Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sudecim çok güzel olmuş, afiyet olsun..
eminim ki çubuk kraker+ ayran yemeğini dışarıda olduğun için daha zararlı birşey yememek adına yaptın..ben de çok yapardım

Ayşecim sabah çok erken kahvaltı yapıyorum öğlene okulda oluyorum üçüncü derste falan midem kazınıyor artık((bulabildiğim en hafif menü oluyor çubuk ayran ama bugün kepekli un yulaf ve yulaf kepeğinden ekmek yaptımyağsız tuzsuz onu götürüyorum artık hem daha ağlıklı hem daha fazla tok tutuyor:)

meraba kızlaaar nasılsınıııızzzz???
Bu sene bu okul bende bi yorgunluk bi uyku yaptı sormayın yaaa((mevsim geçişinden midir nedir uyusam uyusam uyusam

Ahhhh Ayşeciiiim ya gerçekten eniştenin abisine sonuna kadar hak veriyorum canım ya memleketim memleketim bir tane ya

Nazcııım bana da bi az geldi bugün menün akşama meyve ye istersen tatlım hafif olur

İyidir canım sen nasılsın mevsimden dolayı olabilir kahve iyi gelir

Bende iyi olmaya çalışıyorum Melikecim valla çay yaptım bugün uyumıycam dedim direndimsanırımkafamda yoğun biraz o da uyku yapıyo bakalım geçicek inşalllah Mevlam neylerse güzel eyler yazmıştır banada hayırlı güzel yazıla

Büşracım hiç deçok gözükmüyor tatlım ya hele bide spor var daha ne olsun:)

melikeee ne kadar yaratıcı bi annen var canım yaaa:)))kabak kabuklarından menemen valla teebrikler:)

Menüm;
SABAH
1dilim yulaflı ekmeğim(ben yaptım)
1yumurta
6zeytin
1dilim peynir
yeşillik
domates

ÖĞLE
2dilim yulaflı ekmeğim
1 ayran

AKŞAM
1kocaman kase çorba
1tonbalığı
yarım dilm ekmek
bi kuple çukulataaçok mutlu olmak istedim sanırım ödül verdim kendime

ARA:3 araya üçmeyve yedim

melikecim mutfagım programındamı izlemis annen bende izledim dün deneyecem kısa zamanda

sabah
1 bardak su
2 kıymalı poğaça
çay

ara
çay

öğlen
yarım kepçe kadar erişte
közlenmiş biberli salata

akşam
fırında pişmiş tavuk ve patates yemeği
2 kaşık yoğurt

ara
çay

güzel menüüü kuzumm

yaa sen bgn hep benim sevdigim şeyleri yemişsin sanki erişte yogurt közlenmis biber

ben geldimmmm alısıyorum iş ortamına ve yemeklerine

sabah: peynir 2 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
ara:1 duble sade sütlü kahve
ara: 1 sade kahve
öğle: kanabaharlı kabaklı ıspanaklı tavuklu bi kare fırın yemeği -adını bilmiuorum-, bi kase yesil salata,2 kasık kısır
ara: 1 sıcak çiku
aksam: cok azcık haslanmıs tavık cok azcık salata- pilav üstü aldık gitğimiz yerde üstünü yedim pilavı kaldı
ara:30cc efes,1 kadeh sarap,30 cc extra

az yemeye cok içmeye basladım hayırlısı . ama bundan sonra ara öğün olarak yalnızca kahve cay sıcak çiklata vs tüketeblcem baska altrnatefm yok aksam eve geldkten sonra harç..

ohhh dublelelr götürülmüşşş

gayet güzel olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…