Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün çok güzel olmuş Beste
afiyet olsun canım

6 ay sonra bugün regl oldum sonunda heralde regl olduğuna benim kadar sevinen yoktuuur sanırım kilo vermem duracak bu zaman dilimde inşallah ekstra kilo gelmez

emin ol olursam ben de çok sevinicem. Bende de 2 aydır tık yok. Elim, yüzüm o kadar şiş ki anlatamam. Kilo alacağını zannetmiyorum. Vücudunda biriken ödemleri de atarsın ama doktor bana 3. ayda olmazsan gel demişti. 6 ay çok fazla. Bir görün doktora istersen...

6 ay sonra bugün regl oldum sonunda heralde regl olduğuna benim kadar sevinen yoktuuur sanırım kilo vermem duracak bu zaman dilimde inşallah ekstra kilo gelmez

yediklerine dikkat edersen, kilo almadığın gibi bir de ödem atacağın için tartıda eksileri görebilirsin

Umarım bir şeyleri yoktur.Bunu buraya yazdığına göre önemli bir şey olmamış herhalde geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin.

şükürler olsun ki çok kötü bir durum yok. Öyle bir kazadan çok iyi sıyrılmışlar. Babamda bir şey yok da abimde biraz doku ezilmesi olmuş kol ve omzunda.. Arabanın resmen bir yanı içine göçmüş ama bizimkiler hatalıymış.

kızlar fotoğraflar çok büyük, küçültüyorum o arada yediklerimi yazayım

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
1 dilim peynir
5 zeytin
5 fındık
domates, salatalık, biber
2 dilim yoğum kepekli ekmek
çay

kuşluk
5 fındık

öğlen
3-4 kaşık salçalı makarna

ikindi
8 fındık
4 kuru kayısı
2 kuru erik

akşam
2 orta boy biber dolması
bol yağsız salata

İki ayrı yazı, ikisi de baklagiller üzerine..
Hazır kış ta geldi, bol bol tüketin..

Eklentiler

• $php8Un7YePM.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $phpBlsfy6PM.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bu arada bu dergide 3 günlük metabolizma hızlandırıcı başka bir reçete buldum..
biraz zaman geçsin bunu da deneyeceğim, şimdilik iyi gidiyor biyolojik saatim..
Pınar bizim şu 3 günlüğü dene artık, olmadı sonra bu reçeteyi uygularsın, bu da 3 günlük..
Bugün yarın blog için hazırlayacağım, sonra burada sizler için de yayınlarım

Teşekkürler uğraştığın için Ayşe.
Ben artık her gün 1 tabak kesin baklagil yiyorum.

Ayy iyiki birşey olmamış.Abininde inşallah en kısa sürede geçer morlukları ağrıları.

Teşekkürler uğraştığın için Ayşe.
Ben artık her gün 1 tabak kesin baklagil yiyorum.

rica ederim hiç önemli değil!
bu arada ben mantarı çok severim, kalorisi feci düşükmüş..bir de ben 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile yapıyorum, ciddi düşük kalorili bir yemek çıkıyormuş ortaya, bilmiyordum..
dur onun da fotoğraflarını çektim, ekleyeceğim birazdan..
neden telefondan direkt ekleyemiyorum KK ya ya??

İşte bu da mantar ile ilgili harika gerçekler!
kızlar ben diyetisyene ilk gittiğimde, haftada 1-2 kez tükettiriyordu bana kadın, tevekkeli bundanmış..
ben sote yapıp, daha lezzetli olsun diye üzerine birkaç kaşık light kaşar ya da dil peyniri döküyordum, kadın da onay veriyordu..demek ki gerçekten zararlı bir yemek değil, mutlaka tavsiye ederim!
dileyene 1-2 tarif te verebilirim!

Kızlar ben kaçar..
epey düzeldim sayılır, bu akşam da erken yatmak istiyorum mümkün mertebe..
yarın da bir aksilik olmazsa spora gideceğim, dinlenmem lazım o yüzden..
hepinize iyi geceler, mesaj sayım 22
yarın görüşürüz!

Ben şeye çok şaşırmıştım kerevize.Günde 10 kilo kereviz yesen bile kilo almıyormuşsun aksine veriyormuşsun
Sebebi vücudun onu yerken ve sindirirken harcadığı enerji kerevizden aldığı enerjiden daha çokmuş.

bende çok güzel mantar yaparıım babam bir sıra her hafta mutlaka aldırırdı ama ben tavukla yapıyordum

zaten gitmiştim ben doktora onun verdiği ilaçla oldum gitmesem yine olmazdım hatta son 2 yıldır falan böyle rahat 4 5 tane doktora gitmişimdir tahlillerde bir şey çıkmayınca stressten, kilodan oluyordur dedi Sende ihmal etme git olmazsan doktora o şişkinlik bile yetiyor insana

Kızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?

aşağıda yazılanlar püsküütün yazısı ben kendimide gördüm yazdıklarında haklı aslında ama biz gitme çözüm bulalım dedik yanlış anladı oda kalmak istiyo emeğe saygı olsun istiyo lütfen okuyalım..

Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.

Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...

Bilmem anlatabildim mi?

şimdi fikri olan yada olmayan herkes lütfen paylaşım alanına gitsin bişiler bulmaya çalışsın arkadaşlar yarışma elden gidiyo hadi kızlar uyanın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…