Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menum

sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine biraz krem peynir ve salça az bir kısmına da nutella sürdüm yanına biraz kırma zeytin ve çay
ara : 1 bisküvi
öğlen : 1 dankek 1 bardak çay
ara : 1 mandalina
ara : 1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay ve 2 ceviz
akşam : 1 kepçe ıspanak yanına yoğurt, 1,5 dilim dalyan köfte ve 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
ara : yarım muz ve 1 kivi

bol su

merhaba arkadaslar
bütün günüm hastanede geçti hataneye yatış işlemlerimi gerçekleştirdim izinli olarak(şartlı salıverme :))dışarı salıverdiler ameliyat içinönümüzdeki hafta tekrar yatacağım
dizime bir şey takacaklarmışonun gelmesini bekliyoruz.offfff canım çok sıkkın yaneeeeee

menüm bu günde güzel sanırım

sabah
1 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir
1 yumurta
4 zeytin

ara
6 badem

öğle
1 simit

ara
yoğurtlu nesfit
1 avuç fındık

akşam
1 tabak pazı yumurtalı 2 parça tavuk yoğurt

1.5 litre su sabah aç karnına 1 bardak kefir

ben kilo bildirimimi pazartesi günü 77.7 olarak yaptım

Rabbim acil sifalar versin sajem. hastane hiç kolay değil ama daha sağlıklı döneceksin aramıza insaallah. menündeki nesfiti ben tasvip etmesemde(karataycıyım da ) harika sorunsuz bi mönü

öncelikle geçmiş olsun,ameliyatınız başarılı geçer ve sağlığınıza en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.

menünüz çok güzel

canım mönün genel olarak iyi gözüküyor. yalnız su akasamdan snraki ara ögününde süt yada yogurt alsan. daha güzel olur sanki ama sen nasıl seviyorsan. afiyet olsun

birazcık ders çalışıyım kendinize ciciş bakın

sabah:
peynirli yumurta
1-2 dilim tam bugday ekmg
zeytin
1-2 tatlı kasıgı pekmez

ikindi arası:
oğlum okuldan gelirken bi cips almış nasıl agzıma soktu anlamadım dalgınlıgıma geldi 2 peynirli cips

akşam:
miss gibi tarhana çorbası
balık
salata
biraz ev yufka ekmegı.

is yapmaktan su içmeyi unutuyorum bide dısarı çıktım mı off neyse yatana kadar telafi edecegm artık..

slm kızlar nasılsınız...
gecmisi okumaya koyuluyorum...
bgn menüm:sabaheynirli omlet birazcık 2 dilim ekmek ve birazz nutellaaa(öğlen yedim bunları malum gec uyandım nöbet cıkısı)
ara:5 tane fındık +5 kuru kayısı+5 kuru erik
aksam:1 kase mercimek corba
ara:1 elma
2 bardak tarcınlı ıhlamur ıhlamur az önce
2 litre su

ama asureye de dayanılmazki zaten ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…