detoks tarzı bir şey mi? yani detoksdan biraz daha besin içeriyorda şaşırdım o yüzden biraz
bu arada hazır dil peyniri demişken Bestecim, dil peyniri peynirler arasında en az kaloriye sahip olanlardan biriymiş..çok sevindim, çünkü tuzunun az olması nedeniyle benim en sevdiğim peynirlerden biri..
tek başına sotesi de taze soğan, taze kekik,sarmısak ve mantar..sadece bu kadar..önce taze soğanı ve sarmısakları soteliyorsun 2 kaşık zeytinyağı ile (riviera) sonra mantarları atıyorsun, mümkünse wok tavada yüksek ateşte devamlı karıştırıyorsun..sonra mantarlar biraz yumuşayınca kekik ve tuz ekliyorsun..hepsi bu..çok lezzetlidir..kalorisi ise neredeyse yok denecek kadar az, dolu tabak tüketebilirsiniz
hayır canım pek detoks sayılmaz, sadece hep aynı miktara ve aynı şeylere alışıp tembelleşen metabolizmayı hızlandırmak amaçlı..
bundan önce de böyle 3 günlük bir liste vermiştim, o geçen hafta bende harika işe yaradı, 1 kg verdim..
o program da böyle Smyrnetalya: 3 günde mucize!
detoks maalesef bana pek uymuyor, resmen midem bulanıyor detoksla..
verdiğin tarif çok leziz duruyo denemek istiyorum :)
bu çok hoşuma gitti de staj günleri yapamam bunu en iyisi pazar başlayayım salı günü bitireyim okul günlerine denk gelmiş olur bu arada blogun çok hoooş
Aynen Ayşe blogun gerçekten çok güzel.Oraya vaktini verdiğin çok belli oluyor
Hastaydın bu ara nasıl oldun iyileşebildinmi ?
Merhaba kızlar.. Dün mesaj sayımı tamamlayamadım. Kusura bakmayın bu gün telaffi etmeye çalışacağım. Abimle babam araba kazası yapmışlar. Hastanedeydik o yüzden giremedim...
Sabah - 15 gr protein 100 kalori - 15 gr protein
Öğle I - Sütlü kahve - (50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 350 kalori - 16 gr protein
öğle II - sütlü kahve - (50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 350 kalori - 16 gr protein
Akşam I - 100 gr ton balığı 200 kalori - 25 gr protein
Akşam II - 3 kase Nesfit 750 kalori - 15 gr protein
Ara - 2 dilim salçalı ekmek = 150 kalori - 2 gr protein
Ara - 50 gr lor = 50 kalori - 10 gr protein
Turşu - domates - salatalık ... 100 kalori
TOPLAM 100 GR PROTEİN
TOPLAM 2050 KALORİ
bugünkü menüm
sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, az krem peynir ve salça, 1 zeytin ve çay
ara : 1 bardak çay
öğlen : 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve 1 acı kırmızı biber
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 2 kuru kayısı
akşam : 1 tabak karnıyarık ve 2 kaşık yoğurt
Öğle I - Sütlü kahve - (50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 350 kalori - 16 gr protein
öğle II - sütlü kahve - (50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 350 kalori - 16 gr protein
TOPLAM 100 GR PROTEİN
TOPLAM 2050 KALORİ
yemekler bugün bitirilmis anlasılanafiyet olsun..zaten begenmistimm
slm kızlar bugun gun boyu yogun bakım sonrasında dısarıdaydım ve evdeyim simdi..
sabah:her zamanki klasik kahvaltı peynir ekmek zeytin cay
aralarda bol cay tüketimi
öğlen:4-5 kaşık mercimek corba 3 tane patates kızartma
ara:cayla gecti yine hastanede.
aksam:eşimle dısardaydık trbzon pide yedim yanında light vişne suyu..
2 litre su tükettim spor yine yok..
sonunda kullanıcı adım değiştide girebildimbugün ki menümü yazayım
sabah her zamanki gibi 1 fincan nescafe içtim
saat 10-11 gibi yarım simit yedim
sonra stajda öğle yemek arası oldu 1 kaseden az tavuklu şehriye çorbası içtim 3-4 kaşık pilav 2 tane ufak tavuk şinitzel yedim
2 bardak şekersiz çay içtim ve akşam 1 kase mercimek çorbası 5 yemek kaşığı taze fasulye 4 kaşık makarna 1 kasede yoğurt bugün biraz az su içtim 2.5 litreye tamamlamaya çalışıyorum şuan
TOPLAM 100 GR PROTEİN
TOPLAM 2050 KALORİ
nazcım nasılsın..ben bildigin gibi..fazla kalamıcam aslında yarın misafirim var corbamı ve tatlımı yapmam lazım simdiden..öpüyorum senii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?