Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet farkındayım hatalarımın. önce bürodakı çekmecemi ve evimin mutfağını diyete uygun hale getirmeliyım. bugun halledecem alışveriş işini inşallah :)

Mutfak iş yerindeki yiyecekler çok önemli ya.Benim kardeşim abur cubursuz duramıyor.Buz dolabı çikolata-kola normal dolaplar cips cerez ile dolu İnsafsızın hiç acıması yok yemin ediyorum yeme ablana destek çık diyorum yok hiç kale bile almıyor

kaptan başlangıç kilomu yazmayı unuttum.
sabah aç karnına ince pijamalarla 62,9 geldim. kıyafetlerle 64 çıkıyordum zaten
hedefim 55 .nisana kadar kılolarımdan kurtulmayı umut ediyorum

Nisana kadar istediğine çoktan ulaşırsın bence

çok insafsızmış hakıkaten. kaç kilo kardeşin
CLA bir yağ asiti vücuda alındığında yağları parçalıyormuş sanırım.Zararsız bir şey sporcu besini olarak geçiyor.
herkezin tüketebileeği birşey mi yani?
Nisana kadar istediğine çoktan ulaşırsın bence

inşallah. kalıcı olsun da bahara kadar yolu var.

arkadşlar mesaim bitmek üzere. bugun giremem artık. pazar günü de çalışmıyorum dolayısıyla katılamam. evde netim yok çünkü. pzt günü hafta sonu raporumu bildiririm. hepinize bol sohbetler. görüşürüz.

mesaj sayım da 16 da kalmış oldu bugunlük

leslie sporu hakkında biras bilgi verebilirmisin. burda bir sürü video var önce başlangıç videosundanmı başlamalıyım yoksa 3 mil veya 5 milimi denemeliyim?

leslie sporu hakkında biras bilgi verebilirmisin. burda bir sürü video var önce başlangıç videosundanmı başlamalıyım yoksa 3 mil veya 5 milimi denemeliyim?

Sedacım internette leslie ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilirsin ama düşük milden başlayıp zamanla artırmalısın birden 3 veya 5 mil yapmanı önermem..1 ve 2 mil ile başla birkaç haftadan sonra arttır

Selamlar kızlar bugünkü menüm

1.öğün 15 gr protein + 250 ml süt
2.öğün 1 tane poğaça
3.öğün 100 gr sosis + 100 gr lor peyniri
4.öğün 1 tabak mercimek
5.öğün 100 gr ton balığı
6.öğün 250 ml süt
7.öğün 100 gr lor peyniri

hımm kaptannn hem kuskus hem börek aynı anda :)
browni güzelmiydi bari hımmm ?
birde neden yumurta peynir zeytin hain üçlü oluyor?

Dün tatile girdi diyet ondan öyle oldu bugün güzel gidiyor az sonra sporumu da yapacağım
peynir-zeytin-yumurta üçü de yağ içerdiği için aynı anda tüketmemek gerekiyor birisinden vazgeçmek diyet açısından daha iyi diye

kaptan başlangıç kilomu yazmayı unuttum.
sabah aç karnına ince pijamalarla 62,9 geldim. kıyafetlerle 64 çıkıyordum zaten
hedefim 55 .nisana kadar kılolarımdan kurtulmayı umut ediyorum

Tamam Burcu ben düzelttim şimdi başlangıç kilonu nisana kadar kurtulucaz bu fazlalıklardan kaçış yok

İyi akşamlar kızlar ben geldimmm daha doğrusu biz geldikkkkk SÜPRÜSSSS

ayy canım çok sevindim.hayırla kucagına almak nasip olur insallah..bu arada cinsiyet 4. ayda belli oluyor

insallah saglıkla kucaklarına alırlar bebeklerini..
Hangi çalışana sorsan üniversite yıllarını özlediği söyler bence son yılını çok güzel geçir Melike

ahhh ahhh üniversite yılları unutulmazz...gittimi geri gelmezzz..

sabah içtim 1 bardak ılık su ama işe yarar mı bilmiyorum

dene bi bakalım faydası olursa bizde bakalım olmadı..

Ne güzel Burcuya çok istiyorum bende 60 ları görmeyi

göreceksin tabikiii..

ooo nazcım erkencisin yine vallaa...

kızlar malum dün nöbetteydim gelemedim yogundu birazcık kusuruma bakmayın...takımımız cok güzel derece yapmıs yine her ne kadar katkı saglayamasamda hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ne güzel herkesi fena sollamaya devam edecegiz gibi görünüyor durum...
21 eylül mesaj sayım 13

Bende leslie yapıyorum Seda 5 mile fat burning'i yapıyorum youtube'daki part1'den başla istersen yapabiliyorsan 2. mile devam et derim

Napıyorsunuz kızlar ne var ne yok Pınar işte misin canım? Naz kalkamadım 8'de plates yalan oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…