Naz'ım kuzum nasılsın seni gördüğüme sevindim..bu arada yazılarını okudum müthiş bir paylaşım çok teşekkürler canım ya bunların bazılarını uyguluyordum zaten ama birçok da yeni şey öğrenmiş oldum...büyük risk başlamış izleyip geleyim ben :)
İyiyim Bestem sen nasılsın
Aa ne güzel başka şehremi gidiceksin annen mi gelicek ?
kızlar nasılsınız..nöbetteyim ben ve inanılmaz yogun ama yazayım dedim...özledim herkesi banada kzıgınsınız ihmalkarlık yapıyorum ama bugünlerde nedense keyifsiz ve monotonum...okuyorum hep fakat yazmadn cıkıveriyorum neden bilmem..
sevgiler..gelirim yine gelemezsem yarın gelirim tabükü..
gEçen hafta:74
Bu hafta:71,5
Yazılarımı okuyan olduysa teşekkür ederim
Kızlar yapıcağınız çok basit 2 dambıl almak ve benden yardım istemek yada internette araştırmak.Hemen size bir program ve hareketlerin nasıl yapıldığı hakkında videolar atarım.%20 yağ oranına düştüğünüzde vücudunuzun sımsıkı ve sexy görünmesini mi istersiniz yoksa % 20 yağ oranına düştüğünüz halde yumuşak duran bir vücut mu ?
kızlar nasılsınız..nöbetteyim ben ve inanılmaz yogun ama yazayım dedim...özledim herkesi banada kzıgınsınız ihmalkarlık yapıyorum ama bugünlerde nedense keyifsiz ve monotonum...okuyorum hep fakat yazmadn cıkıveriyorum neden bilmem..
sevgiler..gelirim yine gelemezsem yarın gelirim tabükü..
gEçen hafta:74
Bu hafta:71,5
Günaydın bayanlar nasılsınız
ben kilo vermiş olmanın mutluluğundayımmm
(79 - 78,3 - 0,7 - (% 0,89 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?