Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşımdada aynı çıktı diyetisyenimi aradım cuma gel dedi.Şuan kilom 89.Geçen hafta 91.5 di.Hani size garip gelmeyebilir 2.5 kilo ama çok garip çünkü ben diyete yeni başlamadım.Diyet döneminin ortasında düzenli olarak 1 kilo verirken günlük aldığım kaloriyi değiştirmeden birden geçen haftalara göre 1.5 kilo fazladan vermek gerçekten çok tuhaf.

Diyetisyenim 3 şey olabilir diyor.Geçen hafta yüksek karbonhidratlı besinler yedim hatırlarsınız.O yüzden aslında ben geçen hafta daha çok kilo verdim ama o karbonhidratlar vücudumda su tuttu ve tartıda daha ağır gözüktüm.O yüzden bu hafta çok vermiş gibi gözüküyorum.

Geçen hafta 3-4 gün aldığım yüksek kalori ile metabolizman çok hızlanmış olabilir diyor.Ama bu çok nadir olurmuş 3-4 günde bu kadar hızlanması çok zormuş.

Son dediği şey beni korkuttu pek ihtimal vermiyorum ama genede korktum.Nedensiz yüksek kilo verimi başta kanser olmak üzere bir çok hastalığın ilk belirtilerindenmiş.Eğer bidahaki haftada böyle çok verirsem tahlil falan yaptırıcam.

son seçeneği unut.
umarım ilk 2 seçenektir.
ama yine de 2,5 kilo güzel beee

Günaydın Ayşe üzülme ama kafana mı takıyorsun diyeti yoksa uyku düzenin mi bozuldu? Çünkü menülerin güzeldi sporu oldukça fazla yapıyorsun bu hafta :44: Cumaya nolcak bakalım

valla anlamadım Melike..
7 saatten daha az ya da fazla uyumuyorum, genelde 7 saat..
valla bilmiyorum, bugün üzüntüden sabah nutellaya vurdum kendimi yine..2 yemek kaşığı..
şimdi pazara gidiyorum bu saçmalığı bırakıp kendime kayısı ve ceviz alacağım, onlar kan şekerimi dengeleyip şu nutella saçmalığını durdurur..

Uzun süreli diyette kilo verimi durucaktık hatta alınabilir bile.Bu durum kaçınılmaz yani.Sabır edin geçicektir bu durum ben daha buraya yeni katıldığımda 1 ay kilo veremediğimi hatırlıyorum =)

ya evet ben de biliyorum ama yine de herşeye neredeyse bu kadar düzgün uyup spor yapmışken böyle olması canımı sıktı..
cuma günü verememiş olursam şu 3 günlük hızlandırma diyetim var, o reçeteyi yapacağım..belki işe yarar..

Merhaba Bestem görmeden çıkmışım iyiyim sen nasılsın canımm okul nasıl gidiyor mesaj sayını kaydettim arada olur öyle

Allah korusun son seçeneği düşünmesi bile kötü benim aklıma şu geldi ben regl olduğumda +1 kilo çıkıyorum bittiği zaman eski kiloma dönüyorum bazen sende öyle bir durum var mıydı geçen hafta?

Allah korusun nazcım...melikeninde dediği gibi son seçeneği düşünme bile...güzel düşün güzel olsun...89 süper bende görebilecek miyim 80 leri acep..

Hayır günüm haftaya geçen hafta öle bir şey yoktu öyle olsa zaten bu kadar düşündürmezdi bu durum ödem açısından.

Allah korusun nazcım...melikeninde dediği gibi son seçeneği düşünme bile...güzel düşün güzel olsun...89 süper bende görebilecek miyim 80 leri acep..

A bu durumu düşünmekten 80 leri gördüğümü fark etmedim bile gerçekten 80 leri gördümya şimdi fark ediyorum çok mutlu oldum bir anda Sağol Şule

Diyetler genelde bu zamanlarda bırakılıyor gerçi sen bırakmazsın ama biraz sabır et geçicektir =)

Benimde bir sözüm var kendimi olurda bir gün 70 e inersem sınırsız patates kızartması istiyorum çatlayana kadar yicem =)

bildiğin canım sıkıldı ya insallah dediğin gibi olur tekrardan duzene girer bu arada senın adına cok sevındm nazcımm inşallah arkadsnın tartısında da aynı cıkar kilon :)

Sağol canımda ben 1 haftada 1 kilo vermek isteyenlerdeniz ne çok olsun ne az 1 kilo süper =)
Aman bırakma diyetini Büşra vericeksin önümüzdeki haftalar kaçarı yok yani

Kıyamadım sana bırak nutellayı yedikçe yediriyor onlar iyi yapmışsın pazara giderek ben de kuru kayısı badem yiyordum şimdi yanında şekersiz kahve içtim oh mis
yememeye çalış bir süre sonra canın çekmez zaten ya da ara ara çeker

Kızlar Normalde ben protein tozunu sütle içiyordum protein tozu 150 kcal 300 ml süt 150 kcal toplam 300 kcal ediyordu.
Artık su ile içicem biraz acı oluyor ama olsun.Ve sütü başka öğün olarak kabul edicem öğün sayımı arttırıcam bölelikle...

Cappy nasılsın buradamısın ??

Gene burada değilsin galiba sitenin azizliğine uğruyorum

Biraz internete bakındım bir alışkanlığı edinmek veya ondan vazgeçmek için 21 gün gerekirmiş. 21 gün çikolata yemezsek unutabiliriz yani Yeni bir işe başladığımızda, yeni bir eve taşındığımızda 21 günde alışırmış bünye sigarayı bırakmak için de aynı şey geçerliymiş. Burcu işine alışmana daha var canım sık dişini 18 gün kaldı nasıl gidiyor bu arada sevdim mi ortamı?

Bugünkü menüm

1.öğün nesfit
2.öğün 30 gr protein
3.öğün magnum
4.öğün 125 gr tavuk
5.öğün 125 gr tavuk
6.öğün 1 bardak süt
7.öğün 125 gr tavuk
8.öğün 125 gr tavuk
9.öğün 1 bardak süt
10.öğün 100 gr lor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…