Gel hayatim sanada yerimiz var.sende pisman olmazsin.tasinma telasinda kolayliklar dilerim.kendini tanitir misin?ben kadriye takim kaptaniyim.senden paylasim ve en gec cuma sabahi kilo bildirmeni rica edecegim.
aramıza hoşgeldin ben Beste, kesinlikle yalnız cok zor oluyor kilo vermek inşallah hep birlikte hedefimize ulaşırız...taşınmak zordur Allah kolaylık versin
Hosgeldin:) evet yalnız olmuyor haklisin bende yeni katıldım hep beraber başaracaz bu işi:) unutmayacağın 2 püf nokta olsun bol su+ bitki çayları ; gercekten çok faydası oluyor bu ikisinin :)
canim diyet gruplari basliginda paylasım alani diye bir baslik var oraya
Günaydın arkadaslar bu sabah tartıldım kilomu bildiriyorum. 77.7
Sabah aç karnına 1 bardak kefir
1 dilim kepek ekmeğî 1 ince dilim taze kasar
Ara:2 tam ceviz
Öğle : 1tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
günaydınlar
sabahımı özetliyim :)
7 gibi demir hapımı içtim (inşallah kilo aldırmaz)
sabah sporumu ve yoga mı yaptım :) (sabah namazı )
8 de limonlu,elma sirkeli,ballı ılık suyumu içtim
kahvaltı da;küçük miktar yağsız beyaz peynir,3 adet zeytin,domates,1 adet haşlanmış yumurta ve papatyalı rezeneli bitki çayı.
15 gün içinde acil kilo vermem lazım,müstakbel gelinimin ailesiyle tanışmaya gideceğiz nasipse ,e azcık giydiklerim yakışsın di mi :)
ara öğüne kadar ders çalışıyım bari
sabah: orta boy patatesli bir yumurta
parmağımın ucu kadar simit
peynir
adaçayı
akşam: 5 köfte
salata
ayran
yarım lavaş
bir çatal bulgur pilavı
bazı kaçamkçıklar pazar kahvaltısı nefis körlemesi içinhaftaya spora başlıcam inşaallah. ilk kilomu verdikten sonra.
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız HOŞGELDİNİİİİZhepbirlikte birbirimize destek olarak çoooook güzel sonuçlar alacağız inşallah Buarada ben Sude :)
günaydınlar arkadaşlar
hafata sonu çok kaçamagım oldu malesefçoooook üzgünüm
neyse bugün toparlamaya başlıyorum
akşama misafirim var koşturmacam olacak bide az yersem süper olacak
sizler naptınız nasıl geçti haftasonunuz???
tatlım çok çok az yemişsin gibi geldi bana:44:
selam sude cim ben arzu yeni katıldım bu gün itibarıyla rejimdeyiminşallah hepberaber dilediğimiz kilolara geliriz ....
azmıvalla bir başladımmı gerisi geliyor sofraya onları çıkardım sadece yoksa aman aman.....
Meraba arzucuuuum ben ilk kez takımım sayesinde düzenli olarak spora ve kilo vermeye başladım inşallah hep birlikte dilediğimiz kilolarda olucaz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?