Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hos geldin canim.kilo verip ogrenciligin tadini cikar tatlim. menun pek formlu olmus ama ogrenci hali birde yurt olunca ne yiyeceksin degil mi?

Aynen öyle :) yiyecek bir şey bulamıyorum buralarda. Önerilerinizi de bekliyorum dışarıda yiyebilecegim az kalorili yiyecekler hakkında

hoşgeldin canım evet birinci olduk devamı gelir umarım hep birlikte

daha öncede kilo vermişsin yaparsın sen

canım mantıklı geldi deneyecegim şaşırtmayı vede bitki çayını gün içinde içip akşama koymayacagım bide böyle deneyecegim
yazdıkların için çok teşekkür ederim canım biligilendim gerçekten yapacagım

Gel hayatim sanada yerimiz var.sende pisman olmazsin.tasinma telasinda kolayliklar dilerim.kendini tanitir misin?ben kadriye takim kaptaniyim.senden paylasim ve en gec cuma sabahi kilo bildirmeni rica edecegim.

aramıza hoşgeldin ben Beste, kesinlikle yalnız cok zor oluyor kilo vermek inşallah hep birlikte hedefimize ulaşırız...taşınmak zordur Allah kolaylık versin

aramıza hoşgeldin ben Beste, inşallah istediğin kiloya burada ulaşırsın :) derslerinde başarılar diliyorum..

Aysecim aramiza hos geldin.bizimle hedefine ulasman temennisiyle.

Hosgeldin:) evet yalnız olmuyor haklisin bende yeni katıldım hep beraber başaracaz bu işi:) unutmayacağın 2 püf nokta olsun bol su+ bitki çayları ; gercekten çok faydası oluyor bu ikisinin :)

günaydın
sabah 7 de demir hapımı içtim(kansızlık sorunum var)
10 dk kadar ufak egzersizler yaptım

limonlu,sirkeli,ballı ılık bir bardak suyumu içtim

kahvaltıda(saat 8de);yağsız beyaz peynir,papatyalı rezeneli bitki çayı,3 zeytin,yarım dilim tam buğday ekmek,domates ve bir yemek kaşığı kadar kavurma (sofradaysa canım çekiyor,dolaptan alıp asla yemem)

10:15 de ara öğün yaptım: 1 mandalina,yarım çay bardağı yağsız süt (iyi bir diyetisyenim bir kaç yıl önce meyvelerin yanında mutlaka yarım çay bardağı süt ya da 2 yemek kaşığı kadar yoğurt yememi söylemişti, çok önemliymiş sizlere de alışkanlık yapmasını diliyorum)

geçen seneden kalma dr.gürkan kubilay'ın bana özel verdiği diyet listelerim de var.
ben organik'çi olarak organik gıdaları tercih ediyorum,sütüm yumurtam yoğurdum mutlaka hem yağsız hem organik.kilo verirken gereksiz ilaçların zararlıların da vücudum dan arınmasını sağlıyorum böylelikle.

şimdilik bu kadar
iyi pazarlar

Hosgeldin:) evet yalnız olmuyor haklisin bende yeni katıldım hep beraber başaracaz bu işi:) unutmayacağın 2 püf nokta olsun bol su+ bitki çayları ; gercekten çok faydası oluyor bu ikisinin :)

Bende bitki cayi icemiyorum yani boyle bir aliskanligim yok malesef

Bende bitki cayi icemiyorum yani boyle bir aliskanligim yok malesef

Ya ama gercekten faydası oluyor bende içemiyordum diyetisyene gittim bir donem onun önerisiyle kendimi zorlaya zorlaya icmeye başladım simdi alıştım ona çok zevk almasam da içerken eski gibi degil hiç degilse ice biliyorum. :) bence denemelisin.

merhaba ben arzu 43 yasındayım 77 kilo 1 70 boyunda 3 çocuk annesi vede ev hanımıyım ben 7 kilo vermek istiyorum bu zamana kadar kilo vermekte pek zorlanmıyordum artık yasımın ilerlediğinden mi yoksa motivasyonsuzlukmu bilemedim pek hareketliyimdir evde ama egzersiz spor yapamıyorum dizim de problemden dolayı çok fazla tempolu yürüyemiyorum belimde fıtık var yer hareketleri yapamıyorumheee birde bitki çayları içemiyorum (pek sorunluyum dimi)neyse elimden geldiği kadar yapmaya çalışacağım siizlerin desteği ile ayyy çok konuştum yine pazartesi listemle birlikte burdayım..... görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…