İki ayrı yazı, ikisi de baklagiller üzerine..
Hazır kış ta geldi, bol bol tüketin..
İşte bu da mantar ile ilgili harika gerçekler!
kızlar ben diyetisyene ilk gittiğimde, haftada 1-2 kez tükettiriyordu bana kadın, tevekkeli bundanmış..
ben sote yapıp, daha lezzetli olsun diye üzerine birkaç kaşık light kaşar ya da dil peyniri döküyordum, kadın da onay veriyordu..demek ki gerçekten zararlı bir yemek değil, mutlaka tavsiye ederim!
dileyene 1-2 tarif te verebilirim!
Eki Görüntüle 528867 Eki Görüntüle 528868
Bu günkü menüm:
sabah: 30 gr kelloggs, 125 gr süt
ara: 1 küçük armut
öğle: 100 gr pırasa yemeği, 150 gr yoğurt, 25 gr ekmek
ara: 3 tane ceviz
akşam: öğle ile aynı
ara: 1 çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Ben şeye çok şaşırmıştım kerevize.Günde 10 kilo kereviz yesen bile kilo almıyormuşsun aksine veriyormuşsun
Sebebi vücudun onu yerken ve sindirirken harcadığı enerji kerevizden aldığı enerjiden daha çokmuş.
Ayşecim mantarı ben de çok severim gerçekten paylaşımın için tşktek başına sotesini hiç yapmadım annem tavuklu sebzeli sotesini yapar onun içine koyar ama müthiş bir lezzet eminim tek başına da çok güzeldir dil peyniriyle de denemek istiyorum :)
bugünlerde burası çok sessiz, neden?
kış geldi diye kendimizi salmıyoruz değil mi..yoksa yaza yine kilolu gireriz..
neyse ben kaçayım, blogumu yazmam lazım, sonr tekrar buraya uğrarım
Kızlar mesaj sayımını yapmalıyız.Ben mesaj listesi tutucam.
Spor listesini tutmak için gönüllü varsa o da spor listesini yayınlasın hafta sonu.
Eğer gönüllü olan yok ise şöyle yapabiliriz herkes kendi sporunu bir yere kayıt eder ve cuma günü kilosunun yanına haftalık toplam sporunuda yazar.
Büşra 5 gündür uğramıyor bıraktı sanırım gelmiyecek.
Ayrıca melike her gün mesaj yazmıyorsun canım 2 haftalık sürecin doluyor ama bazı kurallarımız vardı biliyorsun günlük en az 5 mesaj şart diye.Sen buna uymuyorsun.Sen geleli 1 haftamı 2 haftamı oldu bilmiyorum ama bu şekilde seni listeye alamam.Seni 1 hafta daha deneme süresinde tutalım.Lütfen her gün 5 mesaj yazmaya çalış çünkü seni sevdim beraber ilerleyelim istiyorum bu yolda.
Bugünden itibaren lütfen hepiniz akşam çıkarken mesaj sayınızı yazıpta çıkarsanız çok memnun olurum.Burası bizim için çok değerli kaybetmeyelim.
Sayımız azaldı o yüzden böyle oldu.
Şuan 8 kişiyiz.2 yeni arkadaş davet ettim.
tamam bende sizleri sevdim zaten devam etmek isterim artık etüdlerim biraz daha azaldı eve erken gidicem siteye daha çok girebilirim yani bundan sonra hergün uğrarım geçen 2 hafta içinde stajdan dolayı eksik konularım vardı sürekli dershanedeydim o yüzden o eksiğide tamamladım artık sorun olmaz
kızlar bahsettiğim diğer 3 günlük program
önceden de söylediğim gibi: bu programları kesinlikle 3 günden fazla yapmıyorsunuz, maksat metabolizmayı şaşırtmak!
Smyrnetalya: Yaz bitti, yağları yakın!
Kızlar mesaj sayımını yapmalıyız.Ben mesaj listesi tutucam.
Spor listesini tutmak için gönüllü varsa o da spor listesini yayınlasın hafta sonu.
Eğer gönüllü olan yok ise şöyle yapabiliriz herkes kendi sporunu bir yere kayıt eder ve cuma günü kilosunun yanına haftalık toplam sporunuda yazar.
Büşra 5 gündür uğramıyor bıraktı sanırım gelmiyecek.
Ayrıca melike her gün mesaj yazmıyorsun canım 2 haftalık sürecin doluyor ama bazı kurallarımız vardı biliyorsun günlük en az 5 mesaj şart diye.Sen buna uymuyorsun.Sen geleli 1 haftamı 2 haftamı oldu bilmiyorum ama bu şekilde seni listeye alamam.Seni 1 hafta daha deneme süresinde tutalım.Lütfen her gün 5 mesaj yazmaya çalış çünkü seni sevdim beraber ilerleyelim istiyorum bu yolda.
Bugünden itibaren lütfen hepiniz akşam çıkarken mesaj sayınızı yazıpta çıkarsanız çok memnun olurum.Burası bizim için çok değerli kaybetmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?