Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım su çok önemli en azından 1,5 2 lt içmelisin ek olarak yeşil çay ve form çayları da iç..3 ana öğününü mutlaka yap atlama sen de farkındasın zaten öğün atlayınca daha çok acıkıyosun..bu denilenleri düzene soktuğunda ve spor da yapınca kilo vermen hızlanacaktır :)

kendime yeşil çay almalıyım o zaman.. kabızlıkla ilgili problemim var buna önerebileceğiniz bi çay varmı? suyada dikkat edicem bundan sonra unutmamam için her saat başı bi bardak içerim olur heralde:)

sabah: 2 dilim kepekli ekmek, peynir, tuzsuz zeytin, domates, 1 bardak süt
öğle: 1 bardak şekersiz kahve, 1 çokoprens, 2 kayısı, 5 badem
akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak sade makarna
sporumu yapamadım misafir var bizde diye

Son düzenleme:
kendime yeşil çay almalıyım o zaman.. kabızlıkla ilgili problemim var buna önerebileceğiniz bi çay varmı? suyada dikkat edicem bundan sonra unutmamam için her saat başı bi bardak içerim olur heralde:)

Canım çay öneremicem ama kuru meyve yiyebilirsin kuru kayısı yiyorum her gün, suyu bol içiyorum.

Menün abartı değil bence canım akşam yemeği yerine poğaça yemişsin. Regl dönemin yaklaşıyordur ondan böyle hissediyorsundur

Aynen öyle canım öğün atlayınca daha çok acıkıyoruz ve olan akşam oluyor yiyip yatıyoruz daha fena kaymaklı biber nasıl oluyor merak ettim tadını

Son düzenleme:

gercekten su bol içmeye calıss..katılıyorum sana ara öğün cok faydalı oluyor..

beste güzel menü olmus bence..

melike begendim ben menünü.

Aynen öyle canım öğün atlayınca daha çok acıkıyoruz ve olan akşam oluyor yiyip yatıyoruz daha fena kaymaklı biber nasıl oluyor merak ettim tadını

ya ben tam adını bılmıyorum ondan oyle dedimde bu göçmenlerin yaptığı bişey bizde onlardan öğrendik. dolmalık biberin tipine benzeyen sarı çok acı biberler oluyo bu dönemde zehr gibi.:):) onun içine kaymakla süzme yoğurdu karıştırıp dolduruyosun bir hafta bekletiyosun:) sonra kaymak acısını haffletiyo ve mukemmel bişey çıkıyo ortaya:)

herkese iyi geceler
menüm :
sabah :sucuklu menemen 2dilim tam buğday ekmeği sekersiz çay zeytin peynir
öğle: eti burçak bisküvi
akşam makarna yoğurt

spor yok ama temizlik yaptığım için çok yoruldum

güzel menü afiyet olsun

menün gayet güzel canım sporunu yarın telafi edersin

aynı benim gibi öğün yada ara öğün atlanınca saat 4 den sonra acayip acıkıyorum ,bu yüzden öğün atlamamak lazım....

uzuuun bir aradan sonra tekrar leslie ve sporumu yapabildiğim için mutluyum Nazcım bugün için bana 50 dk yazabilir misin.Dün ile bugünün toplamı 110 dk oluyor

gayet güzel menü hafta sonu kaçamağı olmuşafiyet olsun

kızlar selam,

21 Eylül mesaj sayım 50
22 Eylül ne yazık ki hiç yok, sabah çıktım bu saatte yeni döndüm eve..özür dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…