Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmiş olsun sıcak tutmaya çalış ayaklarını yine ağrımasın. Keşke akşam yemek yeseydin 2 öğün tatlı olmasaydı diyeceğim maalesef ama anlıyorum insanın canı sadece tatlı istiyor

evet ben de kızdım kendime ama inan bana bamya yiyecek halim yoktu, ki aslında çok severim..
neyse yarından itibaren motivasyonumu yüksek tutmaya çalışacağım, hatta spora bile gideceğim hiç olmazsa spor yapayım da, yediklerimi yakayım bari..

zaten regl dönemi daha hızlı calısırmıs metablzma kacamak yapmak için en ideal günü secmişssin

süper olmus
tost sandvc diyet biskvi kuru kayısı vs olur ama ben de okuldayken cok fazla uyamıyodum aksamları hafif tutarsın en azndan

1 tane tutku 80 kalori diye hatırlıyorum iki tanesi 160 kalori eder buda 40 dk yürümek demek
aksamda hem makarna hem dolma birazcık fazla olmus

Canım kepekli sandviç ekmeğine, dil peyniri, domates koyabilirsin..
2 meyve+1 kutu light yoğurt ya da 1 kutu light yoğurt+yarım paket etiform+1 meyve yiyebilirsin..

ben yeni gelenlerle beraber takımda olanların isimlerini bilmediğim için, sadece dün mesaj yazan kim varsa hepsini tek tek saydım..
diğer kişiler kimse, onlar da hiç mesajı olmayanlar..

gayet güzel bir menü su içmende harika

Profiteroller sütlaçlar oh oh afiyet olsun Ayşecim

Kaç yaşındaydı ufaklık merak ettim

kızlar ben yatıyorum artık..biraz dinleneyim..
bugünkü mesaj sayılarınızı yarın sayıp bildiririm..
herkese iyi geceler..

Canım okulda ne kadar duruyorsun bilmiyorum ama 6 saat duruyorsan mesela gitmeden önce güzel bir kahvaltı yada yemek kaç gibi gidiyorsan artık.O yemekten sonra 2.5 saat 1 avuç badem 1.5 saat sonra 1 kutu süt 200 ml 1.5 saat sonra form bisküvilerden 200 kcal oluyor genelde.Eve döndüğünde son yaptığın öğünden 2 saat geçince tekrar yemek.

Biraz karışık oldu demek istediğim ufak atıştırmalıklarla geçirebilirsin gününü.Önemli olan mideyi 3 saatden uzun kesinlikle aç bırakmamak.En son yağtığın öğünün besin değeri az ise kalorisi az ise yani 2 saatten uzun beklenmemeli diğer öğün için.

Nazcım iyi güzel anlatıyorsun ama ben o kadar saat bu yiyeceklerle ayakta duramam enerjim biter diyorsan malesef sandviçten başka çare yok.Siyah ekmekle yaparsın kantinden alıcağın fast food lardan çok daha sağlıklı ve az kalorili olur.

Ama ne yaparsan yap 3 saat den uzun aç bırakma mideyi gerekirse git çikolata al ye.O çikolatanın verdiği zarar mideyi 3 saat aç bırakmaya nazaran daha azdır.

Hoşgeldin canım doğru yere yazıyorsun.Ben Naz 19 yaşındayım ve obezim :)

Bidahaki gelişinde biraz kendini tanıt malum bu yolda beraber ilerliyecez birbirimizi tanıyalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…