Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar uzun süredir kilo verimi duranlar için bildiğim bazı yapılması kolay öneriler yazıcam şimdi nedenleri ile birlikte

1 - İçtiğiniz suları mümkün olduğu kadar soğuk için.

Vücut soğuk suyu ısıtmak için ekstra enerji harcar.Her bardakta 25 kalori fazladan harcasa 8 bardak içseniz 200 kalori fazladan enerji yakarsınız.

2 - Sabahları hızlı sindirilen protein alın.

Malesef klasik türk kahvaltısında protein namına bir tek peynir oluyor ve peynirdeki protein kazein proteini yani 8-9 saatte yavaş yavaş sindirilen protein.Hızlı sindirilen protein aldığımızda sabah kaslar canlanıcaktır ve kalkar kalkmaz enerji harcamaya başlıcaklar
Sabah et balık tavuk yiyemezsiniz ama yumurta yiyebilirsiniz.Sabah 1-2 yumurta yiyebilirsiniz.Hatta benim yaptığım gibi 5 yumurta yiyebilirsiniz 1 i tam 4 ünün beyazı şeklinde.Sadece 150 kalori oluyor haşladığınızda ve 20 gr protein.(30 yaşın üstünde olanlarınız bir yumurta sarısından fazla tüketmesinler beyaz istenilen kadar)

3 - Sporunuzu zorlu hale getirin.

Zordan kastım hız değil güç.Nasıl olabilir derseniz bu şu şekilde bisiklet sürüyorsanız yokuş yukarı çıkın koşuyorsanız yokuş yukarı koşun.İp atlıyorsanız ipi elinizden atıp elinize 10 kiloluk bir şey alıp da zıplayın.Ağırlık egzersizleri yapıyorsanız ağırlığı arttırın.Şuan okuyanlarınızın çoğu ağırlık egzersizi denilince korktu hemen kas olucam diye.Çoğumuz yapmıyoruz bunu hemen kas yapıcaz zannedip.En çok güldüğüm şeylerden biri bu.Bizler kas geliştiremeyiz.Bu yazı bitince alta onu açıklıcam.

Kas gücü kullanılarak yapılan zorlu egzersizler büyüme hormonu salımınına sebep olur ve büyüme hormonu inanılmaz bir yağ yakıcıdır.

4 - Günlük 3 bardak süt ürünü tüketin

Kalsiyum metabolizma için çok önemli gün içinde eksik alındığında metabolizma hızla yavaşlıyor.

5 - Aç kalmayın

4 saatten daha uzun süre aç kalmayın.İş yerindeyseniz yemeğe vaktiniz yok ise çantanıza çikolata gofret tarzı bişi atın onu yiyin.İnanın 4 saatten uzun süre aç kalıcağınıza çikolata gibi glisemik indeksi çok yüksek bir şeyi yemeniz sizin için daha iyi.

6 - Karbonhidratları proteinlerle birlikte tüketin.

Karbonhidrat ve protein bir arada alındığında kan şekerini fazla etkilemez.

7 - Bütün vücudunuzu çalıştırın.

Çoğunuzun spordan kastı sadece yürümek bisiklete binmek.Hiçbirinizin göğüs - omuz - sırt - kol çalıştırdığını düşünmüyorum.Eskiden duyardım yürümek bütün vücudu çalıştırır bende inanırdım ne safmışım.

Vücudumuz yere 90 derece durduğunda sırt ve abdominals, sağa sola düşmediğimiz için oblik, kollarımız aşağıya düşmediği için omuz kaslarımız çalışıyormuş.Gerçekten insanları mal yerine koyuyorlar bu nasıl bir saçmalıktır.O zaman ben her gün ayakta durıyım 1 saat belimden yukarıdaki bütün kaslarım çalışsın mantığa bak.

Vücut her zaman işine yaramayan kasları eritir.

