Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

detoks tarzı bir şey mi? yani detoksdan biraz daha besin içeriyorda şaşırdım o yüzden biraz

hayır canım pek detoks sayılmaz, sadece hep aynı miktara ve aynı şeylere alışıp tembelleşen metabolizmayı hızlandırmak amaçlı..
bundan önce de böyle 3 günlük bir liste vermiştim, o geçen hafta bende harika işe yaradı, 1 kg verdim..
o program da böyle Smyrnetalya: 3 günde mucize!
detoks maalesef bana pek uymuyor, resmen midem bulanıyor detoksla..

verdiğin tarif çok leziz duruyo denemek istiyorum :)

bu çok hoşuma gitti de staj günleri yapamam bunu en iyisi pazar başlayayım salı günü bitireyim okul günlerine denk gelmiş olur bu arada blogun çok hoooş

Aynen Ayşe blogun gerçekten çok güzel.Oraya vaktini verdiğin çok belli oluyor

Hastaydın bu ara nasıl oldun iyileşebildinmi ?

bu çok hoşuma gitti de staj günleri yapamam bunu en iyisi pazar başlayayım salı günü bitireyim okul günlerine denk gelmiş olur bu arada blogun çok hoooş

sağolasın Melikecim, hangi program daha kolayına gelecekse onu dene, çünkü her zaman evimizde keten tohumu yağı falan bulundurmuyoruz

Aynen Ayşe blogun gerçekten çok güzel.Oraya vaktini verdiğin çok belli oluyor

Hastaydın bu ara nasıl oldun iyileşebildinmi ?

Naz çok sağol, utandırdın beni çok vakit vermekten ziyade, hergün disiplinli şekilde yazmaya çalışıyorum diyelim..
arada oğlum, yapılması gereken günlük işler, okunması gereken kitaplar, dergiler, izlenecek filmler oluyor..onları da aklıma geldikçe blogta sizlerle paylaşıyorum zaten...şikayetçi miyim?asla, keyif alarak yapıyorum..sen de testleri keyif alarak çözmelisin, o zaman daha başarılı olacaksın, inan bana bir de haftada bir kitap bitirmeyi dene, sana çok şey katar ablan gibi konuştum ama kusura bakma artık

Hasta olduğum günden beri açık havada yürüyorum ner'deyse, iyi geldi, iyileştim sayılır..bugün salona gitmek zorunda kaldım, çünkü harika yağmur var bur'da Sabahları sadece C vitamini kullanıyorum artık..

merhabalar dün gelemedim kuzenimd ekaldım interneti yoktu
dünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık çay
ara: 1 er kuru erik kayısı incir
öğle: hamburgerli sandviç
ara: elma ve mandalina
akşam: 1 tabak çorba kızartma ve pilav vardı maalesef
ve browni yedik akşam
ben bugün adet oldum rahatladım sonunda :)

Aaa Melikem gelmiş hoş gelmiş

Kaptanım kuzeninde kalmana rağmen az bir hasarla kurtarmışsın

Ya bende office programları yok çok masraflı oluyorum ama mümkünse metin belgesine atıp tekrar mail olarak yollaman mümkünmü

Sabah - 15 gr protein 100 kalori - 15 gr protein

Öğle I - Sütlü kahve - (50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 350 kalori - 16 gr protein

öğle II - sütlü kahve - (50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 350 kalori - 16 gr protein

Akşam I - 100 gr ton balığı 200 kalori - 25 gr protein

Akşam II - 3 kase Nesfit 750 kalori - 15 gr protein

Ara - 2 dilim salçalı ekmek = 150 kalori - 2 gr protein

Ara - 50 gr lor = 50 kalori - 10 gr protein

Turşu - domates - salatalık ... 100 kalori

TOPLAM 100 GR PROTEİN
TOPLAM 2050 KALORİ

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, az krem peynir ve salça, 1 zeytin ve çay

ara : 1 bardak çay

öğlen : 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve 1 acı kırmızı biber

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 2 kuru kayısı

akşam : 1 tabak karnıyarık ve 2 kaşık yoğurt

hmm sankim 50 kalori fazla gibi ama affedebilirm

yemekler bugün bitirilmis anlasılan afiyet olsun..zaten begenmistimm

slm kızlar bugun gun boyu yogun bakım sonrasında dısarıdaydım ve evdeyim simdi..
sabah:her zamanki klasik kahvaltı peynir ekmek zeytin cay
aralarda bol cay tüketimi
öğlen:4-5 kaşık mercimek corba 3 tane patates kızartma
ara:cayla gecti yine hastanede.
aksam:eşimle dısardaydık trbzon pide yedim yanında light vişne suyu..

2 litre su tükettim spor yine yok..

nazcım nasılsın..ben bildigin gibi..fazla kalamıcam aslında yarın misafirim var corbamı ve tatlımı yapmam lazım simdiden..öpüyorum senii..

sonunda kullanıcı adım değiştide girebildim bugün ki menümü yazayım
sabah her zamanki gibi 1 fincan nescafe içtim
saat 10-11 gibi yarım simit yedim
sonra stajda öğle yemek arası oldu 1 kaseden az tavuklu şehriye çorbası içtim 3-4 kaşık pilav 2 tane ufak tavuk şinitzel yedim
2 bardak şekersiz çay içtim ve akşam 1 kase mercimek çorbası 5 yemek kaşığı taze fasulye 4 kaşık makarna 1 kasede yoğurt bugün biraz az su içtim 2.5 litreye tamamlamaya çalışıyorum şuan

sporlada yakarsın o fazladan 50 kaloriyi :)

yemekler bugün bitirilmis anlasılan afiyet olsun..zaten begenmistimm

yok canım daha bitmediler bir gün daha menüm fix :)

öğlen hafif olmuş akşamı da yakmışsındır umarım bir de Pınar hastanede bitki çayı içebiliyor musun yoksa siyah çay mı içtiklerin?

menün gayet güzel olmuş Melikecim afiyet olsun

sen kendin için en iyisini biliyorsun kaptan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…