Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hmmm bakalım cumaya ne olacakmışşş
vallaa bende tartılıyorum genelde ama görmezden geliyorum..

Hahaha ben tartıda 50 li rakamları görsem günde kaç kere tartılırım tahmin edemiyorum :)
Her canım sıkıldığında şöyle bir tartılırım keyfim yerine gelir

Sibel selam sen takımamı çağırıldın canım yoksa öyle bir gelimmi dedin canım ?

yok bu sefer kesin gidiyorum
Pınar, Naz size iyi muhabbetler, iyi geceler..
yarın görüşürüz kızlar
bu arada mesaj sayım 33 oldu, sayacak olan kişiye pardon

Tamam bizi çok seviyorsun ama hadi git yat dinlen artık Ayşe

Bende yatıyorum Pınar görüşürüz yarın kuzum.

Ayşe galiba senden önce çıkıcam

kızlar hepinize günaydınnnn
çok güzel bir gün olur inşallah
benim pek güzel başlamadı...dayanamadım, tartıya çıktım...kilo almış görünüyorum bu nasıl olur anlamadım, cumartesi şarap dışında başka birşey yok, gayet güzel gidiyor, nasıl kilo almış olabilirim neyse, bir daha tartılmayacağım, cuma sabahını bekleyeceğim..

Günaydın kızlaar :124: sabah sporumu yapacağım birazdan 30 dk haydi siz de yapın bakıyım

Son düzenleme:

Günaydın Ayşe üzülme ama kafana mı takıyorsun diyeti yoksa uyku düzenin mi bozuldu? Çünkü menülerin güzeldi sporu oldukça fazla yapıyorsun bu hafta :44: Cumaya nolcak bakalım

günaydın bende aynı durumdayım canım sıkıldıııı :S o kadar dikkat ediyorum anlamadm nerde problem

Uzun süreli diyette kilo verimi durucaktık hatta alınabilir bile.Bu durum kaçınılmaz yani.Sabır edin geçicektir bu durum ben daha buraya yeni katıldığımda 1 ay kilo veremediğimi hatırlıyorum =)

Bu gün kendime ödül verdim sporumdan sonra basit şeker için meyve suyu değil magnum yedim bu sefer =) 250 kcal miş neyse artık

Bu arada sporumu yapabildim bugün hiç bir zorlukta çekmedim çok mutluyum

oooooo Naz çok meraklandık ama biz sen bana yetişmeyi bırak beni sollayıp mezun olacaksın Sibeli ben çağırmadım öyle bir uğramış

Valla kaptanım ya tartı bozuldu ya bana birşeyler oldu acayip bi kilo verimi var bu gün arkadaşıma gidicem orada tartılıcam birde.

Bu gün kendime ödül verdim sporumdan sonra basit şeker için meyve suyu değil magnum yedim bu sefer =) 250 kcal miş neyse artık

Bu arada sporumu yapabildim bugün hiç bir zorlukta çekmedim çok mutluyum

Arada bir ödül vermek lazım değil mi iyi yapmışsın meyve suyunun kalorisiyle yakın zaten
dondurma diye ağlamak istiyorum:84: bu cuma istediğim kiloyu verirsem ben de yiyeceğim ya dondurma ya çikolata bitsin artık bu hasret

selam kızlaaar öğle arası bir fırsat buldum yazayım dedim Melikem burdaymış nasılsın kuzum nası gidiyo? bu arada dün misafirlerim geldi akşam menümü yazıp cıkmak zorunda kaldım mesaj sayım da 2 bu yüzden

Uzun süreli diyette kilo verimi durucaktık hatta alınabilir bile.Bu durum kaçınılmaz yani.Sabır edin geçicektir bu durum ben daha buraya yeni katıldığımda 1 ay kilo veremediğimi hatırlıyorum =)

bildiğin canım sıkıldı ya insallah dediğin gibi olur tekrardan duzene girer bu arada senın adına cok sevındm nazcımm inşallah arkadsnın tartısında da aynı cıkar kilon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…