hmmm bakalım cumaya ne olacakmışşş
vallaa bende tartılıyorum genelde ama görmezden geliyorum..
yok bu sefer kesin gidiyorum
Pınar, Naz size iyi muhabbetler, iyi geceler..
yarın görüşürüz kızlar
bu arada mesaj sayım 33 oldu, sayacak olan kişiye pardon
kızlar hepinize günaydınnnn
çok güzel bir gün olur inşallah
benim pek güzel başlamadı...dayanamadım, tartıya çıktım...kilo almış görünüyorumbu nasıl olur anlamadım, cumartesi şarap dışında başka birşey yok, gayet güzel gidiyor, nasıl kilo almış olabilirim neyse, bir daha tartılmayacağım, cuma sabahını bekleyeceğim..
Daha fazla söylemiyim süpriz olsun cumaya =)
Sibel selam sen takımamı çağırıldın canım yoksa öyle bir gelimmi dedin canım ?
kızlar hepinize günaydınnnn
çok güzel bir gün olur inşallah
benim pek güzel başlamadı...dayanamadım, tartıya çıktım...kilo almış görünüyorumbu nasıl olur anlamadım, cumartesi şarap dışında başka birşey yok, gayet güzel gidiyor, nasıl kilo almış olabilirim neyse, bir daha tartılmayacağım, cuma sabahını bekleyeceğim..
oooooo Naz çok meraklandık ama bizsen bana yetişmeyi bırak beni sollayıp mezun olacaksın Sibeli ben çağırmadım öyle bir uğramış
Valla kaptanım ya tartı bozuldu ya bana birşeyler oldu acayip bi kilo verimi var bu gün arkadaşıma gidicem orada tartılıcam birde.
Bu gün kendime ödül verdim sporumdan sonra basit şeker için meyve suyu değil magnum yedim bu sefer =) 250 kcal miş neyse artık
Bu arada sporumu yapabildim bugün hiç bir zorlukta çekmedim çok mutluyum
Uzun süreli diyette kilo verimi durucaktık hatta alınabilir bile.Bu durum kaçınılmaz yani.Sabır edin geçicektir bu durum ben daha buraya yeni katıldığımda 1 ay kilo veremediğimi hatırlıyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?