kızlar dğnkü mönümü yazma fırsatım olmadı, pardon:/
sabah aç karnına 2 bardak ılık su
peynirli/domatesli kepek sandviç
şekersiz çay
kuşluk
yemedim
öğlen
1 ortaboy biber dolması
1 orta kırmızı biber dolması
1 dilim keten tohumlu ekmek
3 kaşık börülce salatası
ikindi
1 şeftali
akşam
1 tabak menemen
1 dilim tam buğdaylı ekmek
gece
1 dilim meyveli pasta
1 kadeh margarita
2 dilim lindt naneli çikolata (%70 kakao, bunu denemelisiniz)
selam kızlar nasılsınız ??şahsen ben okuldan geldiğimden beri temizlik yapıyorum okulda yeteri kadar enerji harcadıktan sonra tempoya evde de devam ediyorum sırada çamaşırları katlamak, toz almak ve bulaşık yıkamak var yardım etmek isteyen var mı
bu arada Melikeyle Nazın bikini giyme muhabbeti varya ben de Göksel in uzaktan şarkısının klibindeki o krem rengi elbiseyi giymek istiyorum ama hiçbir yerimden fazlalıklar çıkmayacak ipincecik görüneceğim
bir doğum günü için fazlasıyla hafif masum bir menü olmuş canım :) pastan da meyveliymiş o daha hoş bir detay
ahh ahhh ben günde 5 öğün tartıya çıkıyorum kafayı yicem sonundavalla irade süper hiç mi merak etmiyosun yaa:S gerçi ne geirse meraktan gelirmiş insanın başına ben bu sözü duvarıma asıyım Seda TARTILMA
Doğum günü menüsü olarak gayet hoş
menümü paylaşıp temizliğe dönmeliyim
sabah
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm
1 zeytin 1 kk peynir
ara
1 bardak açık şekersiz çay
öğlen
2 küçük biber dolması, 2 kaşık yoğurt
ara
1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 5 badem
akşam
1 çay kaşığı zeytinyağıyla domates, salatalık, biber salatası
1 parça fırında pişmiş soslu tavuk
2 kaşık haşlanmış kepekli makarna
bol su içiyorum, hala çok işim var spora vaktim kalmaz gibi malesef ama çok hareketli bir gün geçirdim..
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
6 tuzsuz zeytin
salça 1 bardak süt
öğle
yarım paketten biraz fazla çubuk kraker
1 kutu ayran
ara
1 dilim ev ekmeği
1 zeytinyağlı dolma
keten tohumlu yoğurt
ara
şekersiz nescafe
1 erik
9 tane üzüm saydım da yedim
akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık pırasa
keten tohumlu yoğurt
valla kesşn pasta gelir diye akşam yemeğinde çok az yedim
meyveli pastayı da eşim düşünmüş, bir tanedir o
spor bile yaptım doğumgünü sabahı, o derece yani
veremesem bile almayayım bari bu hafta, derdim o..çünkü bu ara çok fazla organizasyon var, elimden gelen çabayı gösteriyorum gittiğim yerlerde..
iyi akşamlar
bugünkü menüm:
sabah: 2dilim çavdar ekmeği peynir 5zeytin
ara:1elma
öğle:1kase nesfit
ara:2dilim ekmek salça
akşam 3kaşık pılav tavuk 1 kase yoğut salatalık domates
spor:40 dk plates
Herkese merhaba kızlar,
Sonunda dönebildim...
yaaklaşık altı-yedi aydır burada dayanışma içerisinde kilo vermeye çalışıyorum ve inanın bana bu yaşıma kadar hiç bu kadar sistemli de kilo vermemiştim bunun için çok teşekkür ederim hepinize...
Kızlar sürekli gidiş gelişler,üzerine okulların açılması,kardeşimin askere gitmesi ve üzerine tuzu biberi erkek arkadaşımdan ayrılma çok fazla yordu herne kadar istemesemde yıprattı beni...
Şuaralar fazlası ile yıpranmış durumdayım,
Sanırım buaralar çok fazla vakit ayıramıycam sizleredeçünküinanın kendme de vakit ayıramıyorum yadaayırmıyoruum
Hepinize destekleriniz için çok çok çok teşekkür ederek biraz ara vermek istiyorum kendimi toparlayana kadar izinli olabilirsem eğer daha sonra çok çok çok daha iyi katılırımaranıza,
Melikecim özverili kaptanımbenim izin istiyorumben toparlamamlazımkendimi biraz iyi değilimama eğer böyle bişansım yoksa da çoook üzülerek ayrılırımaranızdanhepinize çok teşekkür ederek yinedestekleriniz için,
Öpüyorum hepinizi...
umarımen kısa zamanda silkelenir tozlarımdan kurtulur ve aranıza yepyeni bi sude olarak dönerim kızlar...
keten tohumlu ekmeği hiç duymamıştım kendin mi yaptın yoksa satılıyo mu?geceyi saymazsak güzel menü
doğum günün kutlu olsun Ayşe :) Doğum günü menüsü için az bile yemişsin.
valla Sıdıka harika gidiyorsun, bravo!
ben de bir an önce bir dzen oturtmak istiyorummm ama şu ara giden gelen çok..
pazar günü eşimin doğum günüydü ,çok yediğim için korkuyorum tartıya çıkmayatutuyorum kendimi ...
sakın çıkma!sadece cumaya kadar bol su/yeşil çay tüketip bol hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?