Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben çıkıyım artık yarın ilk bildirimi ben yapıcam sanırım

Şöyle mi olucak

Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden:
Toplamda giden:
Yapılan spor:

Yoksa daha farklı mı?

O kadar titiz olmaya gerek yok
geçen hafta 50
bu hafta 49
yaptığım spor 90 dakika yeterli

Tuğçecim ben de sana dün onu soracaktım, unuttum..demek civanperçemi ödem atıyor:44:
canım ödem için sana başka bir tarif, Taylan Kümeli'den: 3 orta boy domates rendeliyorsun, içine maydanoz ve dereotu koyup blender dan geçiriyorsun ve ara öğünlerde bunu içiyorsun, ödeme birebirmiş..regl dönemi ben de yapacağım..bir de fazla soda, tuz, vs..tükettiğimde..

çok güzel olmuş Melikeeee
hamburgeri görmüyorum ben
kahvaltı da tam Fransız tarzı olmuş, bayılırım reçel+ekmek+peynir olayına

menülerini kaç gr protein kaç gr kalori olarak yazman çok yararlı oluyor ortalama bizde kaloriyi hesaplayabiliyoruz bugün ki menünde güzelmiş dünkü ile eşitlemişsin

Kızlar demin haberlerde izledim sağlık bakanlığında çalışan temizlik işçisi bir kadın 20 ayda 47 kilo vermiş

Nazcım sana bir bomba da benden o zaman: benim diyetisyenim 24 ayda 42 kg vermiş, fotoğraflarını gördüm ve şok geçirdim Kadın okula başladığında feci kiloluymuş, okuldaki hocaları sayesinde kilo vermiş ve bir daha da asla eski haline dönmemiş..bayılıyorum böyle insanlara..

sabahki poğaça dışında herşey süper bence..
afiyet olsun

hasarsız atlatmışsın reglin ilk gününü helal olsun

Kızlar demin haberlerde izledim sağlık bakanlığında çalışan temizlik işçisi bir kadın 20 ayda 47 kilo vermiş

canım ayda 2 kilo veya 2 kilo 30 gram falan vermiş bizde öle veriyoruz hıh yani biz daha iyi sonuçlar elde edebiliriz (yani kıskanmıyorum ben asla ))

Kızlar mesaj sayınızı bildirirken lütfen cümlenin başına yazın.Profillerden bakıpta sayıyorum çünkü.

Mesela şöyle

Mesaj sayım 20 bla bla bla bla.....

canım birşey yememişsin ner'deyse..
inşallah dilediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın

50 kalori telafi edilmiş bugün
sebze olayına ayrıca seviniyorum, maşallah

mesaj sayım 8 kızlar ben çıkıyorum bu sıralar test çözemedim hiç biraz test çözeyim yarın saat tam 09.00da kilo bildirimi yaparım

mesaj sayım 8 kızlar ben çıkıyorum bu sıralar test çözemedim hiç biraz test çözeyim yarın saat tam 09.00da kilo bildirimi yaparım

canım ayda 2 kilo veya 2 kilo 30 gram falan vermiş bizde öle veriyoruz hıh yani biz daha iyi sonuçlar elde edebiliriz (yani kıskanmıyorum ben asla ))

Önemli olan ne kadar kilo verdiği değil bana göre diyetini bırakmadan o kadar süre sürdürebilmek.Çoğu kişi tanıyorum diyete başlıyor 1 ayda 8-10 kilo veriyor 2. ay bırakıyor.Önemli olan bu durumu sürdürebilmek.

kızlar mesaj sayım 8 gidip biraz test çözmem lazım 2-3 gündür boşladım çözemiyorum yarında tam 09.00da kilo bildirimi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…