Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

keten tohumlu ekmeği hiç duymamıştım kendin mi yaptın yoksa satılıyo mu?geceyi saymazsak güzel menü

benim de ütü kaldı sadece, birazdan ütüye başlayacağım, bugün çok yoruldummm
benim de hayalimde kısa bir beyaz kot etek var! acaba şimdiden alıp hırs mı yapsam..

bir doğum günü için fazlasıyla hafif masum bir menü olmuş canım :) pastan da meyveliymiş o daha hoş bir detay

valla kesşn pasta gelir diye akşam yemeğinde çok az yedim
meyveli pastayı da eşim düşünmüş, bir tanedir o
spor bile yaptım doğumgünü sabahı, o derece yani
veremesem bile almayayım bari bu hafta, derdim o..çünkü bu ara çok fazla organizasyon var, elimden gelen çabayı gösteriyorum gittiğim yerlerde..

canım ben de bazen tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyorum ama artık zırt pırt çıkmayacağım, çünkü beynimize ister istemez saçma sapan komutlar gönderiyoruz..
çıkmayın tartıya, valla bak..ilk gün zor gelecek ama sonradan alışınca kendinizi daha iyi hissedeceksiniz

Doğum günü menüsü olarak gayet hoş

tüm gün dikkat ettim Melikecim, sadece akşam artık karşı koyamadım
yoksa millet epey yedi, pasta da büyüktü ama ben 1 dilim dışında yemedim..kendimle gurur duyuyorum, alkol de epeyce aldılar ama ben bir kadehle yetindim

Bestecim mönü çok güzel olmuş, afiyet olsun1
ve kolay gelsin!

Melikecim çok güzel olmuş!
Afiyet olsun!
Üzümü sayman isabet olmuş, çok şekerli zira

doğum günün kutlu olsun Ayşe :) Doğum günü menüsü için az bile yemişsin.

valla Sıdıka harika gidiyorsun, bravo!
ben de bir an önce bir dzen oturtmak istiyorummm ama şu ara giden gelen çok..

Ah Sudecim keşke bizimle kalsan, burada hep beraber olur sana destek verirdik..
hem o sıkıntıda yemeğe sarıp kilo alma ihtimalin de var..
ama tabii son karar senin..

keten tohumlu ekmeği hiç duymamıştım kendin mi yaptın yoksa satılıyo mu?geceyi saymazsak güzel menü

canım Macro Center'larda satılıyor, sanırım İstanbul'daki Macro Center'larda da var :44:Tadı harika, bayılıyorum!
evet gece ne yazık ki doğumgünümdü, benim için hazırlanan pastadan yememek ayıp olurdu, yoksa pek pastaya bayılan biri değilim

kızlar bugünkü mönü

sabah aç karnına 2 bardak ılık su, 1 kayısı

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
salatalık, domates, biber

kuşluk
yemedim

öğlen
1 tabak dolusu domates/baharat soslu makarna
1 bardak cola

ikindi
2 kuru kayısı
1 kuru incir
2 ceviz

akşam
4 kaşık taze fasülye
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

kızlar gidip ütüleri yapmam lazım, çok fazla birikti..
bugünkü mesaj sayım 29
hepinize iyi geceler..
yarın görüşürüz..

Kızlar merhaba iki gündür rhatszm özel sebeplerden dolayı pek keyfîmde yok rejime dair bse yapmadgm için girip menümüde yazmadm ara verdm yani rejime.bgnde cok az yedm o yuzden yazmsam dha iyî.yarın tekrar baslycam gün içinde okulda olcagmdan dolayı pek giremcm ama aksamları gireblcm kndnze ıyı bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…