canımm kahvaltı biraz fazla kaçmış gibi krep ve 1 dilim ekmek olsa daha iyi olurdu 2 fazla oluyor
görüşürüz canım benim iyi çalışmalar
kızlarrr bügün sabah spor yaptım bide şimdi yapıcam
bu arada akşam yemeğinde kendime ödül vermek istiyorum çünküüüüü gelmeyen kot pantolonumu bugün giydiimmmmm:)))pantolonun önünü kapatamıyodum yatarak kapatmaya çalışıyodum kapatıncada yanlarım acayip fışkırıyodu(ama bugün çok rahat düğmesini kapattım ve yanlarım çıkmadıı basenlerimden azcık oturdu ama olsun onlarda gidecekkk:))kilo mu verdim yoksa sıkılaştım mı bilmiyorum ama çokk mutlu oldum:))
bu hafta hedefim 76.9 duyrulur kızlarrr
altta kalanın canı çıksın
arttırın bakalım sizzz
Burcu ve Sude burdaymış nasılsınız kızlar
waaw bu süper olmuş canım tebrik ediyorum seni inşallah devamı da gelecek :)
dünkü menüm yazmayı unutmuşum
sabah:mamamı yedim
ara:3 ceviz.1 bardak form çay
öğle:mamamı yedim
ara:1 mandalina,1 bardak form çay
akşam:1 kase çorba, 1 tabak kapuska 1 kase yogurt
akşama kadar 2 litre su,akşam 1 litre bitki çayı
40 dak. yürüyüş, 10 dak.slim and 6 pack
şişşt duymamış olayım sarkar bak her yerin cıvık cıvık olursun
hem kastan gider kilodan gitmez spor yapmazsan
kaçta evde oluyorsun sen?
neden vakit bulamıyorsun anlat bana çaresine bakalım
bu arada akşam yemeğinde kendime ödül vermek istiyorum çünküüüüü gelmeyen kot pantolonumu bugün giydiimmmmm:)))pantolonun önünü kapatamıyodum yatarak kapatmaya çalışıyodum kapatıncada yanlarım acayip fışkırıyodu(ama bugün çok rahat düğmesini kapattım ve yanlarım çıkmadıı basenlerimden azcık oturdu ama olsun onlarda gidecekkk:))kilo mu verdim yoksa sıkılaştım mı bilmiyorum ama çokk mutlu oldum:))
hadi ya çok sevindim umarım vermişimdir bu hafta artık 61 olmak istiyorum ya hatta 31 aralıkta 60 olmak istiyorum inşallah
KIZLARRR NASILSINIZ:))
KAHVALTIM
1 tane krep
2dilim kızarmış ekmek üzerinde azcık kaşar ve beyaz beynir vardı
domates salatalık vee yeşilçay (olmazsa olmaz oldu artık))
ve şimdi kütüphaneye gidiyorumm akşam görüşürüüzzz:))
MErhaba 8. takım .. merhaba kadiscim ..senin mesajını görünce o kadar sevindimkinasılsınız ..umuyorum herşey güzeldir. eski arkadaşlardan haberdar olduklarıız var mı
ben iyiyim canımcım çok mutluyummm:)))en son orta okulda 57kiloydum:))ben 60lardan düşemem diyodum ama bugün inancım geri geldi vercem bu kilolarıı:))
bu hafta hedefim 76.9 duyrulur kızlarrr
altta kalanın canı çıksın
arttırın bakalım sizzz
güzel bir menü canım olacak böyle kaçamaklar hiç yemeyecegiz diye bişey yok .ya canım mercimek köftesi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?