Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar tuzsuz lor peyniri yemeye karar verdim.Yatmadan 100 gr kadar yicem.

Adı.............: Lor peyniri
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 13,7
Karbonhidrat: 3,6
Yağ…........: 1,9
Kolestrol...: 7
Kalori….....: 90

İçerdiği protein türü kazein yani kana çok yavaş karışan bir protein gece yatmadan yenildiğinde sabaha kadar kasları koruyor.

Denemek isteyen arkadaşlar varsa kahvaltılık lor peyniri şeklinde satılanlar için değil bu değerler haberiniz olsun onlar çok yağlı...

Naz sen sporunu hangi saatlerde yapıyorsun? Yemekten ne kadar sonra? Şu nabız ölçen aletlerden şimdi alamayacağım gibi gözüküyor. Kendim saymaya çalışıyorum şah damarımdan. En çok yağ yakabileceğim şekilde spor yapmam lazım kafayı taktım. İnternetten araştırdım sabah-akşam 30'ar dk yapmak metabolizmayı hızlandırırmış kızlar böylece hem sıkılmıyorum 30 dk bitiyor

Ben sporumu 1.öğünde nesfiti yedikten sonra eğer acıktıysam 1.5 saat sonra acıkmadıysam 2 saat sonra yapıyorum.

Yağ yakım nabızında spor yapıldığında vücut ilk 15-20 dakika karbonhidrat yakıyor sonra yağ yakımına geçiyor yani 10 - 15 dakika yağ yakıyorsun 30 dakika spor yaptığında. Yerinde olsam 15 dakika daha yapardım yani sabah 45 akşam 45 daha güzel olur bence.

Nabıza gelince yaşın 23 dü galiba 20 diyelim ortak hesap. 220-20 = 200/10 = 20x6 = 120
Yani saniyede 2 kere çarpması lazım en az.Ona dikkat et yağ yakımının üst seviyesi % 80 ile yani 20x8 ile yaptığında 160 olur ve bunu fark edersin zaten elini koymasan bile kalbin güm güm atar kulaklarından bile duyarsın.Ayrıca yorucudur anlarsın yani bir şekilde.Amacın saniyede 2 kere atıyormu onu kontrol et azı olmasın fazlası olsun fark etmez.

Şimdilik böyle devam edip yavaş yavaş arttırmayı düşünüyorum haftaya sabah 45 dk yaparım çünkü hala spor yapmak zor geliyor bıkkınlık olmasın diye şimdilik bu iyi. Hayatımda hiç bu kadar spor yapmamıştım 120-130 civarında oluyor iyi gidiyor demek ki sağol yazdıkların için :)

Severek yiyorum hemde ya tavuk göğüsünü çoğu kişi sevmez saman gibi der ama ben seviyorum.Domatesli soğanlı falan çok güzel oluyor.

Uzun süre yemesem de ben de severim ya löp et işte oh mis küçük balıkları da yiyemem löp et olacak bana sofra hazırlamaya yardım edeyim akşama görüşürüz Naz

nazcım iyi düsünelim ki iyi olsun...

ooo maşallah vallaa çok öğün az yemek modunu özlemitim nazzz

slm kızlar bgn sabah menüm
sucuklu yumurta +3 dilim ekmek
birazcık peynir
3bardak cay
öğlen:arkadaşlardaydım kısır yaptık 1 bucuk tabak yedim
bu nedenlede aksamı meyve ile gecistircem birazdan..
2 litre su tükettim
gece yesil cay içicem
nazcım 1 saat spor eklersen sevinirim

kızlaar ben az once cok kotu bıse yaptım burger kıng soyledım 1 aydır kola bıle ıcmıyodum.bugun kılomda azalma goremedım o yuzden yedım dye bunu bahane etmycem menümü yazayım

sabah 1 dilim kek ve yarım bardak vişne suyu
yeşil çay
sebzelı et suyunda yapılmış nohutlu bişe çorbamsı bi tarzı vardı :) yarım porsiyon yedım ceyrek dilim ekmek ve 1 bardak ayranla
az sekerli türk kahvesi
yarım hamburger yarım patates ve nestea ama bildigin 400 kalori aldım az once

2 litre su içtim
spor : sabah yarım saat yaptım birazdanda tenıse gidcm buyuk ıhtımal.gidemezsemde evde spor yapcam

oglen biraz fazla olmus o yuzden meyveyle geçiştirmen iyi olabilir.yeşil çay içmeye baslamanda güzel olmus :)

Sağol canımda ben 1 haftada 1 kilo vermek isteyenlerdeniz ne çok olsun ne az 1 kilo süper =)
Aman bırakma diyetini Büşra vericeksin önümüzdeki haftalar kaçarı yok yani

dogru soyluyosun 1 kilo en iyisi ama çok gidersede kabulüm benim ya :) yok bırakmayı dusunmuyorum ama bu durum canımı sıkmadıda değil hani.bu arada kızlarında dedıklerı gibi diyetisyenın dediği 3. ihtimalı boşver ilk ikisi kafama yattı bnm

Kızlar bu hafta spor konusunda Ayşe herkese bir fark atıcak öyle böyle değil

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 1 yumurta, salça, yeşil çay, biraz pekmeze bandım:26:
ara: 1 bardak yeşil çay-ısırgan otu
öğle yok sabah geç yemiştim
ara: 1 bardak şekersiz nescafe ile 1 erik, 2 kuru kayısı, 5 badem. şekersiz sevmiyordum ama böyle çok güzel oldu.
ara: yarım elma, 1 dilim karpuz
akşam: 1 kepçe tarhana, 2 kaşık patlıcan oturtma, 4 kaşık erişte, 1 bardak gazoz, biraz yoğurt.
Sporumu tamamlayınca yazcam

Hergün içiceksin artık sanırım yeşil çay kuzum =)
Sabah ekmek beyaz ekmekse biraz fazla kaçmış sanki

süper görünüyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…