Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım kaptan olacakta yardımcı olacakta sıkı biri olsun ceza versin çok yiyon desin ne bilim kurtulalım şu kilolardan öyle biri olsun işte:))çok sey mi istiyorum ne:)))

Canim ceza vermek icin kaptan olmaya gerek yok. birimizde gorev alabiliriz.mesela sen menulere ve sporlara bakarsin eksik olanlara ceza verirsin kimse yapmam demez. ama herseyi kaptandan beklememek lazim.biri spora bakar biri menulere biri verilen kilora bu is el birligiyle yuruyup gider.mesela her cuma verilen yada verilemeyen kilolari nedenlerini ben sorgulayabilirim.

haydii kızlar hrikasınız benim netim de sürekli kopup duruyor AMA elimden geldiğince size destek olurum seve seve verelim şu kiloları,bi rahatlayalım hafifleyelim şöyle

canım çoook da abartmamışsın hem okadarda temizlik yapmışsın kötü hissetme bence o kadar kendini canım
Rakibem bu arada tanışalım benSUDE

bak çok güzel bi fikir bu ben sporlara bakabilirim ben grupta yeniyim ya ondan pek şunu yapayım bunu yapayım demek istemedim siz daha tecrübelisiniz ondan:)))o zaman herkes hergün yaptıgı sporları ne kadar süre yaptıgını yazsın yapmayana ceza verelim olmaz mı haftaya su eksilerden kurtulalımm:))

cuma ve cumartesi menulerimi paylaşmak istiyorum

Cuma
sabah : 1 patatesli poğaça 1 peynirli lokum
öğlen : 1 dankek 8 kek ve 1 kupa çay
ara : 1 muz
akşam : dürüm menu :18:

Cumartesi
sabah : 2 dilim kızarmış ayçekirdekli ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanında az peynir ve az eski kaşar, kırma zeytin ve çay
öğlen : 1 tabak kuskus ve 1 parça peynir
akşam : az taze fasülye ve yeşil salata arkasından 2şer kaşık nohut pilav
ara : 1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay ve biraz patlamış mısır

ben kendi adima net olarak soyliyeyim yilbasina kadar kacamagim olmayacak.hadi bana katilin kizlar.

çok güzel bir karar almışsın canım ya özellikle benim de sana katılmam gerekiyor çünkü bu ara kaçamak yapmaya çok meyilliyim en azından yılbaşına kadar bunu başarabilsem süper olacak, istiyorum istiyorum bunu

halk oyunlarına gidebilsen daha iyi olurmuş Sudecim hatta keşke ben de gidebilsem insan hem mutlu oluyor hem de müthiş enerji yakıyorsun dimi

ah Burcucum evet keşke daha az yeseymişsin insan yedikten sonra pişman oluyor, porsiyonları küçültmek önemli senin için tabi but pilav patates ye ama daha az, o zaman cok daha mutlu olurdun

Bugun ku menum sabah 2 yumurta beyazi bal hashas ogle canim istemedi aksam yarim tabak firinda patates et yogurt 2 dilim ekmek

öğleni atlamasaydın keşke canım çünkü akşama biraz fazla yüklenmişsin böyle olunca hem patates hem de ekmek

selam kızlarr:)
sabah 8de shred level 1i yaptım çok zorlamadı ama terledim yine yarım sa sürdü
gece geç yattığım için uykusuzluğa dayanamayıp spordan sonrada 11.30a kadar uyumuşum
KAHVALTI
12.00 yarım bazlama yeşilçay peynir domates salatalık
şimdi bi ara öğün yapıcam meyve yiyecemm:))

canım sendeki menü az gibi gözüküyo ama genelde fazla kalorili şeyleri yiyomuşsun gibi bilemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…