sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 1 yumurta, salça, yeşil çay, biraz pekmeze bandım:26:
ara: 1 bardak yeşil çay-ısırgan otu
öğle yok sabah geç yemiştim
ara: 1 bardak şekersiz nescafe ile 1 erik, 2 kuru kayısı, 5 badem. şekersiz sevmiyordum ama böyle çok güzel oldu.
ara: yarım elma, 1 dilim karpuz
akşam: 1 kepçe tarhana, 2 kaşık patlıcan oturtma, 4 kaşık erişte, 1 bardak gazoz, biraz yoğurt.
Sporumu tamamlayınca yazcam
Hergün içiceksin artık sanırım yeşil çay kuzum =)
Sabah ekmek beyaz ekmekse biraz fazla kaçmış sanki
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 1 yumurta, salça, yeşil çay, biraz pekmeze bandım:26:
ara: 1 bardak yeşil çay-ısırgan otu
öğle yok sabah geç yemiştim
ara: 1 bardak şekersiz nescafe ile 1 erik, 2 kuru kayısı, 5 badem. şekersiz sevmiyordum ama böyle çok güzel oldu.
ara: yarım elma, 1 dilim karpuz
akşam: 1 kepçe tarhana, 2 kaşık patlıcan oturtma, 4 kaşık erişte, 1 bardak gazoz, biraz yoğurt.
Sporumu tamamlayınca yazcam
kızlaar ben az once cok kotu bıse yaptımburger kıng soyledım 1 aydır kola bıle ıcmıyodum.bugun kılomda azalma goremedım o yuzden yedım dye bunu bahane etmycem menümü yazayım
sabah 1 dilim kek ve yarım bardak vişne suyu
yeşil çay
sebzelı et suyunda yapılmış nohutlu bişe çorbamsı bi tarzı vardı :) yarım porsiyon yedım ceyrek dilim ekmek ve 1 bardak ayranla
az sekerli türk kahvesi
yarım hamburger yarım patates ve nestea ama bildigin 400 kalori aldım az once
2 litre su içtim
spor : sabah yarım saat yaptım birazdanda tenıse gidcm buyuk ıhtımal.gidemezsemde evde spor yapcam
şimdilik ben kacar kızlar kendinize dikkat edin..
Kahvaltıda kek ve vişne suyu biraz garip geldi
Kızlar dışarıda hamburger patates kızartması vs vs yerken mayoneze lütfen dikkat edelim 100 gr mı 700 kcal resmen sırf yağ 100 gr yağ 900 kcal düşünün artık =)
Kızlar breaking bad diye bir diziye başladım izliyeniniz varmı hiç
kızlaar ben az once cok kotu bıse yaptımburger kıng soyledım 1 aydır kola bıle ıcmıyodum.bugun kılomda azalma goremedım o yuzden yedım dye bunu bahane etmycem menümü yazayım
yeşil çay
sebzelı et suyunda yapılmış nohutlu bişe çorbamsı bi tarzı vardı :) yarım porsiyon yedım ceyrek dilim ekmek ve 1 bardak ayranla
az sekerli türk kahvesi
2 litre su içtim
spor : sabah yarım saat yaptım birazdanda tenıse gidcm buyuk ıhtımal.gidemezsemde evde spor yapcam
slm kızlar bgn sabah menüm
sucuklu yumurta +3 dilim ekmek
birazcık peynir
3bardak cay
öğlen:arkadaşlardaydım kısır yaptık 1 bucuk tabak yedim
bu nedenlede aksamı meyve ile gecistircem birazdan..
2 litre su tükettim
gece yesil cay içicem
nazcım 1 saat spor eklersen sevinirim
Kızlar bu hafta spor konusunda Ayşe herkese bir fark atıcak öyle böyle değil
Hadi bakalım izliyeyim ben çıkıyorum görüşürüz
slm kızlar bgn sabah menüm
sucuklu yumurta +3 dilim ekmek
birazcık peynir
3bardak cay
öğlen:arkadaşlardaydım kısır yaptık 1 bucuk tabak yedim
bu nedenlede aksamı meyve ile gecistircem birazdan..
2 litre su tükettim
gece yesil cay içicem
nazcım 1 saat spor eklersen sevinirim
yeşil çay
az sekerli türk kahvesi
2 litre su içtim
Kızlar tuzsuz lor peyniri yemeye karar verdim.Yatmadan 100 gr kadar yicem.
Adı.............: Lor peyniri
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 13,7
Karbonhidrat: 3,6
Yağ…........: 1,9
Kolestrol...: 7
Kalori….....: 90
İçerdiği protein türü kazein yani kana çok yavaş karışan bir protein gece yatmadan yenildiğinde sabaha kadar kasları koruyor.
Denemek isteyen arkadaşlar varsa kahvaltılık lor peyniri şeklinde satılanlar için değil bu değerler haberiniz olsun onlar çok yağlı...
Allah korusun son seçeneği düşünmesi bile kötü benim aklıma şu geldi ben regl olduğumda +1 kilo çıkıyorum bittiği zaman eski kiloma dönüyorum bazen sende öyle bir durum var mıydı geçen hafta?
Diyetler genelde bu zamanlarda bırakılıyor gerçi sen bırakmazsın ama biraz sabır et geçicektir =)
Galiba böyle bir dönem atlatmak şart ama diyeti bırakma lütfen Büşra inatla devam edersen verirsin ve bu dönemi en az zararla atlat kilo almamaya çalış insan kendine daha çok kızıyor yoksa.
ya kilomu gördüm bildigin hayal kırıklıgına ugradım baya canım sıkıldı ama geri toparlycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?