cevap atttım gelmedi mi:44:
o dosyayla ilgili olan mesajı demek istemiştim.Eğer oluyorsa metin belgesine kopyalayıp atarmısın demiştim office programları yüklü değil bilgisayarda
herkese iyi geceler kızlar ben cıkıyorum mesaj sayım 17 oldu
Kuşlar pide yemezdi ne iş
Ah ben varya ben övünmek gibi olmasın o kurabiyeleri saniyeler içinde yok edebilicek kadar güçlü bir silahım
kocamın sözü vardı kısmet bgnmüşşş
hedefine ulas bi tepsi yapcam yedircem sööözzzz
Kızlar spor şeyini tekrar belirtiyim.
Ben mesaj listesini tutucam birininde spor listesini tutmasını rica ediyorum gönüllü birinin.Eğer kimse gönüllü olmaz ise herkes kendi yaptığı sporu bir yere kayıt etsin toplasın cuma günü kilosunun yanına haftalık yaptığı toplam sporuda yazsın.Veya şöylede olabilir bu hafta Pınar tutsun bidahaki hafta Sıdıka şeklinde mesela
kuzum herkesin kilosu yanında belirtmesi daha mantıklı öteki türlü karısıyo arada sen daha iyi biliyorsun bunu taze kaptanımmm
Tamam anlaştık 60 a düştüğüm gün Erzurumdayım yanınada çay isterim ama
Tamam sen artık yarın hiç bir şey yeme o pide seni yarında doyurur
Börek:26:
İnşallah börekler küçüktür Sıdıka ya.Ama böyle rahat yediğine ve yazdığına göre küçüktü herhalde =)
Evet havalar yavaş yavaş serinliyor artık ya.
Gerçi Antalya yanıyordur hala değilmi Ayşe
gell kuzumm semaver cayı ünlü burada hemde semaverde yaparım ben sanaa
Peki 10-12 ay sonra oradayım.Kışın gelmem ama
ben en son listede 82.8 olarak gorunuyorum gecen hafta bildirim yapamadik adim kadriye 2 tane oglum var 2. si henuz 7 aylik hamilelikte 15 kilo almistim 65 olmak hedefim ziraat muhendisiyim calisiyorum
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek peynir zaytin reçel ve çay
ara 1 kayısı 1 incir
öğle köfteli sandviç
ara 1 mandalina 1 elma
akşam tavuklu makarna ve karnıbahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?