Yarım ekmekti canımyo bence abartı değil canım gerçi kokoreçin miktarı belli değil ama olsun
Yazılarımı okuyan olduysa teşekkür ederim
Kızlar yapıcağınız çok basit 2 dambıl almak ve benden yardım istemek yada internette araştırmak.Hemen size bir program ve hareketlerin nasıl yapıldığı hakkında videolar atarım.%20 yağ oranına düştüğünüzde vücudunuzun sımsıkı ve sexy görünmesini mi istersiniz yoksa % 20 yağ oranına düştüğünüz halde yumuşak duran bir vücut mu ?
Nazcımm,iyiyim sen nasılsınn​Heeyy 2.5 kilo veren arkadaş nasılsın
Ben iyiyim teşekkür sizler nasılsınız Bestem ve Pınarım
bende iyiyim sanırımm..sürekli vücudumda anlamadıgım bir yorgunluk bitkinlik var sadece onun dısında iyiyim..mesela oturuyorum suan ama gözümden yorgunluk uyku akıyor anlamıyorum nedenini hiç.
Şeyma 2 kiloluk dambılların var ise sana program çıkartmamıza gerek yok.1 saatlik tam vücut antrenmanı yazarım yapılışlarının videolarını atarım yaparsan emin ol çok işine yarıyacaktır.Maksat bütün kasları çalıştırmak dediğim gibi çalışmayan kas vücut için işe yaramayan şey ve erimeye mahkum.
Program çıkartmama gerek yok dememin sebebi şu.
Normalde büyük kas grupları 72 saat dinlenmeli
küçük kas grupları 48 saat dinlenmeli
Ama 2 kiloluk dambıllarla kasları yıpratamazsın o yüzden dinlendirmeyede gerek yok.
Son olarak gerçekten son sevindim bunu yazmana öylesine yazmış olduğunu düşünmüyorum ama öylesine bile yazmış olsan yardım etmek mutluluk veriyor.
2 sebep var ya vücudun enerji bulamıyor yada hasta oluyorsun inşallah ilk seçenektir =)
hastada olmuyorum herhalde cünkü 1haftadır böyleyim aranıza bile katılamıyorum menü yazmıyorum..başımda hep bir agrı var ve ilginc olan iş yerinde falan dinç duruyorum ama evdeyken monoton modda.
toparlanırım kaptan tabükü...öpüyorum sizi iyi geceler..
Kız niye 63 sende 60 yap =)
Yaza kadar acaba fit olabilir miyim off ya daha çok var nasıl sabredicem o kadar süre ya.
Hayallerim çok büyük benim ya.Hafif belli olan karın kasları ve incecik bir bel istiyorum sımsıkı kollar ve bacaklar istiyorum.Bu düşüncelerim aynaya bakınca imkansız gibi görünüyor bu kadar yağ nereye gidicek yağ gitse deriler nasıl gidicek.Ama ne biliyim içimde bir inanış var yapıcağıma dair ve bunun için uğraşıcam.Bir dahaki yaz bu dediklerim olmaz ise ondan sonraki yaz yapıcam.İnadım inat yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?