Göğüs kasınızı en fazla ayda 1 kez belki bir şey ittiriyorsunuzdur o zaman çalıştırmışsınızdır başka bir zaman çalıştırmamışsınızdır.

Omuz kasınızı en fazla haftada 1 kez elinizde poşetler var ken asansörün düğmesine yada kapının ziline basmak için kolunuzu yukarı kaldırdığınızda çalıştırıyorsunuzdur oda 3 saniye sadece.

Son düzenleme:
Kas yapımını sağlayan hormon testosteron hormonu yani erkeklik hormonudur.Bizler çok az üretiriz bu hormondan bizim hormonumuz östrojen dir ve östrojen kas yapımında hiç bir işe yaramaz.

Vücut geliştirme yarışmaları var erkek gibi kadınlar var erkeklerden kaslı diyeceksiniz.Oda şöyle oluyor o kadınların çenelerine bakın hepsinin çenesi geniştir erkek çenesi gibi.Yani o kadınlar öyle olabilmek için hormon takviyesi alıyorlardır ve aldıkları testosteron hormonu erkekleştiriyor onları.Ayrıca hormon alınsa bile yıllar süren bir şey o duruma gelmek.O kadar kolay olsa her gün gördüğünüz yüzlerce erkekten neden % 49 u şişman % 49 u çok zayıf % 2 si sadece fit bir vücuda sahip ?

Yazılarımı okuyan olduysa teşekkür ederim

Kızlar yapıcağınız çok basit 2 dambıl almak ve benden yardım istemek yada internette araştırmak.Hemen size bir program ve hareketlerin nasıl yapıldığı hakkında videolar atarım.%20 yağ oranına düştüğünüzde vücudunuzun sımsıkı ve sexy görünmesini mi istersiniz yoksa % 20 yağ oranına düştüğünüz halde yumuşak duran bir vücut mu ?

Naz'ım kuzum nasılsın seni gördüğüme sevindim..bu arada yazılarını okudum müthiş bir paylaşım çok teşekkürler canım ya bunların bazılarını uyguluyordum zaten ama birçok da yeni şey öğrenmiş oldum...büyük risk başlamış izleyip geleyim ben :)

İyiyim Bestem sen nasılsın

kızlar nasılsınız..nöbetteyim ben ve inanılmaz yogun ama yazayım dedim...özledim herkesi banada kzıgınsınız ihmalkarlık yapıyorum ama bugünlerde nedense keyifsiz ve monotonum...okuyorum hep fakat yazmadn cıkıveriyorum neden bilmem..
sevgiler..gelirim yine gelemezsem yarın gelirim tabükü..

Aa ne güzel başka şehremi gidiceksin annen mi gelicek ?

annem gelicek canım ya

biz de seni özledik tatlım, seni anlıyorum bu aralar ben de öyleyim aslında..umarım keyfin yerine gelir ilerleyen günlerde buraya da daha çok uğrarsın

Yarından sonra en az 8 mesaj yazmayanı atarım takımdan

İçimde çok fena mesaj yazasım var herhalde yarından sonra 3-4 gün günde 100 mesaj falan atıcam

Günaydın bayanlar nasılsınız
ben kilo vermiş olmanın mutluluğundayımmm

(79 - 78,3 - 0,7 - (% 0,89 )

ben sıkı olmak istiyorum ama evde yapacak hiç vaktim yok
gerçekten bahane değil
önceden her akşam yapardım ama şimdi anca yetebiliyorum
sanırım spor salonu hafta sonları gitmek benim için tek çözümmmmm

canım yogunluk hepimizde
ben de siz olmayınca diyetten kopuyorum
dün ve ondan önceki gün yediklerimi aklımd atutamadığımdan yazmadım bile
düşün durum o kadar vahimmm

kızlar günaydın...nazcım bu hafta beni sabit yazabilirmiyiz yarın yada öteki gün regl olcam psikiloji bozmak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…