kadriyecim paylasım alanına baktım da nice15 in yazı yazması gerekiyor sanırım oraya..sen daha iyi biliyosun ya bunları.
Hos geldin canim.kilo verip ogrenciligin tadini cikar tatlim. menun pek formlu olmus ama ogrenci hali birde yurt olunca ne yiyeceksin degil mi?
Merhaba,öncelikle davetiniz için teşekkür ederim ve 1.olmuşsunuz kutlarım :) ben Ayşe, 42 yaşındayım , 2 oğlum var,aöf sosyoloji 2.sınıf öğrencisiyim .103 kiloyum geçen sene 6 ayda 16 kilo vermiştim insülin direncim olmasına rağmen ,fakat sporu ve diyeti bırakınca malesef 13 kiloyu geri aldım,sonrada saldım gitti :) kilolarımdan kurtulmaya tekrar karar verdim inşallah hep birlikte bu sefer istediğimiz sonuçlara kalıcı olarak ulaşırız.aranızda olmaktan mutluyum :) paylaşımda bulunmaya gayret ederim, bu hafta sonu sınavlarım var o yüzden pek paylaşımda bulunamayabilirm ama mutlaka her gün takip ederim.kendinize ciciş bakın
canım 1litre bitki çayı çok değil mi yav:))ben günde 2 bardak yeşilçay kesin içiyorum bazende bir bardak babamın içtiği bitki çaylarından içiyorum o kadar yani bana biraz çok gibi geldi çünkü senn aşırı bi kilonda yok bence
aslın da ben 75 kiloydum şuan 67kiloyum 8 kilo verdim verene kadar da bayagı bişeyler öğrendim mesela erkek arkadaşımın spor hocası demişti ki bana vücudunu şaşırt o nasıl olacak hocam dedim
mesela dedi bugun kahvaltını yaptın vücud o kadar akıllı ki dedi yarında ona göre ayarlıcaktır kendini ve ona göre çalışacaktır metebolizman ama sen 2gün aynı kahvaltı yapıp 3.gün değiştirince vucud bi şaşıracak ve daha fazla enerji harcamaya başlıcak dedi sonra kendini o duruma alıştırıcak bi gün çok yedin ertesi gün mümkün oldugunca azalt çünkü vücudun o günde çok yiyeceğini düşünüp hızlı çalışır ama sen az yediğin için kendini dengelemiş olursun demişti
hatta bide söyle dedi 2 3gün saat 5te yemek ye 4.gün karnın o saatte açıkacak vücud senden yemek beklicek ve daha hızlı çalışıcak sen yemek saatini yada yediğin yemek miktarını azaltınca kilo vereceksin demişti ve sevgilim bu yöntemle 14 kilo verdi tabi sporunuda yaptı
aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar. alırsanız yanınıza pişman olmazsınız. valla azimliyim karar verdim. yalnız olmuyor. taşına taşına hiç bişeyde düzen kalmadı ama önce kendimden başlayarak düzen oturtma yolunda adım atcam inşaallah. perdelerime her eve uymak için kesile kesile bi lokma kaldı ama ben tam tersi
canım bugün yeni giriyorum nete nereye yazı yazmam gerekiyor ben bilmiyorumda
aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar. alırsanız yanınıza pişman olmazsınız. valla azimliyim karar verdim. yalnız olmuyor. taşına taşına hiç bişeyde düzen kalmadı ama önce kendimden başlayarak düzen oturtma yolunda adım atcam inşaallah. perdelerime her eve uymak için kesile kesile bi lokma kaldı ama ben tam tersi
Merhaba,öncelikle davetiniz için teşekkür ederim ve 1.olmuşsunuz kutlarım :) ben Ayşe, 42 yaşındayım , 2 oğlum var,aöf sosyoloji 2.sınıf öğrencisiyim .103 kiloyum geçen sene 6 ayda 16 kilo vermiştim insülin direncim olmasına rağmen ,fakat sporu ve diyeti bırakınca malesef 13 kiloyu geri aldım,sonrada saldım gitti :) kilolarımdan kurtulmaya tekrar karar verdim inşallah hep birlikte bu sefer istediğimiz sonuçlara kalıcı olarak ulaşırız.aranızda olmaktan mutluyum :) paylaşımda bulunmaya gayret ederim, bu hafta sonu sınavlarım var o yüzden pek paylaşımda bulunamayabilirm ama mutlaka her gün takip ederim.kendinize ciciş bakın
hoşgeldin canım evet birinci oldukdevamı gelir umarım hep birlikte
daha öncede kilo vermişsin yaparsın sen
hoşbuldum,teşekkür ederim :)aramıza hoşgeldin ben Beste, inşallah istediğin kiloya burada ulaşırsın :) derslerinde başarılar diliyorum..
Aysecim aramiza hos geldin.bizimle hedefine ulasman temennisiyle.
Hosgeldin:) evet yalnız olmuyor haklisin bende yeni katıldım hep beraber başaracaz bu işi:) unutmayacağın 2 püf nokta olsun bol su+ bitki çayları ; gercekten çok faydası oluyor bu ikisinin :)
Bende bitki cayi icemiyorum yani boyle bir aliskanligim yok malesef
Aramiza hosgeldin adim kadriye.menulerini sporunu sen belirliyosun.her gun menu ve sporunu bizimle paylasiyosun.bizim menulere yazdiklarimiza yorum yapiyosun.her cuma sabahi kilonu bize bildiriyosun. pek basit yani.kabul ediyosan kendini tanitabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?