Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Börek:26:

İnşallah börekler küçüktür Sıdıka ya.Ama böyle rahat yediğine ve yazdığına göre küçüktü herhalde =)
Evet havalar yavaş yavaş serinliyor artık ya.
Gerçi Antalya yanıyordur hala değilmi Ayşe

Çok hafif olmuş Tuğçecim.
Bir şey dicem müsait bir anında senden ricam 1 su bardağı kadar yoğurt kaç gram geliyor ölçermisin lütfen ?

Çok hafif olmuş Tuğçecim.
Bir şey dicem müsait bir anında senden ricam 1 su bardağı kadar yoğurt kaç gram geliyor ölçermisin lütfen ?

Börek:26:

İnşallah börekler küçüktür Sıdıka ya.Ama böyle rahat yediğine ve yazdığına göre küçüktü herhalde =)
Evet havalar yavaş yavaş serinliyor artık ya.
Gerçi Antalya yanıyordur hala değilmi Ayşe

Gayet hefif geçmiş günün kuzum.Açlıktanmı dönüyor acaba başın

Kuşlar pide yemezdi ne iş

Kızlar spor şeyini tekrar belirtiyim.

Ben mesaj listesini tutucam birininde spor listesini tutmasını rica ediyorum gönüllü birinin.Eğer kimse gönüllü olmaz ise herkes kendi yaptığı sporu bir yere kayıt etsin toplasın cuma günü kilosunun yanına haftalık yaptığı toplam sporuda yazsın.Veya şöylede olabilir bu hafta Pınar tutsun bidahaki hafta Sıdıka şeklinde mesela

Kızlar menüsünü kaçırdığım olduysa özür dilerim gördüğüm herkesinkine yorum yapmaya çalıştım...

ben en son listede 82.8 olarak gorunuyorum gecen hafta bildirim yapamadik adim kadriye 2 tane oglum var 2. si henuz 7 aylik hamilelikte 15 kilo almistim 65 olmak hedefim ziraat muhendisiyim calisiyorum

Diyetime sagdigim tek eksik yanim vakit yetersizliginden spor yapamamam. yeni ev tasidım ev isleri tam duzene oturmus degil ama tamamlaninca duzenim oturunca sporumada sagdigimdir

ben en son listede 82.8 olarak gorunuyorum gecen hafta bildirim yapamadik adim kadriye 2 tane oglum var 2. si henuz 7 aylik hamilelikte 15 kilo almistim 65 olmak hedefim ziraat muhendisiyim calisiyorum

Tekrardan hoşgeldin Ben Naz 19 yaşındayım.

Sana yardımcı olması için takımdakilerin isimlerini yazayım

yilike-melike
eloisee-beste
panibo-pınar
symrne-ayşe
melikea-melike
zazaa-naz
magnum-tuğçe
mogan-sıdıka
fadime-fadime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…