bugünkü menüm
sabah : 1,5 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost yaptım üzerine az krem peynir ve salça sürdüm, yanında 2 zeytin ve çay
ara : 1 bardak çay
öğlen : 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve 1 kırmızı acı yuvarlak biber
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 5 tane kuru kayısı
akşam : 1 tabak karnıyarık, 3 kaşık yoğurt ve 1 domates + 1 kırmızı acı yuvarlak biber
ara : 1 kupa daha yeşil çay ve 7 tane yaş ceviz
bol su
6 ay sonra bugün regl oldum sonunda heralde regl olduğuna benim kadar sevinen yoktuuursanırım kilo vermem duracak bu zaman dilimde inşallah ekstra kilo gelmez
6 ay sonra bugün regl oldum sonunda heralde regl olduğuna benim kadar sevinen yoktuuursanırım kilo vermem duracak bu zaman dilimde inşallah ekstra kilo gelmez
Selamlar kızlar.
Ayşe bekliyorum o yazıyı çok merak ettim
Umarım bir şeyleri yoktur.Bunu buraya yazdığına göre önemli bir şey olmamış herhalde geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin.
şükürler olsun ki çok kötü bir durum yok. Öyle bir kazadan çok iyi sıyrılmışlar. Babamda bir şey yok da abimde biraz doku ezilmesi olmuş kol ve omzunda.. Arabanın resmen bir yanı içine göçmüş ama bizimkiler hatalıymış.
Teşekkürler uğraştığın için Ayşe.
Ben artık her gün 1 tabak kesin baklagil yiyorum.
İşte bu da mantar ile ilgili harika gerçekler!
kızlar ben diyetisyene ilk gittiğimde, haftada 1-2 kez tükettiriyordu bana kadın, tevekkeli bundanmış..
ben sote yapıp, daha lezzetli olsun diye üzerine birkaç kaşık light kaşar ya da dil peyniri döküyordum, kadın da onay veriyordu..demek ki gerçekten zararlı bir yemek değil, mutlaka tavsiye ederim!
dileyene 1-2 tarif te verebilirim!
Eki Görüntüle 528867 Eki Görüntüle 528868
emin ol olursam ben de çok sevinicem. Bende de 2 aydır tık yok. Elim, yüzüm o kadar şiş ki anlatamam. Kilo alacağını zannetmiyorum. Vücudunda biriken ödemleri de atarsın ama doktor bana 3. ayda olmazsan gel demişti. 6 ay çok fazla. Bir görün doktora istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?