Bugünkü menüm
1.öğün nesfit
2.öğün 30 gr protein
3.öğün magnum
4.öğün 125 gr tavuk
5.öğün 125 gr tavuk
6.öğün 1 bardak süt
7.öğün 125 gr tavuk
8.öğün 125 gr tavuk
9.öğün 1 bardak süt
10.öğün 100 gr lor
Yine güzel olmuş
O değilde gıdaklamaya ne zaman başlıcam onu merak ediyorum
Naz sen sporunu hangi saatlerde yapıyorsun? Yemekten ne kadar sonra? Şu nabız ölçen aletlerden şimdi alamayacağım gibi gözüküyor. Kendim saymaya çalışıyorum şah damarımdan. En çok yağ yakabileceğim şekilde spor yapmam lazım kafayı taktım. İnternetten araştırdım sabah-akşam 30'ar dk yapmak metabolizmayı hızlandırırmış kızlar böylece hem sıkılmıyorum 30 dk bitiyor
iyi hala yiyebiliyorsun bıkmadan
Ben sporumu 1.öğünde nesfiti yedikten sonra eğer acıktıysam 1.5 saat sonra acıkmadıysam 2 saat sonra yapıyorum.
Yağ yakım nabızında spor yapıldığında vücut ilk 15-20 dakika karbonhidrat yakıyor sonra yağ yakımına geçiyor yani 10 - 15 dakika yağ yakıyorsun 30 dakika spor yaptığında. Yerinde olsam 15 dakika daha yapardım yani sabah 45 akşam 45 daha güzel olur bence.
Nabıza gelince yaşın 23 dü galiba 20 diyelim ortak hesap. 220-20 = 200/10 = 20x6 = 120
Yani saniyede 2 kere çarpması lazım en az.Ona dikkat et yağ yakımının üst seviyesi % 80 ile yani 20x8 ile yaptığında 160 olur ve bunu fark edersin zaten elini koymasan bile kalbin güm güm atar kulaklarından bile duyarsın.Ayrıca yorucudur anlarsın yani bir şekilde.Amacın saniyede 2 kere atıyormu onu kontrol et azı olmasın fazlası olsun fark etmez.
Severek yiyorum hemde ya tavuk göğüsünü çoğu kişi sevmez saman gibi der ama ben seviyorum.Domatesli soğanlı falan çok güzel oluyor.
arkadaşımdada aynı çıktı diyetisyenimi aradım cuma gel dedi.şuan kilom 89.geçen hafta 91.5 di.hani size garip gelmeyebilir 2.5 kilo ama çok garip çünkü ben diyete yeni başlamadım.diyet döneminin ortasında düzenli olarak 1 kilo verirken günlük aldığım kaloriyi değiştirmeden birden geçen haftalara göre 1.5 kilo fazladan vermek gerçekten çok tuhaf.
Diyetisyenim 3 şey olabilir diyor.geçen hafta yüksek karbonhidratlı besinler yedim hatırlarsınız.o yüzden aslında ben geçen hafta daha çok kilo verdim ama o karbonhidratlar vücudumda su tuttu ve tartıda daha ağır gözüktüm.o yüzden bu hafta çok vermiş gibi gözüküyorum.
Geçen hafta 3-4 gün aldığım yüksek kalori ile metabolizman çok hızlanmış olabilir diyor.ama bu çok nadir olurmuş 3-4 günde bu kadar hızlanması çok zormuş.
Son dediği şey beni korkuttu pek ihtimal vermiyorum ama genede korktum.nedensiz yüksek kilo verimi başta kanser olmak üzere bir çok hastalığın ilk belirtilerindenmiş.eğer bidahaki haftada böyle çok verirsem tahlil falan yaptırıcam.
Malesef ha bugün ha yarın derken geçiştiyorum hala
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit
2.öğün 30 gr protein
3.öğün magnum
4.öğün 125 gr tavuk
5.öğün 125 gr tavuk
6.öğün 1 bardak süt
7.öğün 125 gr tavuk
8.öğün 125 gr tavuk
9.öğün 1 bardak süt
10.öğün 100 gr lor
slm kızlar bgn sabah menüm
sucuklu yumurta +3 dilim ekmek
birazcık peynir
3bardak cay
öğlen:arkadaşlardaydım kısır yaptık 1 bucuk tabak yedim
bu nedenlede aksamı meyve ile gecistircem birazdan..
2 litre su tükettim
gece yesil cay içicem
nazcım 1 saat spor eklersen sevinirim
Sağol canımda ben 1 haftada 1 kilo vermek isteyenlerdeniz ne çok olsun ne az 1 kilo süper =)
Aman bırakma diyetini Büşra vericeksin önümüzdeki haftalar kaçarı yok yani
slm kızlar bgn sabah menüm
sucuklu yumurta +3 dilim ekmek
birazcık peynir
3bardak cay
öğlen:arkadaşlardaydım kısır yaptık 1 bucuk tabak yedim
bu nedenlede aksamı meyve ile gecistircem birazdan..
2 litre su tükettim
gece yesil cay içicem
nazcım 1 saat spor eklersen sevinirim
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 1 yumurta, salça, yeşil çay, biraz pekmeze bandım:26:
ara: 1 bardak yeşil çay-ısırgan otu
öğle yok sabah geç yemiştim
ara: 1 bardak şekersiz nescafe ile 1 erik, 2 kuru kayısı, 5 badem. şekersiz sevmiyordum ama böyle çok güzel oldu.
ara: yarım elma, 1 dilim karpuz
akşam: 1 kepçe tarhana, 2 kaşık patlıcan oturtma, 4 kaşık erişte, 1 bardak gazoz, biraz yoğurt.
Sporumu tamamlayınca yazcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?