Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kız Melike bizim hiit mesut yar sporu olmuş haberimiz yok hahahahaha
aa geri kalmisiz nasi kacirdik:)ayrica o kusu sevdm kolaya napilacagni biliyormus sutlacin kalorisi ne kadar yuksek oyle bide sutlu tatli yiyin derler kahveyi sutlu sekersz iciyorum artk
menum
sabah dereotlu omlet iki dilim ekmek uc zeytin tereyag pekmez cay
ogle ekmek arasi ciger
aksam bir tabak manti bir dilim ekmek patlican yemegi spor yok aksam gec geldim gercekten halim yok ve bir gofret
kendimi yemege vermek istiuorm bugun

Sütlü tatlı ye tabiki canım
400 gr baklavanın kalorisini düşünemiyorum yani

burdaym kizlar yazdiklarmi sildi gondermedi ya ay sinirden kudurcam surda bilgisayarsz zor ya naz moraln bozukmus yarina dengelemeye calis bende gofret yedigme pismanm anliyorm seni bendem bu gecelk bu kadar kizlar valla sinor oldm telefona yarin grsz

görüsürüz canım yaa.yapılsın artık bilgisayarın insallah..

Ben çıkyıorum görüşürüz pınarım görüşürüz kaptanım

Aaaa Fadime Abla sen bu gruptamısın artık hayırlısı olsun bakalım , sen bi ara Karatay diyeti yapıyordun ne oldu ???

Heybeliada da olduğum için gün içerisinde giremedim kızlar. İlk olarak menümü paylaşayım:

sabah: 30 gr kellogs, 125 gr süt

ara: 1 kuru incir

öğle: 1 tane ızgara tavuk pirzola, 3 tane köfte, 4 tane küçük mantar, bol salata, 1 plastik bardak şekersiz limonata

ara: 1 küçük muz

akşam: 100 gr domates çorbası, 150 gr dilme fasulye yemeği, 150 gr yoğurt

ara: 1 küçük şeftali

2 litre su

spor olarak da; 1 saat orta hızda yürüyüş, 4 saat hızlı bisiklet sürme

ada turu süper gecmis belli

whow

Kısa birşey söylicem bisikleti 4 saat sürebiliosan hızlı sürmüyorsundur

whow

Kısa birşey söylicem bisikleti 4 saat sürebiliosan hızlı sürmüyorsundur

yoo gayet hızlı sürdük valla.. Adanın altını üstüne getirdik, incik cincik her yere gittik ama yokuşsuz yollar, büyükada gibi değil. Hatta şu anda totom başta olmak üzere her yerim o kadar acıyo ki anlatamam. Doydum bisiklete bu yaz.

iyi geceler

bugünkü menüm

sabah :çavdar ekmekli tost 2 zeytin şekersiz çay

ara:1 elma

ögle :1 kase çorba 1 dilim çavdar ekmeği

ara 1 türk kahvesi orta şekerli

akşam : 1 kase çorba 5yk sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim kavun

ara :1 bardak yarım yağlı süt

spor:40 dk plates 40 dk yürüyüş

spor harika olmuş tebrik ederim , gezme içinde bu menü güzel.

gayet güzel menü ,kaşarlı gözlemeye ben de hiç dayanamam

4 lt su mu? maşallah ya . sütlaçın 750 kcal olduğunu bilmiyordumyine de menün iyi bence ,yarın biraz sporla dengelersin.

Ayy süper olmuş, evren senin kilo vermeni istiyooo

süper menü tebrik ederim

kızlar banada yardımcıolurmusunuz ben bu siteyi tam kullanmayı bilmiyorum.sadece okuyorum..bende zayıflama guruplarına katılmak istiyorum motivasyona ihtiyacım var ben kendimce diyet yapmaya çalışıyorum..1 aydır 7 kilo verdim hedeft 12 kilom daha var lütfeeeeeeeen cevap yazarmısınız......................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…