Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gel hayatim sanada yerimiz var.sende pisman olmazsin.tasinma telasinda kolayliklar dilerim.kendini tanitir misin?ben kadriye takim kaptaniyim.senden paylasim ve en gec cuma sabahi kilo bildirmeni rica edecegim.

beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim bildirim yapmak beni frenliyor. daha önce karatyadaydım iyi oluyor. ama yarış işi daha bi hoş. cumaları takımın en büyük destegi olmak istiyorum azimliyim ama.. inşaallah pişman olmazsanız. her zaman kilo verebiliyorum Allahın izniyle. sadece düzensiz ve belirsizlikler beni tatlıya düşürüyor işte bende bol su akşam yemegi kesmek 6da ve tatlı ile hamurdan uzak durmakla kısa zamanda kalıcı kilo veriyorum. merhaba fit hayat

aramıza hoşgeldin ben Beste, kesinlikle yalnız cok zor oluyor kilo vermek inşallah hep birlikte hedefimize ulaşırız...taşınmak zordur Allah kolaylık versin

sağolasın bestecim. ben tasındımda alışana kadar buralara kilolarda bana taşındı valla. otur evde belirsiz bi yer tanımam etmem anca tek lüksün yemek yemek. bütün yaz kavrulup, dondurma ve pastayla mutlu oldum (mu) maalesef olsun gerçekten birlikte çok güzel oluyor bu iş. paylaşım hele frenliyor beni. ay bunu yazamam diyorum utanıyorum yemiyorum valla

Hosgeldin:) evet yalnız olmuyor haklisin bende yeni katıldım hep beraber başaracaz bu işi:) unutmayacağın 2 püf nokta olsun bol su+ bitki çayları ; gercekten çok faydası oluyor bu ikisinin :)

merhaba doge bende senin gibi yeni katıldım ama sağolsun arkadaşlar çok sıcak karşıladı sevdim ben grubu. teskkürler kadis ve beste bende öyle düşünüyorum özellikle su ve yeşilçay.. hep beraber başarcaz inşaallah. hepimiz birimiz birimiz hepimiz için yaşasın 8.takım.

sabah: orta boy patatesli bir yumurta
parmağımın ucu kadar simit
peynir
adaçayı
akşam: 5 köfte
salata
ayran
yarım lavaş
bir çatal bulgur pilavı

bazı kaçamkçıklar pazar kahvaltısı nefis körlemesi için haftaya spora başlıcam inşaallah. ilk kilomu verdikten sonra.

günaydınlar
sabahımı özetliyim :)

7 gibi demir hapımı içtim (inşallah kilo aldırmaz)

sabah sporumu ve yoga mı yaptım :) (sabah namazı )

8 de limonlu,elma sirkeli,ballı ılık suyumu içtim

kahvaltı da;küçük miktar yağsız beyaz peynir,3 adet zeytin,domates,1 adet haşlanmış yumurta ve papatyalı rezeneli bitki çayı.

15 gün içinde acil kilo vermem lazım,müstakbel gelinimin ailesiyle tanışmaya gideceğiz nasipse ,e azcık giydiklerim yakışsın di mi :)

ara öğüne kadar ders çalışıyım bari

günaydınlar arkadaşlar

hafata sonu çok kaçamagım oldu malesef çoooook üzgünüm

neyse bugün toparlamaya başlıyorum

akşama misafirim var koşturmacam olacak bide az yersem süper olacak

sizler naptınız nasıl geçti haftasonunuz???

Günaydın arkadaslar bu sabah tartıldım kilomu bildiriyorum. 77.7
Sabah aç karnına 1 bardak kefir
1 dilim kepek ekmeğî 1 ince dilim taze kasar
Ara:2 tam ceviz
Öğle : 1tabak tavuk sote
1 kase yoğurt

Herkese kocamaaan bi günaydın canlaaar
Nasılsınız?
acaba napsak napsak da az yemeyi başarabilsek bugüüüün

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız HOŞGELDİNİİİİZhepbirlikte birbirimize destek olarak çoooook güzel sonuçlar alacağız inşallah Buarada ben Sude :)

Bi pazar kahvaltısına göre çok çok sağlıklı olmuş canııım:)Buarada yoğanı yesinler tatlım rabbim kabul eylesiiin,birlikte çok güzel kilolar vericez inşalaahhh:)

Harikasın tatlııım Sporla çok daha güzel sıkılaşarak çok daha sağlıklı kilolar vereceksin inşallah tatlıım :)

Canım ya bende tutamıyorum çenemi özellikle kahvaltıda Kahvaltıda tüm gün yiyeceklerimi yiyiyorum sonrasıda ekstra oluyo ((

selam sude cim ben arzu yeni katıldım bu gün itibarıyla rejimdeyim inşallah hepberaber dilediğimiz kilolara geliriz ....

Meraba arzucuuuum ben ilk kez takımım sayesinde düzenli olarak spora ve kilo vermeye başladım inşallah hep birlikte dilediğimiz kilolarda olucaz tatlım

Meraba arzucuuuum ben ilk kez takımım sayesinde düzenli olarak spora ve kilo vermeye başladım inşallah hep birlikte dilediğimiz kilolarda olucaz tatlım

yalnız ben spor yapamıyorum belimden vede dizimden sorunlarım var hatta önümüzdeki hafta dizimden ameliyat olacağım o yüzden ben sadece diyetle biraz kilo vermem gerekiyor sporsuzda sıkılık olmuyor napcezzzz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…