Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kuru kayısıya alıştıysa vücut kuru inciri dene birde ben keten tohumu katıyorum yoğurduma o da işe yarıyor bugün yaptım. Bol su iç o yüzden fazla çıkmış olabilirsin

A aa çok uzunmuş o yol bak ben sana şimdi bir yol daha tarif edeyim onuda dene daha kısa sürede iner. Ben hep oradan indiriyorum 40 dk olmadı hiç
Önce youtube'dan bu videoyu aç o sayfanın linkini kopyala keepvid.com'a gir bu adresi oraya yapıştır download dedikten sonra küçük bir pencere açılacak çalıştır(run)'a tıkla mp4 formatını seç inmeye başlayacaktır

kızlar çok moralim bozuk ama pes etmicem.. umarım bu 3 günlük program işe yarar..
sabah kahvaltıdan öce 2 bardak su kahvaltıda
bir dilim ekmek (aslında 2 dilim ekmek diyodu ama bana 1 dilim yettiği için bir yedim)
bir kk peynir ve domates
bir şekersiz çay
ara öğün
4 kayısı 10 badem
öğle yemeği
bir kase çorba yarım dilim ekmek
ara öğün
4 kayısı 10 badem ( buraya kadar uyguladım devamınıda mutlaka uygulayacağım için yazıyorum
ara öğün
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam yemeği
6 ızgara köfte salata

Uvv iyimişsin o zaman Bence de çok güzel görünüyor ideal kiloya inelim yoksa ipin ucunu azıcık kaçırdık mı hemen oradan buradan yağlar pörtlüyor
Cumaya kadar tartılmayacağım artık Ayşe:13: kim diyetteymiş ne diyeti :)

Son düzenleme:
slm kızlar dün cok yogundum giremedim hiç nöbette..meaj sayım 3tü bu arada kaptancım

ancak uyandım diyelim ev temizlemeye basladım aksamada arkadasıma davetliyiz yemegi orada yicezz...

Tamam canım biliyorum nöbetteydin akşama dikkat et davet diye güzel yemekler vardır şimdi

Moralini bozma lütfen kilolar hep gitse diyetimiz çabuk bitse süper olur. Yavaş verilen kilolar daha kalıcıymış benim kilom da öyle 1 ileri 1 geri gidiyorum ama geçen aya göre ortalama kilom daha düşük seninki de öyle olacak üzülme sen sabırla devam et bırakma eninde sonunda hedefine ulaşırsın

aa o zmn ben bunu hmen denemeliyim teşekkrlerrr:))))))))))

sELAMLAR KIZLAR BUGÜNKÜ MENÜM

1.öğün - 15 gr protein + 250 ml süt
2.öğün - 1 dilim köy ekmeği üstüne çemen
3.öğün - 30 gr protein + 250 ml meyve suyu
4.öğün - 125 gr tavuk + 25 gr lor
5.öğün - 1 tabak kadar yağsız makarna + yoğurt
6.öğün - 125 gr tavuk + 25 gr lor
7.öğün - 1 bardak süt
8.öğün - 125 gr tavuk + 25 gr lor
9.öğün - 125 gr tavuk + 25 gr lor

İnşallah işe yarar Seda

slm kızlar dün cok yogundum giremedim hiç nöbette..meaj sayım 3tü bu arada kaptancım

ancak uyandım diyelim ev temizlemeye basladım aksamada arkadasıma davetliyiz yemegi orada yicezz...

Takımımızın kuşu için fark etmez yediği yer kuş kadar yer her yerde merak etmeyin

Kız bak yazın yanıma almam seni öle yandan fırlayan yağların falan olursa ona göre

Tavukla lora devam he gerçekten çok beğeniyorum senin menülerini tuttuğunu koparırsın onu gördüm maşallah diyeyim

Tavukla lora devam he gerçekten çok beğeniyorum senin menülerini tuttuğunu koparırsın onu gördüm maşallah diyeyim

Lor müthiş birşey ya

Yağsız protein kaynağı resmen =)

100 gr mı 100 kalori
20 gr protein içeriyor 100 gr da

canım bende işe yaramıştı ama ne dediyse onu ye, eksik/fazla yeme..yani kahvaltıda 2 dilimse 2 dilim..

Keşke gitmeseydi Güner ya

Bence de gitmeseydi bari diyetine devam etse yazık bu hafta Burcu(kirmiziojelikiz)'yu çıkaracağım listeden 3 haftası doldu haftaya Güner gelmezse diskalifiye maalesef

Kız bak yazın yanıma almam seni öle yandan fırlayan yağların falan olursa ona göre

Yağ falan yok pörtlemeyecek manken sanacaklar ne diyoosun

Ablam geçiyor arada bilgisayara kapatmıyor sayfayı

Hee anladım canım tamam

evet salondaki kızlar da aynı şeyi söylüyor ama o kalça ve bacaktaki fazlalık beni rahatsız ediyor..çünkü ben kısayım..o kadın biraz daha uzun görünüyor..
evet tartılma, çok şükür!
ben hala çıkmadım tartıya, en son geçen cuma çıkmıştım..çıkmayacağım..bahsettiğim kitabı ve devamını mutlaka oku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…