Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Biraz az olmuş sanki bence öğlende yada akşamda biraz daha besleyici şeyler olsaymış keşke.

50 kalori eksik alarak dünü telafi etmişsin canım bravo :)

Şeyma nasılsın

Pek iyi değilim ya hasta olucak gibiyim sanki halsizim biraz:2: sen nasılsınn?

Cidden güzel bir menü bir de böyle proteini falan hesaplaman çok güzel,ama şeyi anlayamadım akşam I-akşam II neden öyle 2 tane?:44:

Kendimce öyle yazıyorum yani ara yazmak yerine öyle yazıyorum.Hepsi birer öğün yani

Yüzdeni 2 ye bölmem gerekiyor değilmi ?

geçen hafta bildirim yaptım ama 2 hafta yapmayınca yüzde 2 ye bölünmüyor muydu? En iyisi Melikeye soralım biz

Kadriyecim sabah ve öğlen fazlasıyla hafif olmuş ve biraz sağlıksız geldi bana besleyici değiller, akşam da börek var ama erken yemen iyi tabi ki...

sabah poğaca yerine esmer ekmekten peynirli sandviç daha iyi bir fikir olabilir bence :) onun dışında güzel

Melikem çok uzak kaldık birbirimize bilgisayarın en yakın zamanda geliyordur inşallah :) özledim seni kuzum hiç konuşamıyoruz tezin nasıl gidiyor ? menüye gelince sabah niye olmasın ki hayet güzel, hamburger göze çarpıyo ama onu yakmışsındır zaten akşam da çok iyi..

Melikenin bilgisayarı geldi Beste.Ama kuzumuz çalışmaktan vakit bulamıyor ama hafta sonu vakit ayırıcakmış buraya bol bol konuşuruz

Son düzenleme:
Ben çıkıyım artık yarın ilk bildirimi ben yapıcam sanırım

Şöyle mi olucak

Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden:
Toplamda giden:
Yapılan spor:

Yoksa daha farklı mı?

Melikenin bilgisayarı geldi Beste.Ama kuzumuz çalışmaktan vakit bulamıyor ama hafta sonu vakit ayırıcakmış buraya bol bol konuşuruz

evet son zamanlarda takımımızı ne kadar sıkı takip ettiğim ortada en son bilgisayarda kalmışım ben neyse haftasonu konuşuruz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…