Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aramızda olduğun için biz teşekkür ederiz canım

tüm noksanlıkları biz beraber aşarız canımm

günaydın rakibem

nefret ediyorum hafta sonlarından gerçi fazla birşey yemedim ama iş yapmaktan su içmeyi unutuyorum

hafta içi topla hafta sonu dağıt böyle giderse biz hep bir hafta vericez bir hafta alıcaz kiloları

...

verdiğin bu güzel tüyolar için teşekkürler Ayşecim, yediklerin de hafif görünüyor..

spora biranonce başlaman iyi olur canım, yediklerin fena görünmüyor afiyet olsun yalnız öğleni atladın mı?

afiyet olsun canım menunun tamamını göremiyorum ama bu haliyle güzel :) demek aileler tanışacak hayırlısı olsun haklarında :)

sorma Özlemcim benim de oldu biraz kaçamaklar ama bugün toparlayacağız inşallah, kolay gelsin sana az yersin inşallah :)

Günaydın arkadaslar bu sabah tartıldım kilomu bildiriyorum. 77.7
Sabah aç karnına 1 bardak kefir
1 dilim kepek ekmeğî 1 ince dilim taze kasar
Ara:2 tam ceviz
Öğle : 1tabak tavuk sote
1 kase yoğurt

menun bu haliyle gayet güzel canım

afiyet olsun canım menunun tamamını göremiyorum ama bu haliyle güzel :) demek aileler tanışacak hayırlısı olsun haklarında :)

teşekkür ederim :)

10 gibi ara öğünde 3 tane kuru kayısı
13 de öğle yemeğim de;kıymalı kapuska yemeği,yoğurt yedim

birazdan ikindi ara öğünüm de 1 elma ile birlikte 2 kaşık yoğurt yemeği düşünüyorum
akşam kapuska ve salata yerim
yatmadan önceki son ara öğün de bir bardak yağsız süt içerim.

bugünü böyle tamamlamayı düşünüyorum :)

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm, yanında kırma zeytin, eski kaşar ve çay
ara : 1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay
öğlen : taze soğanlı omlet, biraz eski kaşar salça ve 1 dilim köy ekmeği
ara : 1 mandalina
akşam : 3 parça kızarmış balık yanına konserve domates biber
ara : 1 kase aşure

şimdilik bu şekilde kızlar

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız HOŞGELDİNİİİİZhepbirlikte birbirimize destek olarak çoooook güzel sonuçlar alacağız inşallah Buarada ben Sude :)
hoşbulduk sudecim. evet sosyal motivasyon sağlıyor bu paylaşımlar. alacagız inşaallah.
Harikasın tatlııım Sporla çok daha güzel sıkılaşarak çok daha sağlıklı kilolar vereceksin inşallah tatlıım :)
tesekkurler sudecim. sıkılaşmak harika bişi yasamayan bilmez. artık yoyo olmak istemiyorum. sıkıştıralım vucudu araya yaglar girmesin
aramızda olduğun için biz teşekkür ederiz canım

tüm noksanlıkları biz beraber aşarız canımm
tesekkurler kadrıyecım. evet yalnızlık bana hiç yaramıyor. gerçi kime yarar ki uzun süren yalnızlıklar.. sizinle olmaktan mutluyum.
katılıyorum.. is arasında su içmeyi unutmak. bende de aynıyle vaki. ama bu sefer suyu yasam seklim haline getirecgm. hakettiği yeri bulucak hayatımda.
spora biranonce başlaman iyi olur canım, yediklerin fena görünmüyor afiyet olsun yalnız öğleni atladın mı?
yok ben iki ögün yapıyorum genelde, 90 yasındaki dedeciğim de öyle yapar genelde karatayda baya incelemiştim doğrusu buymus. hatta tek öğün. evet spora baslycam cuma inşaallah.

asure hariç harika diyebilirim. afiyet olsun

ben cevremi çok incelerim bi anketör gibi habire grafikler oluştururm kafamda. mesela
1-zayıf insanlar genelde daha uzun yasıyor
2-bol yoğurt yiyenler
3-doyduktan sonra tabagında yemegi bırakabilen ve kırıntı dahi agzına almayanlar
4-hayatta sıralamaya önce kendilerini koyup gerisini çok takmyanlar
5-canının istediğini tadımlık yiyip doyana kadar mideyi doldurmayanlar(mesela 1 kase dondurma yerine 1top dondurma)
6-uykusunu güzel uyuyanlar
7-sürekli hareket edenler
8-hayatında neredeyse hiç dışarda yemeyenler hatta bundan tiksinenler
9-evinde az esya olanlar
10-toprakla yakın olanlar
11-tabiki sigara içmeyenler
12-ömrünün bazı zamanlarında daga çıkanlar trekkıng diyebiliriz belki.(mantar kekik toplamak zirveye ulasmaya calısmak)
13-evinde deterjanı az olan hatta bulasık makinesi olmayan
14-sevdiklerinden vazgeçmeyen ve onlar için bişeyler yapan
15-neredeyse unutuyordum kendini çok sıcak tutanlar belini koruyup lahana dediğimiz tarzda yaz kış altlı üstlü giyinenler.
çok güzel yasıyorlar. hayranım onlara.basta dedeciğim esimin babaannesi ve diğer saygıdeger büyüklerim. Rabbim daha hayırlı uzun ömür versin onlara da bize de.

Son düzenleme:
sabah:
2 yumurta
peynir
adaçayı
1 çay kasığı pekmez
akşam
mantarlı tavuk
salata
bir çatal ucıu pilav

kızlaaarrr özür dilerim kaç gündür yazamıyorumm((
haftasonu kaçırdım yemekleri bugünde öylee((
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiinn:))
k.bakmayın kızlaarrr tekrardan(

slm kızlar nasılsınız...dün gelemedim malum pazar günü insan bos kalmıyor bi türlü..bgnde gündüz evde degildim aksamda eşimle oturduk tv izliyoruz..başbaşa yılbası
ama sabah mesaisi var onun yattı simdi yeni yıla yanlız gircem
tüm yıl yanlız kalmam insallah

valla ben bgn mahvoldum ye ye cerez cigköfte ne bulduysam yedimm ama yarın sabah itibariyle aclık grevi yapcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…