Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cuma ve cumartesi sabahları 69.3 tüm bugün 67.5 görünüyorum. tabı malum dönemimde yeni bitti basta vucut suda atıyor ama tecrube ettıgım bi diyet oldugu için güzel gittiğini söyleyebilirim.

maşşallahh canım sen mutlusun gerisi boşş şuan aynı kilodayız senle rakipte olunmaz yaa bu hıza:)):))gerçi benm rakibim vardı ama nerde şu aralar bilmiyom bi buluşamadık epeydirr:))

kızlarrr nasılsın bakalım bugun sabah 7de kalktım ve bi kahve içtimmm(şekersiz tabikii))
10gibi yogurtlu karışımımı içtim ve 2bardak ılık su
11.30 kahvaltııı kaşarlı yumurta peynir marul maydonoz biber 3zeytin bideeee yeşilçaayyy
13.30 yine kahvee (sınava çalışmanın kötü yanlarından biri))
17.30yine yoğurtlu karışımıımmm
18.00 da akşam yemeğii küçük bi tabak bulgur pilavı azıcık turşu

bende kahve istiyorummmm benim de aöf sınavlarım var bu hafta sonu kahve içmeden çalışamıyorum
hem rejim yapıyorum diye hem de kansızlık sebebiyle çay kahve içimiyorum bayadır,ders çalışamıyorum çok etkiledi
amaaa yarın kendime kahve yapıcamm

sabah kahvaltım:

demir hapım(son 8)

ballı,tarçınlı,elma sirkeli,limonlu su

bitki çayı
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 minik domates
1 sivri biber(kıtır kıtır)
minik beyaz peynir
3 zeytin
1 minik marul yaprağı,maydonoz

saat 10 da spor salonuma gittim 1 saat spor,40 dakikası koşu bandında yürüyüş.
ara öğün yapmadım acıkmadım çünkü.

öğlen yemeğim:
tavuklu salata
yoğurt

ara öğün:
yeşil çay,kabuk tarçınlı

akşam yemeğim:
1 tabak bulgur pilavı
tavuk
yoğurt

gün içinde bol su içtim

yatarken ki ara öğünüm de de 1 bardak süt içerim artık.

burda bi hamiş mi var yoksa kadriye

bu arada da grubun en şişmanıymışımm rezillik utandım yaa :26: ağlamak istiyorum imdattt

yav xay üzüldüğün seye bak. sen hepimizden sanslısın ki çok hızlı kilo verebileceksin çünkü daha çok çalışan metabolizman var. biz hala 60larda ugrasırken sen yetişeceksin.. merak etme çok gördüm öyle. 100den 60 a inen. 60 lardaki nasıl olsa az kilom var bir ara veririm diyor geciyor ama kacamaklarda verdirmiyor. sen simdi agla tabi son gülen iyi gülermiş ya sonra gülersin.

maşşallahh canım sen mutlusun gerisi boşş şuan aynı kilodayız senle rakipte olunmaz yaa bu hıza:)):))gerçi benm rakibim vardı ama nerde şu aralar bilmiyom bi buluşamadık epeydirr:))

biliyorsun ilk hafta hep böyle olur. ben gaza gelmeye verebilirsemde biraz gaz vermeye böyleyim. insaallah sonraki haftalarda böyle olurum ama kararlıyım sende gecen haftanın en iyisiymissin. halen böyle verebiliyorsan seni geçmek zor ama hadi yarısalım.
oo bu cümleyle bile heyecan yaptım yaaa.
yarısalım kaplumbagcım

ay canım ya moral oldu teşekkürler
zaten beni kiloma bakmadan yanlışlıkla aldılar gruba diye düşünüyorum farkedince de ayıp olmasın diye ses etmiyolar bence

süper bi mönü. demir ilacın bitince bi daha almamak için kahvaltıda yumurtayı çiftleyebilirsin. sanki daha önce yazdım dı ama :26:

grubumda yarışabileceğim sıkletim bilem yok

selam bayanlar nasılsınız..ben de günün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum

ay canım ya moral oldu teşekkürler
zaten beni kiloma bakmadan yanlışlıkla aldılar gruba diye düşünüyorum farkedince de ayıp olmasın diye ses etmiyolar bence

ay cok tatlısın ya. oğlum bile noldu anne neye gülüyorsun diyor. allah iyiliğini versin ayrıyetten sanmıyorum oyle olacagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…