Arkadaşımdada aynı çıktı diyetisyenimi aradım cuma gel dedi.Şuan kilom 89.Geçen hafta 91.5 di.Hani size garip gelmeyebilir 2.5 kilo ama çok garip çünkü ben diyete yeni başlamadım.Diyet döneminin ortasında düzenli olarak 1 kilo verirken günlük aldığım kaloriyi değiştirmeden birden geçen haftalara göre 1.5 kilo fazladan vermek gerçekten çok tuhaf.
Diyetisyenim 3 şey olabilir diyor.Geçen hafta yüksek karbonhidratlı besinler yedim hatırlarsınız.O yüzden aslında ben geçen hafta daha çok kilo verdim ama o karbonhidratlar vücudumda su tuttu ve tartıda daha ağır gözüktüm.O yüzden bu hafta çok vermiş gibi gözüküyorum.
Geçen hafta 3-4 gün aldığım yüksek kalori ile metabolizman çok hızlanmış olabilir diyor.Ama bu çok nadir olurmuş 3-4 günde bu kadar hızlanması çok zormuş.
Son dediği şey beni korkuttu pek ihtimal vermiyorum ama genede korktum.Nedensiz yüksek kilo verimi başta kanser olmak üzere bir çok hastalığın ilk belirtilerindenmiş.Eğer bidahaki haftada böyle çok verirsem tahlil falan yaptırıcam.
Günaydın Ayşe üzülme ama kafana mı takıyorsun diyeti yoksa uyku düzenin mi bozuldu? Çünkü menülerin güzeldi sporu oldukça fazla yapıyorsun bu hafta :44: Cumaya nolcak bakalım
Uzun süreli diyette kilo verimi durucaktık hatta alınabilir bile.Bu durum kaçınılmaz yani.Sabır edin geçicektir bu durum ben daha buraya yeni katıldığımda 1 ay kilo veremediğimi hatırlıyorum =)
selam kızlaaaröğle arası bir fırsat buldum yazayım dedim Melikem burdaymış nasılsın kuzum nası gidiyo? bu arada dün misafirlerim geldi akşam menümü yazıp cıkmak zorunda kaldım mesaj sayım da 2 bu yüzden
Arkadaşımdada aynı çıktı diyetisyenimi aradım cuma gel dedi.Şuan kilom 89.Geçen hafta 91.5 di.Hani size garip gelmeyebilir 2.5 kilo ama çok garip çünkü ben diyete yeni başlamadım.Diyet döneminin ortasında düzenli olarak 1 kilo verirken günlük aldığım kaloriyi değiştirmeden birden geçen haftalara göre 1.5 kilo fazladan vermek gerçekten çok tuhaf.
Diyetisyenim 3 şey olabilir diyor.Geçen hafta yüksek karbonhidratlı besinler yedim hatırlarsınız.O yüzden aslında ben geçen hafta daha çok kilo verdim ama o karbonhidratlar vücudumda su tuttu ve tartıda daha ağır gözüktüm.O yüzden bu hafta çok vermiş gibi gözüküyorum.
Geçen hafta 3-4 gün aldığım yüksek kalori ile metabolizman çok hızlanmış olabilir diyor.Ama bu çok nadir olurmuş 3-4 günde bu kadar hızlanması çok zormuş.
Son dediği şey beni korkuttu pek ihtimal vermiyorum ama genede korktum.Nedensiz yüksek kilo verimi başta kanser olmak üzere bir çok hastalığın ilk belirtilerindenmiş.Eğer bidahaki haftada böyle çok verirsem tahlil falan yaptırıcam.
Allah korusun son seçeneği düşünmesi bile kötü benim aklıma şu geldi ben regl olduğumda +1 kilo çıkıyorum bittiği zaman eski kiloma dönüyorum bazen sende öyle bir durum var mıydı geçen hafta?
Allah korusun nazcım...melikeninde dediği gibi son seçeneği düşünme bile...güzel düşün güzel olsun...89süper bende görebilecek miyim 80 leri acep..
ya evet ben de biliyorum ama yine de herşeye neredeyse bu kadar düzgün uyup spor yapmışken böyle olması canımı sıktı..
cuma günü verememiş olursam şu 3 günlük hızlandırma diyetim var, o reçeteyi yapacağım..belki işe yarar..
Arada bir ödül vermek lazım değil mi iyi yapmışsın meyve suyunun kalorisiyle yakın zaten
dondurma diye ağlamak istiyorum:84: bu cuma istediğim kiloyu verirsem ben de yiyeceğim ya dondurma ya çikolata bitsin artık bu hasret
bildiğin canım sıkıldı yainsallah dediğin gibi olur tekrardan duzene girer bu arada senın adına cok sevındm nazcımm inşallah arkadsnın tartısında da aynı cıkar kilon :)
valla anlamadım Melike..
7 saatten daha az ya da fazla uyumuyorum, genelde 7 saat..
valla bilmiyorum, bugün üzüntüden sabah nutellaya vurdum kendimi yine..2 yemek kaşığı..
şimdi pazara gidiyorum bu saçmalığı bırakıp kendime kayısı ve ceviz alacağım, onlar kan şekerimi dengeleyip şu nutella saçmalığını durdurur..
Cappy nasılsın buradamısın ??
Gene burada değilsin galiba sitenin azizliğine uğruyorum
Buradayımmiyiyim diyetimden şaşmadım bugün mutluyum sen nasılsın test çözmeye başladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?