Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Melikem nasılsın bir şey sorucam Beste bugün gene bildirimde bulunmazsa 2. kez bildirimde bulunmadı mı yazıcam ? yani Diskalifiye falan olmuyor değil mi ?

Beste 2. kez bildirim yapmadı yazmak diskalifiye oluyor herhalde o yüzden 2 ye kadar gelmez isen kilonu sabit yazıcam.2 de çıkmam lazım malesef

bildirim yapmaz ise 2. kez bildirim yapmadı yazacağız üst üste 3 defa olursa malesef diskalifiye olur. haftaya beste bildirim yapar ise yüzdesi 2'ye bölünecek
başka soru varsa alıyım hemen :)

Canımcım Melikem yazmış ya seviyorum seniii

eloisee( 56.0 / / / % )
magnum_opus( 84.7 / 84.6 / 0.1 / % )
mogan( 78.0 / / / % ) geri dönmek üzere ayrıldı
pinibo( 55.3 / 55.3 / 0.0 / % 0.0 )
symrne( 58.3 / / / % ) geri dönmek üzere ayrıldı
yilike( 76.0 / 76.5 / -0.5 / % )
zazaa( 84.6 / 83.9 / 0.7 / % )
kadis( 79.0 / 78.3 / 0.7 / % )
buzdanmadam( 74.0 / 71.5 / 2.5 / % )

Listeyi yayınladım kaçıyorum ben internetimde sorun var habire gidiyor.

Yarın en az 8 mesaj kuralı başlıyor kızlar son tatil gününüz =)

Kızlar aranızda plank yapan varmı ?
Abdominals için çok daha etkiliymiş mekikten

Takımımız 5. olmuş Şeyma sağ olsun.

Ayrıca Şeyma bireysel sıralamada 3. olmuşsun

Takımımız 5. olmuş Şeyma sağ olsun.

Ayrıca Şeyma bireysel sıralamada 3. olmuşsun

Valla bende çok sevindim sabah o kiloyu görünce,az kalsın tartılmadan çıkıyodum,ayrıca herkesi de tebrik ederim kızlar

Telefondan girmeye çalıştım bugün ama giremiyorum kızlar ya:26:

Şimdi ben geçmişi okuyum 2 gündür giremedim,nazcım senin paylaştığını merak ettim okuma fırsatım olmamıştı.

Son düzenleme:
kızlar çok üzgünüm bugün kilo bildirimi yapmayı unuttum ben dün regl oldum ve bugünüm çok ağrılı geçti üstüne bir de okulda nöbetçiydim, haftaya böyle bir şey olmayacak, tekrardan kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…