Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nutellaa nazar boncuğu olmuş ,ideal bir menü olmuş

O kadar da ödülün olsun güzel olmuş Sude

melikecim mutfagım programındamı izlemis annen bende izledim dün deneyecem kısa zamanda
Evet orada izlemiş dene dene fena değil

öğle yemeğinin tadını merak ettim sıcak çikolata içmesen şekersiz kahve,çay içsen daha iyi olur derim akşamki ara iyimiş

Yeşil çay içilmiş kadayıf dolması göze batmıyor

gayet süper Melike!
kabak kabuğu ile menemen nasıl acaba :44:
ben kabak severim..
Şimdi söyleyecğim tuhaf gelecek ama ablamda bende nedense et tadı aldık ilk yediğimizde Değişiklik olur hem dene bak

Nutella kuru erik hiç tatmadım alcam bir kere güzel olmuş bayılıyorum senin menülerine sık sık az az yiyorsun

valla Pınar o kadar az yiyorsun ki, kadayıf dolmasını bile görmezden geliyorum
yeşil çay mı..süpersin!

madem çok seviyorsun, o zaman umarım birgün tekrar geri dönersin İzmir'e..
ben de emekliliğimiz için Çeşme'den ev almayı çok istiyorum, daha doğrusu eşim istiyor ben aslında Bodrum'da yaşlanmayı tercih ederdim ama eşim bayılıyor Çeşme'ye..gerçi benim için daha iyi, abim ve arkadaşlarımın çoğu Çeşme'de..

ben sürekli gidip geldiğim için - annem dışında tüm ailem hala orada- çok özlemiyorum İzmir'i..ama çok uzak kalsam, özlerim..biliyorum

güzel menü yulaflı ekmeği nasıl yaptın?

kaptan güzel menü afiyet olsun

isyernde yeni olduğum için aslnnda düzene sokmaya calısyrm içtiğim her sey sekersizdir bu arada kullanmam içeceklern kaloirili olduğunu sürekli hatrlatyrm ben de kendme alısıcam

ay dur yapayım o zaman birgün ben de..
valla Nutella ile başım belada bu hafta allahtan fazla spor yapıyorum 2 gündür..
kuru eriği Migros'tan alma, çok sert...ben pazardan aldım, harika! Kuruyemişçilerde de gayet güzel erik satıyorlar..kabızlığa birebir, haberiniz olsun
valla bu az az sık sık olayı diyetisyenden kalma bir alışkanlık Melikecim.. artık gitmiyorum diyetisyene ama bu yeme düzenine feci alıştım, artık bırakacağımı sanmıyorum

isyernde yeni olduğum için aslnnda düzene sokmaya calısyrm içtiğim her sey sekersizdir bu arada kullanmam içeceklern kaloirili olduğunu sürekli hatrlatyrm ben de kendme alısıcam

evet evet hatırlat..ben işyerinde çok kilo almıştım, sen de alanlardan olma..
ben de şekerli içemem, sevmiyorum tadını..ama sıcak çikolata şekersizken de kalorili
ama gece arasını çok sevdim..cumartesi ben de yaptım, özlemişim beeee

Diğer takımlara gidip hava atasım var "bizim takımdaki muhabbet sizde varmı hee" diyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…