günaydın kızlar.. bu sabah tartıya bi çıktım 600 gram fazla gözüküyorum. hemen 3 günlük diyet programına başladım hatta şuan 10 badem ve 4 kayısımı yıyorum:) kabızlıkla ılgılı problemım var ondan kaynaklanıyor olablr.. onun içinde 9lu çay kullanmayı denıyecegm sanırım artık bende kayısıda ıse yaramıyor:S ,
bol sporlu ve su lu günler diliyorum:)
takımınızda boş yer varmı
geçen akşam aynı videoyu bende yaptım canım kan ter içinde kaldım valla:) en azından bı hafta bununla devam etmek istiyorum:) yalnız ındırmeyı denedim ama çoookk uzun sürüyo.. partlara ayırmışlar en az 3 part olan var.. 1 part ındırmek hiç yoksa 40 dk:S
kadının vücudu aynı benimki gibi!
çok zayıf bekliyordum kadını..bence sağlıklı görünüyor..çok zayıf olmak bana göre değil, sağlıklı görünmek çok güzel..
ama bu ideal kiloya inmem gerektiği gerçeğini değiştirmiyor
slm kızlar dün cok yogundum giremedim hiç nöbette..meaj sayım 3tü bu arada kaptancım
ancak uyandım diyelim ev temizlemeye basladım aksamada arkadasıma davetliyiz yemegi orada yicezz...
kızlar çok moralim bozuk ama pes etmicem.. umarım bu 3 günlük program işe yarar..
sabah kahvaltıdan öce 2 bardak su kahvaltıda
bir dilim ekmek (aslında 2 dilim ekmek diyodu ama bana 1 dilim yettiği için bir yedim)
bir kk peynir ve domates
bir şekersiz çay
ara öğün
4 kayısı 10 badem
öğle yemeği
bir kase çorba yarım dilim ekmek
ara öğün
4 kayısı 10 badem ( buraya kadar uyguladım devamınıda mutlaka uygulayacağım için yazıyorum
ara öğün
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam yemeği
6 ızgara köfte salata
A aa çok uzunmuş o yol bak ben sana şimdi bir yol daha tarif edeyim onuda dene daha kısa sürede iner. Ben hep oradan indiriyorum 40 dk olmadı hiç
Önce youtube'dan bu videoyu aç o sayfanın linkini kopyala keepvid.com'a gir bu adresi oraya yapıştır download dedikten sonra küçük bir pencere açılacak çalıştır(run)'a tıkla mp4 formatını seç inmeye başlayacaktır
kızlar çok moralim bozuk ama pes etmicem.. umarım bu 3 günlük program işe yarar..
bir dilim ekmek (aslında 2 dilim ekmek diyodu ama bana 1 dilim yettiği için bir yedim)
bir kk peynir ve domates
bir şekersiz çay
ara öğün
4 kayısı 10 badem
öğle yemeği
ara öğün
4 kayısı 10 badem ( buraya kadar uyguladım devamınıda mutlaka uygulayacağım için yazıyorum
ara öğün
akşam yemeği
6 ızgara köfte salata
slm kızlar dün cok yogundum giremedim hiç nöbette..meaj sayım 3tü bu arada kaptancım
ancak uyandım diyelim ev temizlemeye basladım aksamada arkadasıma davetliyiz yemegi orada yicezz...
Evet var yani aslında uzun süredir gelmeyen 1 üyeyi çıkarıyorum bu hafta listemizden sana yerimiz açılıyor hoşgeldin kendinden bahset bize sonra ben sana kurallarımızı yazarım
Uvv iyimişsin o zamanBence de çok güzel görünüyor ideal kiloya inelim yoksa ipin ucunu azıcık kaçırdık mı hemen oradan buradan yağlar pörtlüyor
Cumaya kadar tartılmayacağım artık Ayşe:13: kim diyetteymiş ne diyeti :)
Naz hiç yazmıyorsun canım bilgisayar açık mı kaldı yoksa ders çalış test çözhergün söyleyeceğim sana bunu
sELAMLAR KIZLAR BUGÜNKÜ MENÜM
1.öğün - 15 gr protein + 250 ml süt
2.öğün - 1 dilim köy ekmeği üstüne çemen
3.öğün - 30 gr protein + 250 ml meyve suyu
4.öğün - 125 gr tavuk + 25 gr lor
5.öğün - 1 tabak kadar yağsız makarna + yoğurt
6.öğün - 125 gr tavuk + 25 gr lor
7.öğün - 1 bardak süt
8.öğün - 125 gr tavuk + 25 gr lor
9.öğün - 125 gr tavuk + 25 gr lor
Tavukla lora devam hegerçekten çok beğeniyorum senin menülerini tuttuğunu koparırsın onu gördüm maşallah diyeyim
bir kk peynir ve domates
bir şekersiz çay
ara öğün
4 kayısı 10 badem
öğle yemeği
ara öğün
ara öğün
akşam yemeği
6 ızgara köfte salata
Keşke gitmeseydi Güner ya
Kız bak yazın yanıma almam seni öle yandan fırlayan yağların falan olursa ona göre
Ablam geçiyor arada bilgisayara kapatmıyor sayfayı
Uvv iyimişsin o zamanBence de çok güzel görünüyor ideal kiloya inelim yoksa ipin ucunu azıcık kaçırdık mı hemen oradan buradan yağlar pörtlüyor
Cumaya kadar tartılmayacağım artık Ayşe:13: kim diyetteymiş ne diyeti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?