ooh tatilinin keyfini çıkaar tatlııım:)
sabah:1 kupa cay 1 minik pogaca ev yapımı
öğlen 1 kase tarhana
ara:2 tane büskivi
aksam 1 dilim makarna (sonunda bitti fırında makarna.D
aksam 8 gibi 1 mini browni+3 bardak cay
yarım ayva +1 portakal 21.00da
2 litre su
bende yarın kapatıyorum..cuma ver elini istanbuuull..
günaydın herkese
sabah kahvaltımı yazıyorum herzmanaki gibi eti form 5 adet şekersiz çay su içmeye başladım bile
az kalorili günler diliyorum
selam kızlar
kahvaltıda poğaça yeşilçay
ara öğün kahve
ara öğün elma
akşam yemeği bir tabak kuru fasulye yogurt
kahvaltıyı geç yaptıgım için öğlen yemeği yok kızlarr:))
merhaba arkadaşlar. Annemin dedesinin vefatı yüzünden acil bir şekilde artvine gitmem gerekti 1 haftadır oradaydım dolayısıyla internete gitme şansım olmadı. Artık döndüm yazmaya devam etmemde sakınca var mı?
bugunku menumu yazayim sabah 2 yumurta beyazi bi kasik bal yarim dilim ekmek oglen 6 kasik fasulye aksam az once yedim 3 tane icli kofte
selam kızlar ben geldim nasılsınız nasıl geçti gününüz =) ben de yemeğimi yedim azönce şimdi de çocuklarıma ders hazırlayacağım
akşam yine fazla kaçmış gibi 1 tabak olsa iyiymiş sarma onun dışında çok iyi özellikle ara öğünler
Gunaydin canim. kahvaltiyi disarda yapiyosun sanirim.keske daha duzenli biseyler yiyebilsen.
canım biraz daha dikkat etsen nasıl olur erişte kalorilidir,akşamda pilav yemeseydin iyi olurdu diye düşünüyorum..bugünkü menum :
Sabah : Aç karna 1 bardak su, 1 patatesli poğaça ve 1 cevizli lokum, 2 zeytin ve 1 kupa ballı kuşburnulu ıhlamur
ara : 1 kupa yeşil çay
öğlen : 1 tabak erişte yanına 1 parça peynir ardından 3-4 çatal kabak tatlısı
ara : Yarım muz 1 mandalina
akşam : 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak etli nohut, yanına 1 kepçe bulgur pilavı ve 3 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa ıhlamur içmeyi düşünüyorum
adım burcu canım uludağ ünversitesi maliye bölümü mezunuyum geçen sene dershaneye giderek hazırlandım bu senede kendim tekrar hazırlanıyorum oyüzden hergün kütüphaneye gidiyorum kilo almayayım diyede öğlen yemeği yerine ara öğünler yapıyorum akşamlarıda az yiyorum sgk uzman yardımcılığı veya müfettişlik istiyorum inşallah olur kuzum ya dua et ne olurr rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın
int. Kopup duruyo bugün
Hemen menümü yazayım,sonra yorumlar
Sabah;
melemen
1dilim peynir
2dilim kızarmış ekmek
1 elma
öğle:
Yarım dilim tramisu
1çatal kek
yarım poaça
5sarma
4mercimek köftesi
1içli köfte
fındık leblebi
kuruüzüm
portakal
ayran
akşam:
2tane muz
1bardak tarçınlı süt
çoook acıktım ama çoooook:18::18::18::18:
Inşallah yatmadan bi şey atmam ağzıma
Spor:yaklaşık 2saat canım çıkana kadar spor salonunda önce yürüyüş sonra 1saat step yaptım
sabah:1 kupa cay 1 minik pogaca ev yapımı
öğlen 1 kase tarhana
ara:2 tane büskivi
aksam 1 dilim makarna (sonunda bitti fırında makarna.D
aksam 8 gibi 1 mini browni+3 bardak cay
yarım ayva +1 portakal 21.00da
2 litre su
günaydın herkese
sabah kahvaltımı yazıyorum herzmanaki gibi eti form 5 adet şekersiz çay su içmeye başladım bile
az kalorili günler diliyorum
günaydın rakibim
Nasılsın bugün
off off kilo alıyorum kızlarr.. polikistik over şeyi yüzünden hala adet olamadım şiştikçe şiştim ama bugün tartılmıcam yarın sabah bakcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?