Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yılbası herkesi mahvetti ama toparlayacagızzz

kuzum hangi ilactan içiyorsun bilmiyorum ama diş agrısına birebir tek tablet arveles 25mg tablet bana sorarsan.apranax parol falan içiyorsan hiç bosa tüketme derim.

benim hedef 48 kilo

aksam bulgur pilavı güzel tercih olmus.tursuyu az tüketmende iyi olmus.bu arada yogurtlu karısım ne idi

Son düzenleme:

aslında demir eksikliğini damardan alınan 2 yada 3 dozluk ilaclarlada telafi edebilirlerdi tablet içmekten kurtulurdun hem

cok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın, menun de gayet güzel olmuş

canım mönün genel olarak iyi gözüküyor. yalnız su akasamdan snraki ara ögününde süt yada yogurt alsan. daha güzel olur sanki ama sen nasıl seviyorsan. afiyet olsun

aslında muzlu süt içmeyi seviyorum akşamları ama her zaman yapamıyorum duruma göre

uzun zzamandır ıspanak tüketmedigimi farkettim.menü güzel bu arada

menun gayet güzel canım tarhana çorbasını ben de çok severim afiyet olsun

menun gayet iyi görünüyor Pınar özellikle aralar güzel olmuş of of nutella

yufkadan az tükettin insallahh

menu güzel görünüyor canım...

selam kızlaaar
bende yılbaşı ile tatili birleştirip boğazını tutamayanlardanım
of offfffffff okadar sinirlerim bozuk ki
okulda çocuklara canım sıkıldı pazartesi sinirden habire tatlı yiyip uyuyorum çok gerildim çooook
yedikçede yiyiyorum ama söz verdim kendime yarın düzelicem nereye kadar ya yeye yeeeeeeeeeeeeee

kızlar aramıza yeni arkadaşların katılmsı ne kadar güzel olmuuulpaylaşımlar artmış grubumuz canlanmış aman nazar değmesiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…