Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkese iyi günler dilerim.Akşam gelicem görüşürüz

Son düzenleme:

ben de mantarı çok severim

güzel menü afiyet olsun , ailen için de geçmiş olsun

selam kızlar ben geldim ! nasılsınız ? daha elbiselerimi bile asmadan size selam vereyim dedim

Ayşecim mantarı ben de çok severim gerçekten paylaşımın için tşk tek başına sotesini hiç yapmadım annem tavuklu sebzeli sotesini yapar onun içine koyar ama müthiş bir lezzet eminim tek başına da çok güzeldir dil peyniriyle de denemek istiyorum :)

evet üstelik 100 gramında sadece 40 kalori var Naz!
ben portakallı zeytinyağlı kereviz yaparım kışın, bayılırım..bir de Aydın usulü etli/nohutlu yapıyorum, o da süper sağlıklı ve besleyici..
demek istediğim Naz, sebzeyi sevvvvv

bu arada hazır dil peyniri demişken Bestecim, dil peyniri peynirler arasında en az kaloriye sahip olanlardan biriymiş..çok sevindim, çünkü tuzunun az olması nedeniyle benim en sevdiğim peynirlerden biri..

tek başına sotesi de taze soğan, taze kekik,sarmısak ve mantar..sadece bu kadar..önce taze soğanı ve sarmısakları soteliyorsun 2 kaşık zeytinyağı ile (riviera) sonra mantarları atıyorsun, mümkünse wok tavada yüksek ateşte devamlı karıştırıyorsun..sonra mantarlar biraz yumuşayınca kekik ve tuz ekliyorsun..hepsi bu..çok lezzetlidir..kalorisi ise neredeyse yok denecek kadar az, dolu tabak tüketebilirsiniz

Nazcım bugün bende 1 saat spor var
bur'da harika bir yağmur var, bu şekilde müzik dinleyip yeşil çay içmek çok keyifli..
müziğimi sizinle de paylaşmak istedim

[video=youtube;Y1L8uRApYeQ]http://www.youtube.com/watch?v=Y1L8uRApYeQ[/video]

bugünlerde burası çok sessiz, neden?
kış geldi diye kendimizi salmıyoruz değil mi..yoksa yaza yine kilolu gireriz..
neyse ben kaçayım, blogumu yazmam lazım, sonr tekrar buraya uğrarım

bugünlerde burası çok sessiz, neden?
kış geldi diye kendimizi salmıyoruz değil mi..yoksa yaza yine kilolu gireriz..
neyse ben kaçayım, blogumu yazmam lazım, sonr tekrar buraya uğrarım

Sayımız azaldı o yüzden böyle oldu.

Şuan 8 kişiyiz.2 yeni arkadaş davet ettim.

Kızlar mesaj sayımını yapmalıyız.Ben mesaj listesi tutucam.

Spor listesini tutmak için gönüllü varsa o da spor listesini yayınlasın hafta sonu.

Eğer gönüllü olan yok ise şöyle yapabiliriz herkes kendi sporunu bir yere kayıt eder ve cuma günü kilosunun yanına haftalık toplam sporunuda yazar.

Büşra 5 gündür uğramıyor bıraktı sanırım gelmiyecek.

Ayrıca melike her gün mesaj yazmıyorsun canım 2 haftalık sürecin doluyor ama bazı kurallarımız vardı biliyorsun günlük en az 5 mesaj şart diye.Sen buna uymuyorsun.Sen geleli 1 haftamı 2 haftamı oldu bilmiyorum ama bu şekilde seni listeye alamam.Seni 1 hafta daha deneme süresinde tutalım.Lütfen her gün 5 mesaj yazmaya çalış çünkü seni sevdim beraber ilerleyelim istiyorum bu yolda.

Bugünden itibaren lütfen hepiniz akşam çıkarken mesaj sayınızı yazıpta çıkarsanız çok memnun olurum.Burası bizim için çok değerli kaybetmeyelim.

tamam bende sizleri sevdim zaten devam etmek isterim artık etüdlerim biraz daha azaldı eve erken gidicem siteye daha çok girebilirim yani bundan sonra hergün uğrarım geçen 2 hafta içinde stajdan dolayı eksik konularım vardı sürekli dershanedeydim o yüzden o eksiğide tamamladım artık sorun olmaz

biz de seni sevdik Melike..5 mesaj..hadi göreyim seni!

Tamam Nazcım, akşam tüm kızlar gelsin, spor listesi olayına da açıklık getirelim..
mesaj sayılarımızı da yazalım ki, sana yük olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…