Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlarrr bügün sabah spor yaptım bide şimdi yapıcam
bu arada akşam yemeğinde kendime ödül vermek istiyorum çünküüüüü gelmeyen kot pantolonumu bugün giydiimmmmm:)))pantolonun önünü kapatamıyodum yatarak kapatmaya çalışıyodum kapatıncada yanlarım acayip fışkırıyodu(ama bugün çok rahat düğmesini kapattım ve yanlarım çıkmadıı basenlerimden azcık oturdu ama olsun onlarda gidecekkk:))kilo mu verdim yoksa sıkılaştım mı bilmiyorum ama çokk mutlu oldum:))

waaw bu süper olmuş canım tebrik ediyorum seni inşallah devamı da gelecek :)

süper bir menu olmuş canım afiyet olsun

şişşt duymamış olayım sarkar bak her yerin cıvık cıvık olursun
hem kastan gider kilodan gitmez spor yapmazsan
kaçta evde oluyorsun sen?
neden vakit bulamıyorsun anlat bana çaresine bakalım

sarkmaz ya benım vucudum cok sıkı gören 55 kg felan gösterıyorsun dıyor
işten eve gıdınce cocuk yemek derken vakıt bulamıyorum sonrada sızıp kalıyorum oyuzden spor yapamıyorum

Cok guzel canim tebrik ederim

MErhaba 8. takım .. merhaba kadiscim ..senin mesajını görünce o kadar sevindimki nasılsınız ..umuyorum herşey güzeldir. eski arkadaşlardan haberdar olduklarıız var mı

valla süper bir motivasyon kaynagı olmus bu durum

slm kızlar..misafirim gelcek kalamıcam fazla menümü yazayım
sabah birsey yiyemedim hastaneeydim cok yogundu birde yeni baslayan arkadas vardı onlara birseyler anlatarak vakit gecti öglen yemegiyle güna basladım..
öğlen:1 kase mercimek corba+1 tane köfte patates püresi 2 kasık kadar
ara:1 elma
aksam:yarım kase yogurt corbası+5 yaprak sarma+5 lahana sarma(17 gibi)
ara:yarım elma yarım portakal(19da)
2 kupa ıhlamur içtim suan
2 litre su

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 2 cevili lokum ve az peynir
ara : 1 parça börek, 4-5 sarma ve 1 dilim bisküvili pasta (anasınıfından getirdiler tadlarına bakıcak kadar yedim)
öğlen : 7-8 sarma ve 1 kaşık yoğurt bol pul biber ile
ara : yarım muz ve bir mandalina
akşam : biber ve soğandan salata, 1 tabak tavuklu sebze yemeği ve 1 dilim tam buğday ekmeği
ara : 1 kupa yeşil çay

bol su içiyorum ve fazlasıyla yorucu bir gündü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…