cuma ve cumartesi sabahları 69.3 tüm bugün 67.5 görünüyorum. tabı malum dönemimde yeni bitti basta vucut suda atıyor ama tecrube ettıgım bi diyet oldugu için güzel gittiğini söyleyebilirim.
utanma canım benim birlikte zayıflayacagız hiç marak etme fit günlerimiz olacak
ayy canım neden rezillik biz beraber kilo vericezzz inş:)))utanmak yok azimle kilo verceezzz
kızlarrr nasılsın bakalım bugun sabah 7de kalktım ve bi kahve içtimmm(şekersiz tabikii))
10gibi yogurtlu karışımımı içtim ve 2bardak ılık su
11.30 kahvaltııı kaşarlı yumurta peynir marul maydonoz biber 3zeytin bideeee yeşilçaayyy
13.30 yine kahvee (sınava çalışmanın kötü yanlarından biri))
17.30yine yoğurtlu karışımıımmm
18.00 da akşam yemeğii küçük bi tabak bulgur pilavı azıcık turşu
Canim su an discideyim mahvoldum 2 gundur ama siz zaten harikasiniz
canım çok güzel bir menü tebrik ediyorum
evet senin kilolar gidici ne güzel
darısı başıma inşallah
isim listesi isim güncel kilo hedef kilo
kadis kadriye 76.7 65
kaplumbag burcu 67.1
pinibo pınar 55.5
eloise beste 56.0
umutlayasasen sude 69.0
nice15 özlem 62.2
ıborant 69.0 60
doge özlem 78 63
xay ayşe 103.0
sagem77 arzu 77.0 70
ceylin3566 67.1
kızlar bu şekild ebir liste yaptım
listede ki eksik kısımları bildirin yazalım hem isim hemde kilolarımızı daha derl toplu görelimmm
ve bazıa rkadaşların yaptığı rakiplik sistemini uygulamak isteyenler için daha net görülürr
aaa ama neden ki
bu arada da grubun en şişmanıymışımm rezillik utandım yaa :26: ağlamak istiyorum imdattt
maşşallahh canım sen mutlusun gerisi boşşşuan aynı kilodayız senle rakipte olunmaz yaa bu hıza:)):))gerçi benm rakibim vardı ama nerde şu aralar bilmiyom bi buluşamadık epeydirr:))
yav xay üzüldüğün seye bak. sen hepimizden sanslısın ki çok hızlı kilo verebileceksin çünkü daha çok çalışan metabolizman var. biz hala 60larda ugrasırken sen yetişeceksin.. merak etme çok gördüm öyle. 100den 60 a inen. 60 lardaki nasıl olsa az kilom var bir ara veririm diyor geciyor ama kacamaklarda verdirmiyor. sen simdi agla tabi son gülen iyi gülermiş ya sonra gülersin.
sabah kahvaltım:
demir hapım(son 8)
ballı,tarçınlı,elma sirkeli,limonlu su
bitki çayı
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 minik domates
1 sivri biber(kıtır kıtır)
minik beyaz peynir
3 zeytin
1 minik marul yaprağı,maydonoz
saat 10 da spor salonuma gittim 1 saat spor,40 dakikası koşu bandında yürüyüş.
ara öğün yapmadım acıkmadım çünkü.
öğlen yemeğim:
tavuklu salata
yoğurt
ara öğün:
yeşil çay,kabuk tarçınlı
akşam yemeğim:
1 tabak bulgur pilavı
tavuk
yoğurt
gün içinde bol su içtim
yatarken ki ara öğünüm de de 1 bardak süt içerim artık.
biliyorsun ilk hafta hep böyle olur. ben gaza gelmeye verebilirsemde biraz gaz vermeye böyleyim. insaallah sonraki haftalarda böyle olurum ama kararlıyımsende gecen haftanın en iyisiymissin. halen böyle verebiliyorsan seni geçmek zor ama hadi yarısalım.
oo bu cümleyle bile heyecan yaptım yaaa.
yarısalım kaplumbagcım
ay canım ya moral oldu teşekkürler
zaten beni kiloma bakmadan yanlışlıkla aldılar gruba diye düşünüyorumfarkedince de ayıp olmasın diye ses etmiyolar bence
selam bayanlar nasılsınız..ben de günün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum
selam elois. her gün tek tabanca takılıp cıkıyordum bugun . herkese kalabalıgız galiba ne güzelherkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?