beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederimbildirim yapmak beni frenliyor. daha önce karatyadaydım iyi oluyor. ama yarış işi daha bi hoş. cumaları takımın en büyük destegi olmak istiyorum azimliyim ama.. inşaallah pişman olmazsanız. her zaman kilo verebiliyorum Allahın izniyle. sadece düzensiz ve belirsizlikler beni tatlıya düşürüyor işte bende bol su akşam yemegi kesmek 6da ve tatlı ile hamurdan uzak durmakla kısa zamanda kalıcı kilo veriyorum. merhaba fit hayat
günaydınlar arkadaşlar
hafata sonu çok kaçamagım oldu malesefçoooook üzgünüm
neyse bugün toparlamaya başlıyorum
akşama misafirim var koşturmacam olacak bide az yersem süper olacak
sizler naptınız nasıl geçti haftasonunuz???
günaydın
sabah 7 de demir hapımı içtim(kansızlık sorunum var)
10 dk kadar ufak egzersizler yaptım
limonlu,sirkeli,ballı ılık bir bardak suyumu içtim
kahvaltıda(saat 8de);yağsız beyaz peynir,papatyalı rezeneli bitki çayı,3 zeytin,yarım dilim tam buğday ekmek,domates ve bir yemek kaşığı kadar kavurma (sofradaysa canım çekiyor,dolaptan alıp asla yemem)
10:15 de ara öğün yaptım: 1 mandalina,yarım çay bardağı yağsız süt (iyi bir diyetisyenim bir kaç yıl önce meyvelerin yanında mutlaka yarım çay bardağı süt ya da 2 yemek kaşığı kadar yoğurt yememi söylemişti, çok önemliymiş sizlere de alışkanlık yapmasını diliyorum)
geçen seneden kalma dr.gürkan kubilay'ın bana özel verdiği diyet listelerim de var.
ben organik'çi olarak organik gıdaları tercih ediyorum,sütüm yumurtam yoğurdum mutlaka hem yağsız hem organik.kilo verirken gereksiz ilaçların zararlıların da vücudum dan arınmasını sağlıyorum böylelikle.
şimdilik bu kadar
iyi pazarlar
sabah: orta boy patatesli bir yumurta
parmağımın ucu kadar simit
peynir
adaçayı
akşam: 5 köfte
salata
ayran
yarım lavaş
bir çatal bulgur pilavı
bazı kaçamkçıklar pazar kahvaltısı nefis körlemesi içinhaftaya spora başlıcam inşaallah. ilk kilomu verdikten sonra.
günaydınlar
sabahımı özetliyim :)
7 gibi demir hapımı içtim (inşallah kilo aldırmaz)
sabah sporumu ve yoga mı yaptım :) (sabah namazı )
8 de limonlu,elma sirkeli,ballı ılık suyumu içtim
kahvaltı da;küçük miktar yağsız beyaz peynir,3 adet zeytin,domates,1 adet haşlanmış yumurta ve papatyalı rezeneli bitki çayı.
15 gün içinde acil kilo vermem lazım,müstakbel gelinimin ailesiyle tanışmaya gideceğiz nasipse ,e azcık giydiklerim yakışsın di mi :)
ara öğüne kadar ders çalışıyım bari
yılın son gününden herkese meraba !!
günaydınlar arkadaşlar
Herkese kocamaaan bi günaydın canlaaar
Nasılsınız?
acaba napsak napsak da az yemeyi başarabilsek bugüüüün
Günaydın arkadaslar bu sabah tartıldım kilomu bildiriyorum. 77.7
Sabah aç karnına 1 bardak kefir
1 dilim kepek ekmeğî 1 ince dilim taze kasar
Ara:2 tam ceviz
Öğle : 1tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
afiyet olsun canım menunun tamamını göremiyorum ama bu haliyle güzel :) demek aileler tanışacak hayırlısı olsun haklarında :)
hoşbulduk sudecim. evet sosyal motivasyon sağlıyor bu paylaşımlar. alacagız inşaallah.aramıza yeni katılan arkadaşlarımız HOŞGELDİNİİİİZhepbirlikte birbirimize destek olarak çoooook güzel sonuçlar alacağız inşallah Buarada ben Sude :)
tesekkurler sudecim. sıkılaşmak harika bişi yasamayan bilmez. artık yoyo olmak istemiyorum. sıkıştıralım vucudu araya yaglar girmesinHarikasın tatlııım Sporla çok daha güzel sıkılaşarak çok daha sağlıklı kilolar vereceksin inşallah tatlıım :)
tesekkurler kadrıyecım. evet yalnızlık bana hiç yaramıyor. gerçi kime yarar ki uzun süren yalnızlıklar.. sizinle olmaktan mutluyum.aramızda olduğun için biz teşekkür ederiz canım
tüm noksanlıkları biz beraber aşarız canımm
katılıyorum.. is arasında su içmeyi unutmak. bende de aynıyle vaki. ama bu sefer suyu yasam seklim haline getirecgm. hakettiği yeri bulucak hayatımda.günaydın rakibem
nefret ediyorum hafta sonlarından gerçi fazla birşey yemedim ama iş yapmaktan su içmeyi unutuyorum
hafta içi topla hafta sonu dağıt böyle giderse biz hep bir hafta vericez bir hafta alıcaz kiloları
...
yok ben iki ögün yapıyorum genelde, 90 yasındaki dedeciğim de öyle yapar geneldespora biranonce başlaman iyi olur canım, yediklerin fena görünmüyor afiyet olsun yalnız öğleni atladın mı?
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm, yanında kırma zeytin, eski kaşar ve çay
ara : 1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay
öğlen : taze soğanlı omlet, biraz eski kaşar salça ve 1 dilim köy ekmeği
ara : 1 mandalina
akşam : 3 parça kızarmış balık yanına konserve domates biber
ara : 1 kase aşure
şimdilik bu şekilde kızlar
günaydınlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?