ki pek tüketmem de..
neyse şu regl bitsin toparlarız, şu an -özellikle de bugün- pek makul düşünemiyorum
Menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, kahvaltılık sos
öğle: peynirli yumurtalı sandviç, 1 bardak şekersiz çay
ara: 5 badem
ara: yarım armut
akşam: 1 tabak bulgur pilavı, keten tohumlu yoğurt
30 dk leslie yaptım 1 kupa yeşil çay içeceğim şimdi
Artık her gün okula gideceğim, yemekhanede yiyemiyorum, kantinde hep kalorili yiyecekler var. Sandviçten başka ne yapabilirim?Aklıma bir şey gelmiyor.
selam kızlar bugün biraz geciktim hemen menümü paylaşayım..
sabah kahvaltıdan önce bir bardak su
sabah : 2 dilim kızarmış ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm 2 zeytin ve şekersiz çay
ara : 2 tane tutku bisküvi
öğlen : 2 kepçe salçalı makarna 2 kaşık yoğurt ve acılı sirkeli biber
ara : 4-5 dilim karpuz
1 şeftali
akşam : 2 parça fırında pişmiş soslu tavuk incik, 2 kaşık salçalı makarna ve 1 küçük biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve sirkeli biber
bol su ve 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
Menüm
Artık her gün okula gideceğim, yemekhanede yiyemiyorum, kantinde hep kalorili yiyecekler var. Sandviçten başka ne yapabilirim?Aklıma bir şey gelmiyor.
mesaj sayım 5 kızlar iyi geceler diliyorum
Eline sağlık Ayşemesaj sayısını yazmayanları sayma canım boşuna uğraştırmayalım seni Takımdaki herkesin sorumluluğu bu tek tek saymak gerçekten zor sıra size gelince anlayacaksınız kızlar
sabah: domates salatalık peynir maydanoz 3 siyah zeytin bir dilim ekmek
ara:1 az sekerli türk kahvesi
öğlen: 1 lor peynirli fırın börek, 1 tabak arpa sehriye corbası
ara: 6-7 badem
aksam: 1 közlenmiş patlıcan 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
ara:1 elma
ara:1 bardak tarcınlu süt
30 dk yürüyüş 2.5 lt su
kızlar bu sabah regl oldum..
haftasonu macerasından olsa gerek (kanyonun buz gibi sularına ayaklarımı soktum), sabahtan beri inanılmaz ağrım vardı, yeni düzeldim sayılır..
ağrım rahatlasın diye bugün spora da gittim 70 dakika bantta tempolu yürüdüm 10 dakika da bacak hareketlerimi yaptım..o sırada iyiydim ama eve gelince fena bir ağrı girdi kasıklarıma, ilaç kullandım, şimdi daha iyiyim..
bugün yediklerim de bu psikolojide oldu doğal olarak..
her reglde kendimi profiterolle avuturum ancak bu kez o kadar şekerli geldi ki, sanırım tatlının tadını unutmaya başlıyorum, bu iyi birşeySütlaçın tadı daha az şekerliydi ve bu benim -yani az şekerli olması- daha çok hoşuma gitti..meyveler bana daha leziz geliyor sanırım artık..diğerleri ağır gelmeye başladı..
evet yediklerime gelince
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
4 dilim karpuz
kuşluk
1 küçük boy yerli muz
öğlen
5 ızgara köfte
domates, salatalık
2 dilim keten tohumlu ekmek
ikindi
1 porsiyon (200 gr) profiterol
akşam
1 porsiyon (200 gr) fırın sütlaç
gece
birazdan anneme kahveye gideceğim. yeşil çay, kahve içmeyi planlıyorum.
acıkırsam meyve yiyeceğim, yeterince gündüz yedim zaten..
zaten regl dönemi daha hızlı calısırmıs metablzma kacamak yapmak için en ideal günü secmişssin
annemden kalma bir alışkanlık canım..o da hep böyle beslenir, hala da aynı..çok yağlı yemekler pişmez evinde..
ben de şimdiden oğluma aşılamaya çalışıyorum, bu akşam bamya+yoğurt yedi mesela
takvimim sasmazsa bende bu cuma regli olcam demektir o yüzden bu hafta kilo veremicem büyük bi ihtimalle fazla bile gözükebilirm
geçmiş olsun tatlım regl zamanı oluyo böyle tatlıları fazla kaçırmalar :)
Kaç yaşındaydı ufaklık merak ettim
Profiteroller sütlaçlar oh oh afiyet olsun Ayşecim
Menüm
merhaba melike umarım doğru yere yazıyorumdur
gamze için yazdığın kuralları okudum bir sıkıntı olmazsa uyabileceğimi düşünüyorum
yeni üyeler buraya mı yazıyor yoksa deneme için başka bir alan var mı bilmiyorum
kendinize iyi bakın grş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?