canım kaptan olacakta yardımcı olacakta sıkı biri olsun ceza versin çok yiyon desin ne bilim kurtulalım şu kilolardan öyle biri olsun işte:))çok sey mi istiyorum ne:)))
Bende aynı dertten muxzdaribim ya sorma canım abartıyor um üzgünüm pismanım
ben kendi adima net olarak soyliyeyim yilbasina kadar kacamagim olmayacak.hadi bana katilin kizlar.
Canim ceza vermek icin kaptan olmaya gerek yok. birimizde gorev alabiliriz.mesela sen menulere ve sporlara bakarsin eksik olanlara ceza verirsin kimse yapmam demez. ama herseyi kaptandan beklememek lazim.biri spora bakar biri menulere biri verilen kilora bu is el birligiyle yuruyup gider.mesela her cuma verilen yada verilemeyen kilolari nedenlerini ben sorgulayabilirim.
bugün kendime hakim olamıyorummm şimdide bisküviyle kola içtimm(off ya noldu bana
kahvaltı
12.00 da ciğer kavurması yeşilçay ve bir dlim ekmek (kahvaltı için biraz ağır ama babam istemiş annemden bizde yedik napalım
saat 2gibi temizliğe bir başladık akşam 16.30a kadar canım çıktı halı çırpmaktan cam silmekten
bu arada araöğünler yaptım 1havuç yedim
daha sonra 1armut yedim
akşamda çok açıktım kötü bi son oldu temizlik çok açıktırdı benii
3kaşık pilav patates kızartması kızarmış but yedim pişmanmıyım evet pişmanım şuan keşke daha az yeseydimmmm((
Canim ceza vermek icin kaptan olmaya gerek yok. birimizde gorev alabiliriz.mesela sen menulere ve sporlara bakarsin eksik olanlara ceza verirsin kimse yapmam demez. ama herseyi kaptandan beklememek lazim.biri spora bakar biri menulere biri verilen kilora bu is el birligiyle yuruyup gider.mesela her cuma verilen yada verilemeyen kilolari nedenlerini ben sorgulayabilirim.
hadi ozaman madem kola bisküvü yenildi bi 20 mekik çekilsin Rakibeem
canım çoook da abartmamışsın hem okadarda temizlik yapmışsın kötü hissetme bence o kadar kendini canım
Rakibem bu arada tanışalım benSUDE
Bende aynı dertten muxzdaribim ya sorma canım abartıyor um üzgünüm pismanım
ben kendi adima net olarak soyliyeyim yilbasina kadar kacamagim olmayacak.hadi bana katilin kizlar.
bugün kendime hakim olamıyorummm şimdide bisküviyle kola içtimm(off ya noldu bana
MENÜM:
SABAH:
3dilim ekmekle çooook güzel bi haftasonu kahvaltısı:)))
Kahvaltıyı 12 gibi yapınca araya gerek olmuyo:)
AKŞAM:
ton balıklı salata
kuruüzüm leblebi(kansızlık varda birazcık
Bugün Halk oyunlarına gidemedim spor yoooK
kahvaltı
12.00 da ciğer kavurması yeşilçay ve bir dlim ekmek (kahvaltı için biraz ağır ama babam istemiş annemden bizde yedik napalım
saat 2gibi temizliğe bir başladık akşam 16.30a kadar canım çıktı halı çırpmaktan cam silmekten
bu arada araöğünler yaptım 1havuç yedim
daha sonra 1armut yedim
akşamda çok açıktım kötü bi son oldu temizlik çok açıktırdı benii
3kaşık pilav patates kızartması kızarmış but yedim pişmanmıyım evet pişmanım şuan keşke daha az yeseydimmmm((
Bugun ku menum sabah 2 yumurta beyazi bal hashas ogle canim istemedi aksam yarim tabak firinda patates et yogurt 2 dilim ekmek
cuma ve cumartesi menulerimi paylaşmak istiyorum
Cuma
sabah : 1 patatesli poğaça 1 peynirli lokum
öğlen : 1 dankek 8 kek ve 1 kupa çay
ara : 1 muz
akşam : dürüm menu :18:
Cumartesi
sabah : 2 dilim kızarmış ayçekirdekli ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanında az peynir ve az eski kaşar, kırma zeytin ve çay
öğlen : 1 tabak kuskus ve 1 parça peynir
akşam : az taze fasülye ve yeşil salata arkasından 2şer kaşık nohut pilav
ara : 1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay ve biraz patlamış mısır
canım kendine hakim olmalısın bunca zamandır uğraşıyorsun kilo vermek için bir bisküvi ve kola için değer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?